Цитирай Първоначално написано от Fesho
Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
Цитирай Първоначално написано от Fesho
ahahah пак ли комплекси ве като сте кло6ари и не ви стиска да сте фе6ъни или па нямате пари духайтеееееееееееееееееее еееееее ние не сме ви виновни
който има проблеми с нас да дое в амор сека събота към 8 говорете и злобейто колко искате ама само ви знаете кфи сте балъци...разбира се имам ацки мн фрдс който имат други стилове но всички дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
остай другото ми и Fesho се кръстил пък и това, че не съм фешън не означава, че съм клошарка вие фешъните се мислите за уникатчета, а всъщност сте едни и същи и с нищо не се отличавате от другите пък и с претенции дейба маа му ЛОЛ извинявай ма разбрах, че каза, че всички дето имат пари задължително са фешъни поне го намекна ааа излиза, че принцесата на Англия /ай на квот щеш друго/ е фешън, а жалък си бе чоек
МнОУ Си ГрОзНа Ма зЕмИ сЕ сКрИи ИСТИНАТА е 4е си4ки се сцепвате да завиждате на фе6ъните или спрете или и вие станете фе6ъни ама явно немоете по една или друга при4ина и за тфа само злобеете
4уда се дали ако по4на да ви бия по улиците където ви видя 6е земе да кротнете форумни дупета такива ?!?!?
ахаххха ние сме били еднакви ахаха моем ти кажа само 4е фе6ън може да си по 29134932 на4ина и има мн разли4ни фе6ън дре6ки докато си ако гаден метал или емо нема кфо да сложи6 зима6 си една 4ерна тениска едни вмирисани гуменки и кара6 докъто се скуса да си метал треа си с дълга коса докато фе6ън при4ески има неизброимо много аве сме6ни сте метали рапъри и емота скриите се 4е в събота пак 6е има меле на подлеза
ам, спокойно, не съм нито емо, нито рапър, нито метъл, аз съм просто едно обикновено момиче, което не се прави на нещо, което не е, за разлика от вас