- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спешен въпрос за болка
преди половин час приятеля ми се изпразни вътре в дупето ми и сега чак ме заболя много,от спермата дето е вътре ли ме боли дупето?
благодаря ви ,на мене ми беше за парви път и се уплаших.
а тая сперма дето седи вътре,има ли нещо опасност?
когато го правите без презерватив анално, вероятността да се получи инфекция е голяма, но ако и двамата спазвате много добра хигиена, няма да има опасност.благодаря ви ,на мене ми беше за парви път и се уплаших.
а тая сперма дето седи вътре,има ли нещо опасност?
SMILE FOR ME NOW
Лелеле как ще те боли от спермата от проникването на пениса му какво да говоря вече момиче ти нямаш грам сексуална култура чети малко статий да си обогатиш речника не да правиш сеир на хората.
Да ле сперматозоидите ша ти изядат червата няма да се притесняваш!![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от JuS7^YourS
Така е . една моя приятелка неможеше да си седне на дупето 1 седмица от първия и път... не че е имало втори път де.... аз не съм правила анален секс и немисля да пробвамПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
![]()
Еми в рамките на 1 час ако не утидеш до тоалетната да се исходиш след като той ти се е испразнил вътре после малко растр*йство ще имаш.
Не е лесно да си прост!
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Това е мит. Аз веднага седнах и нямах проблами. Чак седмица....тоя е бил много груб!Първоначално написано от MrS.bEpS
Ujasssssss naistinaПървоначално написано от HagpycaH
sramota e...kade si trygnala da mi prai6 seks kat ne znaesh ,4e "spermata ne hape"
Всичко си зависи от човека който е бил от задСлед изнасилване и месец може да не седнеш.....
Ама е нормално ако сте неопитни в тоя тип секс да има такива моменти
![]()
Play hard,go PRO!
най ми е интересно закакво почвате да дигате скандали на хора на които им е за първи път да не говорим за ненужния спам???нали вие всички дебили и т.н. сте били същите не сте знаели кфо е пишка и кфо е пу..а ???
по темата не се безпокой до 1-2 дни ще се оправиш \/ съветвам те за всеки случай да отидеш до лекаря да няма усложниения смисъл инфекции и т.н.
кажи на майка ти понеже вие момичетата сте партия с майките си или бащите си не ви знам..както и да е мини на лекар да ти види дупето и си ОК \
/
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Na kolko godini si!Predpolagam 4e si malka za da zadavash tozi vuprosNo 1000000%ne e ot spermata prosto ti e rapunal lastika
![]()
![]()
![]()