.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun

Творчеството ми..:)

Та, аз бях позанемарила писането и днес незнайно как ми дойде музата. Възможно е да не се е получило добре това ми творение, затова приемам всякакви критики и препоръки Тук ще поствам и по-нататъшните ми творби.

В пурпурни оттенъци слънчевите лъчи покриват земята надлъж и шир. Лек ветрец повява, а листата на дърветата танцуват своя необикновен танц. От време на време се чува писък на някоя птица, която оповестява започването на нощта. След няколко минути слънцето вече е отстъпило своето място на луната, която създава така романтичната обстановка. Звездите блестят повече от всякога. От тревата се чува свирукането на щурчетата.
    Тя беше легнала на полянката пред дома и гледаше звездното небе. В блещукащите й очи се отразяваше гледката, но мислите й я отвяваха на друго място. В съзнанието на момичето изплуваха спомени, които не можеше да забрави.. нахлуваха в мислите й, нарушаваха съня й...
    От нейните очи се стекоха сълзи, които не успя да задържи, но не искаше и да ги спре. Тя беше сама.. Тази мисъл я стряскаше...
    Момичето се изправи и плачейки, се отправи към къщи.Крачките му глухо отекваха и се сливаха с тихото хлипане.
    Нощ е, а звездите блестят повече от всякога..
    You are broken, I can fix you...

Град
    В тъмнината...Далече от реалността!!!

Re: Творчеството ми..:)

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Та, аз бях позанемарила писането и днес незнайно как ми дойде музата. Възможно е да не се е получило добре това ми творение, затова приемам всякакви критики и препоръки Тук ще поствам и по-нататъшните ми творби.

В пурпурни оттенъци слънчевите лъчи покриват земята надлъж и шир. Лек ветрец повява, а листата на дърветата танцуват своя необикновен танц. От време на време се чува писък на някоя птица, която оповестява започването на нощта. След няколко минути слънцето вече е отстъпило своето място на луната, която създава така романтичната обстановка. Звездите блестят повече от всякога. От тревата се чува свирукането на щурчетата.
    Тя беше легнала на полянката пред дома и гледаше звездното небе. В блещукащите й очи се отразяваше гледката, но мислите й я отвяваха на друго място. В съзнанието на момичето изплуваха спомени, които не можеше да забрави.. нахлуваха в мислите й, нарушаваха съня й...
    От нейните очи се стекоха сълзи, които не успя да задържи, но не искаше и да ги спре. Тя беше сама.. Тази мисъл я стряскаше...
    Момичето се изправи и плачейки, се отправи към къщи.Крачките му глухо отекваха и се сливаха с тихото хлипане.
    Нощ е, а звездите блестят повече от всякога..
    Напротив много добре се е получило Поздрав
    Infant Child...

И когато достигна зората,
    преди тя навън да изгрее…
    Ще убия с нежност самотата,
    и слънцето своята скръб ще излее!

еееееееееееее брао мн добре се е получило
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Много хубаво,бе,Гери!!! :grin:

Развий го, кратко е. Не може да започнеш с такива описания, загатващи за нещо мащабно и разгръщащо се, и да го цакнеш после в едно-две-три изречение и да секне
    Хубав стил на писане, но не се страхувай да е по-дълго
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Развий го, кратко е. Не може да започнеш с такива описания, загатващи за нещо мащабно и разгръщащо се, и да го цакнеш после в едно-две-три изречение и да секне
    Хубав стил на писане, но не се страхувай да е по-дълго
    (agree)
    това не му пречи да си е готино де

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мерси за препоръките, ся ще го подложа на редакция
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Хубави описания наистина, малко го редактирай и ще се получи! Успех!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си