.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    LoveTown

Голям ГАФ с майката на най-добрия ми приятел

Обидих майката на най-добрия си приятел.Значи случая е следния и чакам съвети.
    Ставам си аз оня ден в 7 за да отида на даскало и като излязах на пътя (към 7.40) се обаждам на най-добрия си приятел Атанас.Мислях ,че се е събудил ,обаче не съм познал.
    Някакъв непознат глас дига телефона ,питам два пъти кой е и два пъти ми се одговаря "аз съм майката на Атанас".
    Той предишни пъти като съм званял си е правил номер като е слагал други да говорят вместо него или си е преправял гласа ,затова реших ,че и сега така прави ,затова казах."Значи си майка му ,а!Искам да те еба и ще се видим във фризиорския салон(тя е фризиорка)"
    Жената явно се стъписа и ми даде Атанас и когато го чъх разбрах ,че наистина съм говорил с майка му ,тоест ,че съм направил голям ГАФ.
    По-късно същият ден говорих с него по телефона и той тищо не спомена.Явно майка му нищо не му е казала.
    КАК ДА ПРОЦЕДИРАМ ОТ ТУК НА НАТЪК???
    Предварително благодаря!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Град
    ... Some happy place ...

:)

Еми отиди да се извиниш най-добре нищо няма да ти стане
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Обясни,че се е получило недоразумение и,че съжаляваш за изречените думи...Друго не мисля,че можеш да направиш,другия вариант е да се правиш на ударен...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Според майка му няма да направи нищо,невярвам 30 годишен човек и то жена да тръгне да те бие или да се разправя с тебе,другия вариант е да отидеш там кадето работи и да и се извиниш айде лек ден
    То че няма да ме бие ,НЯМА.Ама ме е страх да не си изгубя най-добрия приятел.Все пак това което направих бе жестоко...
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Извини се на жената! Обясни и че си помислил Атанас че си прави гласа на нейния и мисля че тя ще те разбере.Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си