.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

малко тъп въпрос ама карай

pyrvo da popitam ima li metylki tuka ama ne gothic ami heavy samo da ne sa gothic
    iskam da vi popitam ima li qketa metysli za jeni smisal momi4etata metylki s kvi qketa hodat az primerno hoda s metylski bluzi i otgore edno mn skapano 4erno qke s bqlo ot strani deto pi6e diesel
    ta im ali jenski metylski qketa i izob6to kvi qketa trqq da nosqt metylkite i pak sorry za typata tema

Кожени, мацо.

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    s puh4eta
    пухчетата куул

Това яке дето ми описваш го знам и ми се повръща...Как метълка може да ходи с него....Метълките ходят с черни кожени якета...Може само черно,а има и с шипове по ръцете и такива екстри...Представям си ква си поза...
    London Tipton

kvo e zna4enieto kvo e qketo be nali otdolu sam s IRON MAIDEN

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ти може да се обличаш като "фешънка" и пак да си слушаш метъл и да си се размотаваш в такава компания!
    Например на мен ми се случвало да ходя с casual дънки,"фешънска" прическа и тениска на Rage Against The Machine.Това разбира се не ме прави по-малко техен фен.
    Колкото и странно да звучи но има и розови тениски на метъл групи!
    Глобализация...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

mda maiden s 6ipove nqkak si ne vyrvi ama primerno cradle of filth i tn tam blek metylove
    ama az ne gi slu6am de
    abe nqma zna4enie kvo e qketo vajnoto e da e 4erno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си