- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh![]()
tei sq Fesho 4e e fashion - evala pi4 :P
ama 4ovek sam kaa6 4e teq tyka izmislenitedeka se habi6 da gi trovi6 izob6to ne si zaslyjaat... to hyy da sporite da kaate ne6ty smisleno... ama to sa povtori se eno i sa6to: "ot de gi ima6 tez pari - va6te /ne si gi izkarval sam/" sre6ty "moete samo da mi ligaite kyra"
... i az pak sa smqh
![]()
na4i sq specialno za parite kakto kaza fesho - kvo zna4enie ot de gi ima? ima gi i to4ka... izpolzva gi... apak sq tyka za kvo si govorite za real fashioni ili za nekvi hiper sme6ni fakeriXAXA! are si imame yvajenieto.. Real fashionite za vtora raka drehi ne sa 4yvali se6tate li se
ko mi gi govorite teq bluzki 20-30 kinta... 20 e leko sme6na cena za fashion... bah...
btw da ne mi kajete poe4eto fashioni ne se obli4at s vkus ili kvo be6e tam... glavnata ideq be6e 4e sa 6areniq i ne si hodqt drehite im edna s dryga... hrymvalo li vi e 4e nqkoi ne6ta sa naro4no.. da fuck![]()
abe... vdigam race ve4e dymi nqqmsamo da kaa 4e teq momi4eta deka kato koko6ki tyka napadat si4ko 6to e fashion.. tctct to biva da ne vi kefqt fashioni ama va6to si e 4isto haterstvo
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!