.

Виж резултатите на анкетата: Сексуално задоволен/а ли сте?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 56,06%
  • Не

29 43,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Напоследък правя секс много по рядко а лошото е че на мен ми се иска... но все ще излезе нещо или някой да ни прекъсне. От известно време правя секс само по 2 пъти на седмицата въпреки че всеки ден съм с моя. А като се сетя предиии оооооо....
    +1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Otgovorih s Ne i 6te poqsnq.. Kak da sym sexualno zadovolena kato postoqnno mislq za sex, a ne postoqnno moga da go pravq. I osven tova mn rqdko se namira teren za6toto obstoqtelstvata sa takiva. I se polu4ava edno razminavane - bezumno privli4ane, sex malko. Ina4e do 2 minuti sled sex sum zadovolena (ili moje da se kaje 4e togava ne moga da mislq) no sled tova iskam pak .. neznam .. priznavam si, zavijdam na horata v toq forum deto si go pravqt s priqtelite po nqkolko pyti na den. ako i pri mene be6e tei moje bi druga pesen 6tqh da peq..
    И аз не правя всеки ден. Правя 1-2 пъти седмично, а понякога и по 10-15 дни съм на сухо. И все пак мисля, че мога да бъда задоволена и да ми държи влага няколко дни

Дали съм сексуално задоволена-ДА!
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ммм в момента не съм ... от почти 2 седмици не съм правила секс , но довечера сигурно ще се променят нещата
    Love you Kris !!!

Аз по принцип съм , но сега съм в цикъл и откачам направо

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    хехе оправихме нещата аиде лягам да спя доволна
    Love you Kris !!!

ООдааа

Имам си една много хубава черта в себе си и това е,че мога да предценя какъв секс прави една жена само по целувката.Сега както винаги съм си с гадже за което не подлежи на никаква критика.Вярно кротка е в леглото,но с всеки път ме изненадва с някоя нова поза или дейсвие по време на секса (писък по силен от музиката която съм надул,нокти по гърба ми като,че ли за последен път прави секс,обгръщане с краченца и тем подобни) Просто секса е страхоте да е или с професионалистка или с зайче което се учи и ти сам забелязваш напредака и и я оценяваш

..

Имам си една много хубава черта в себе си и това е,че мога да предценя какъв секс прави една жена само по целувката.Така,че преди да легна с някоя аз първо я целувам и тогава решавам дали искам да правя секс с нея или не.Сега както винаги съм си с гадже за което не подлежи на никаква критика.Вярно кротка е в леглото,но с всеки път ме изненадва с някоя нова поза или дейсвие по време на секса (писък по силен от музиката която съм надул,нокти по гърба ми като,че ли за последен път прави секс,обгръщане с краченца и тем подобни) Просто секса е страхоте да е или с професионалистка или с зайче което се учи и ти сам забелязваш напредака и и я оценяваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си