- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално задоволен/а ли сте?
Задоволен ли сте сексуално? Практикували ли сте много секс или не сте имали възможноста?
Дааа, напълно задоволена съм сексуално![]()
>>> House Music <<<
kak taka praktikuvali li ste mn sex????? dori i da se skasva6 ot sex pak ne zna4i 4e 6te si zadovolen. vajno e ne koli4estvoto, a ka4estvoto. ina4e hi4 ne se oplakvam, zadovolena sam predostata4no![]()
Много доволна![]()
![]()
Аз примерно съм на 20 и никога не съм имал възможноста.
Пич тва е лошо, надявам се аз да не съм като теб.(нищо лично)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от момента-след секс съм задоволена, ама няколко дни по-късно пак изпитвам хищнически глад за секс..............Като цяло съм доволна, но винаги може да се желае още!
Звяра е винаги гладен а ? И при мен е такаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Play hard,go PRO!
sus sega6niq si partnior sum zadovolena,no sus predi6nite ne bqh...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Определено да![]()
Задоволен съм само когато приятелката е в цикъл не съм![]()
При всеки е такаПървоначално написано от Homunuculus
![]()
![]()
![]()
Самохвалковци.
Аз пък съм сексуално незадоволена.
С много различни момчета,но малко пъти..с това само мога да си чеша егото,но не й да съм удовлетворена.
След секс кой не е доволен? Кой не е искал секс, без да има възможността да го получи веднага?
Аз съм сексуално задоволен от дясната си ръка
Виждам че доста хора са писали "Не", разкажете малко защо.
Otgovorih s Ne i 6te poqsnq.. Kak da sym sexualno zadovolena kato postoqnno mislq za sex, a ne postoqnno moga da go pravq. I osven tova mn rqdko se namira teren za6toto obstoqtelstvata sa takiva. I se polu4ava edno razminavane - bezumno privli4ane, sex malko. Ina4e do 2 minuti sled sex sum zadovolena (ili moje da se kaje 4e togava ne moga da mislq) no sled tova iskam pak .. neznam .. priznavam si, zavijdam na horata v toq forum deto si go pravqt s priqtelite po nqkolko pyti na den. ako i pri mene be6e tei moje bi druga pesen 6tqh da peq..
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Абе, чесно казано имах предвит дали изобщо сте правили секс ама аре и тази темичка е добра.
Не, не съм.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
На колко си?
Все пак, 12-13 годишни не е трагедия, че не са правили секс.
2 месецаПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()