.

Виж резултатите на анкетата: Съществува ли все още според вас ИСТИНСКА ЛЮБОВ?

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено, че да!

40 54,79%
  • По-скоро да.

13 17,81%
  • И аз не знам вече

12 16,44%
  • По-скоро не.

8 10,96%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Да, съществува
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Любовта съществува .. но това което изпитваме на тази възраст .. ( аз съм на 16 ) не е точно любов ... как да кажа .. просто изпитваме по скоро сексуално от колкото духовно привличане .. н0 това си е лично мое мнение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Съществува, определено

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от DreBuS
    За да отговоря на въпроса ти, е нужно преди да си отговоря какво е любов. А, честно казано, едва ли бих могъл. Може би това са някакви взаимни интереси (както всичко останало) - ти караш партньора ти да се чувства добре, да се чувства желан и той теб също. Дали има такова понятие "любов" или всичко е на психическа основа, не знам. Но знам, че наистина може човек да бъде влюбен, наистина може да обича повече от собствения си живот. Да, истинска любов има.
    +1
    Съществува! И дано никога не спира да я има. Няма нищо по хубаво да от онова направо изгарящо чувство да стане вечер да се върне от работа че да го гушнеш и целунеш

Град
    Sofia
    Естествено, че да!

Според мен истинската любов се поражда от любовта от 1 поглед

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    По-скоро да - Казвам го с леко съмнение, защото хората се променят с поколения. Нашето поколение определено живее ден за ден.. Е как да има любов тогава.. Всички казват 'обичам те' ала бала и цялата тая любовна приказка свърва за макс една - две години при което края (и не само - даже повечето от връзката) е съпроводен с много охладняване и болка.. Не всички случай са такива, все пак всяко правило си има изключения..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Била съм мн пъти "влюбена". След като човек поживее малко разбира кое е по-важното и стойностно нещо. Любовта е много преходна. И какво всъщност значи "любов"? Първо да си отговорим на този въпрос и после да видим дали я има. СИлно привличане, копнеж да си с Него/Нея, понякога болка в гърдите,ако Той/Тя не е до теб, сърчицето да прави туп-туп-туп,когато си с въпросния човек...ок,може и това да е любовта. Тя е само в началото на една връзка,в сааамото начало,когато все още всичко е толкова прекрасно и розово. Минавайки време се опознавате и намирате едно,две,три..негативни неща в човека до вас и всъщност не е съвсем този,в който сме се влюбили. Неизбежни са тези моменти.
    Лично за мен..вече..са много по-важни др неща. Дали ви уважава,дали се грижи за вас,дали се държи като мъж,а не като поредния цървул,дали е кавалер,а не плюнка. Няма страшно,нека се заглежда в други жени,нормално е.Ние жените също се заглеждаме в мъжете,нали :P Ако са на лице тези неща,то те са предпоставка и за нещо много по-силно от любовта,не знам как да го нарека Но определено любовта бих я описала само като някакво чувство, каквото е и болката,скръбта,радостта и тн
    Smile!?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Обичала съм ...точно 3 пъти.
    Но най-истински, чисти и т.н. са чувствата ми към сегашния си приятел. Първата ми любов беше детска история. Но все пак е първа и си остава в сърчицето ми. Беше яко, на село, въргаляхме се в сеното,а вечер зяпахме звездите. Бяхме толкова близки...
    Втората.. там е много сложна работата. Да обичаш, да знаеш, че си обичан, но да нямате връзка. Защото така е най-добре и за двама ви. Този човек го уважавам невероятно много и му благодаря, че продължава да ми помага в трудни моменти, да ме окуражава и подкрепя.
    Третата любов - 2 години вече съм с този човек. Раздавам се напълно. Скъсвам си задника от старание, за да съм най-най-най и да го виждам щастлив. Той ме научи какво значи уважение, прошка, да обичаш, въпреки недостатъците на този отсреща. Преживяхме много заедно. Надявам се и че сега ще се справим. Де'а знам, искам да се оженя за него някой ден. Искам да му родя син. Наистина го искам. Но не знам какво ще му хрумне на него..

Абе, любовта е яко нещо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

..

m da obi4al sum,no smqtum 4e ne sum napravil dostatu4no ne6ta za da i pokaja istinskata si lubov na momi4eto s koeto sum bil.
    Sega smqtum s novoto mi gadje koeto miri6e o6te na novi4ko i svejo (6 meseca) ami da o6te si e novi4ko.Da i pokaja istinskata lubov ot edin 4ovek kum drug.Ako se naloji 6te ubiq 4ovek za neq.A az prez jivota si 6amar na nikoi ne sum udrql kamuli da se sbiq.Samo da kaja,4e zavur6ix SPORTNO u4ili6te i to edin ot dosta iznervq6tite akula sportove.-KANU-KAQK
    Netipi4no za edno mom4e o6te pove4e sportist da ne se e sbival.Da ama az ne sum,no za neq nqma prosto da se sbiq 6te popileq su6testvoto otsre6ta,ako q e ubidil da ne govorim za naranil fizi4eski prostoooo 7 godini grebane 6te mu gi izleq na glavata i nai ve4e liceto
    Ni6to li4no no prosto namiram golqm smisul v tova da obi4a6 edin 4ovek.O6te pove4e mnogo ne6ta vidqx i se nau4ix.Smqtum,4e moga da zapo4na da obi4am istinski ve4e.I kato me pita nqkoi kakvo e lubov da mu obqsnq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си