- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- малко тъп въпрос ама карай
pyrvo da popitam ima li metylki tuka ama ne gothic ami heavy samo da ne sa gothic
iskam da vi popitam ima li qketa metysli za jeni smisal momi4etata metylki s kvi qketa hodat az primerno hoda s metylski bluzi i otgore edno mn skapano 4erno qke s bqlo ot strani![]()
deto pi6e diesel
![]()
![]()
![]()
ta im ali jenski metylski qketa i izob6to kvi qketa trqq da nosqt metylkitei pak sorry za typata tema
![]()
![]()
![]()
Кожени, мацо.
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
пухчетата куулПървоначално написано от Eli>>>
![]()
Това яке дето ми описваш го знам и ми се повръща...Как метълка може да ходи с него....Метълките ходят с черни кожени якета...Може само черно,а има и с шипове по ръцете и такива екстри...Представям си ква си поза...![]()
London Tipton
kvo e zna4enieto kvo e qketo benali otdolu sam s IRON MAIDEN
![]()
![]()
![]()
Ти може да се обличаш като "фешънка" и пак да си слушаш метъл и да си се размотаваш в такава компания!
Например на мен ми се случвало да ходя с casual дънки,"фешънска" прическа и тениска на Rage Against The Machine.Това разбира се не ме прави по-малко техен фен.
Колкото и странно да звучи но има и розови тениски на метъл групи!
Глобализация...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
mda maiden s 6ipove nqkak si ne vyrviama primerno cradle of filth i tn tam blek metylove
ama az ne gi slu6am de![]()
abe nqma zna4enie kvo e qketo vajnoto e da e 4erno![]()