.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Дали да му кажа какво изпитвам?

значи аз ходех с едно мом4е лятото..но ходехме мн малко...седмица може би...и след време са видяхме..говорихме си ау..и реших да са виждаме просто така да не ходим а само да спим заедно...и той се сагласи естествено...вече от 3 месеца поддържаме сексуална връзка...
    в момента той си има приятелка...и аз имах по едно време приятел(вече нямам де)..но пак си се виждаме...
    в началото беше просто ей така...нищо не изпитвах към него...но сега..след всяка наша среща имам чувството 4е се привързвам повече към него и че почвам да се влюбвам в него...
    аз съм обедена 4е той не изпитва нищо към мен и 4е никога няма да изпитва нищо...но от мн време се чудя дали да му кажа какво изпитвам..само 4е ме е страх как ще реагира...какво да правя?

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Ами пробваи кажи му може пък и тои да започне да изпитва чувства...или ако не изпитва и смяташ че ако продължавате така ще се привържеш спри да се виждаш с него преди да е станало прекалено късно
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    не там където ми се иска..

Re: инлоф :S

е тва са то повечето жени, не мое да водим чисто сексуална връзка без никви чувства... повтарям ПОВЕЧЕТО от нас.. баси преебавката тааа ти пЪ от къде си толква сигурна, че никога няма да има чувства към теб? за в момента може и да си убедена, ма за по-нататък... хората се променят иначе съвет... ами по-добре спрете да се чукате и съответно да се виждате за известно време... ако все пак продължиш да мислиш за него, си поговорете, пък каквото стане- ако ти се "отвори парашута" сичко ок, ако не- поне ше знаеш, че си опитала..
    love hurts, but it's worth it =)

EEE pa nema kakvo da se 4udi6 macko

Казвай на пича какви са ти чувствата Може и той да изптва сащото... [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си