.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Е такива ?! от къде

Начи имам едно като натиста на него и една котка почва да ми ходи по екрата , има едно друго което почва да вали сняг...От къде мога да си намеря още е такива ? ама не от тея дето рестартират компа ?!
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Re: Е такива ?! от къде

Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]Начи имам едно като натиста на него и една котка почва да ми ходи по екрата
    омг... егати изречението състави Сетих се за какво говориш, но не помня вече къде ги има тези програмки... пробвай по фрии-тата
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Еми..котката доколкото знам се казва феликс..май в датата я има..ама на английски
    Snow by Otcata .. това пък е снега

за тва ли иде реч?
    What you give is what you get!

дам точно тея .. ама от къде мога да си намеря още такива
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Еми аз имам още едно...

някой ми го беше направил...обаче не спомена как
    What you give is what you get!

Град
    Plovdiv
    аз имах такова с едни овце дето се разкарваха по прозорците и се размножаваха постоянно...ма не помня как се казваше

Ми...аз имам някви такиваа....ако искаш мога да ти ги пратя по скайп..пиши ми лично (:

аз имам едни такива ... *.ехе със едно малко идиотче което се друса и кво ли още не
    за контакти: ЛС
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз преди 3 години имах нещо подобон и отдавна се канех да питам някой дали знае къде го има. Та значи, то представлява картинка на секретарка, която стоеше на стол до една маса, на която има малко календарче, калкулатор и аларма, имаше май и още 1-2 функции. Много беше симпатично и полезно. Ако не я ползваш, почваше да се гледа в огледало и да си реше косата

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз преди 3 години имах нещо подобон и отдавна се канех да питам някой дали знае къде го има. Та значи, то представлява картинка на секретарка, която стоеше на стол до една маса, на която има малко календарче, калкулатор и аларма, имаше май и още 1-2 функции. Много беше симпатично и полезно. Ако не я ползваш, почваше да се гледа в огледало и да си реше косата
    втф тва за първи път го чувам ама ми звучи весело ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си