- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално задоволен/а ли сте?
+1Първоначално написано от sentient_
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз не правя всеки ден. Правя 1-2 пъти седмично, а понякога и по 10-15 дни съм на сухо. И все пак мисля, че мога да бъда задоволена и да ми държи влага няколко дниПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
Дали съм сексуално задоволена-ДА!![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
ммм в момента не съм ... от почти 2 седмици не съм правила секс , но довечера сигурно ще се променят нещата![]()
Love you Kris !!!
Аз по принцип съм , но сега съм в цикъл и откачам направо![]()
хехе оправихме нещатааиде лягам да спя доволна
![]()
![]()
![]()
Love you Kris !!!
Имам си една много хубава черта в себе си и това е,че мога да предценя какъв секс прави една жена само по целувката.Сега както винаги съм си с гадже за което не подлежи на никаква критика.Вярно кротка е в леглото,но с всеки път ме изненадва с някоя нова поза или дейсвие по време на секса (писък по силен от музиката която съм надул,нокти по гърба ми като,че ли за последен път прави секс,обгръщане с краченца и тем подобни) Просто секса е страхоте да е или с професионалистка или с зайче което се учи и ти сам забелязваш напредака и и я оценяваш![]()
Имам си една много хубава черта в себе си и това е,че мога да предценя какъв секс прави една жена само по целувката.Така,че преди да легна с някоя аз първо я целувам и тогава решавам дали искам да правя секс с нея или не.Сега както винаги съм си с гадже за което не подлежи на никаква критика.Вярно кротка е в леглото,но с всеки път ме изненадва с някоя нова поза или дейсвие по време на секса (писък по силен от музиката която съм надул,нокти по гърба ми като,че ли за последен път прави секс,обгръщане с краченца и тем подобни) Просто секса е страхоте да е или с професионалистка или с зайче което се учи и ти сам забелязваш напредака и и я оценяваш