- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години си хванахте първото гадже?
Мойто първо гадже бе6е в детската градина!!!Ама все о6те не се интересувам толкова много от мо4етата колкото другите моми4ета на 14 години!!!!
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
xixi az bqh 4-ti klas :P
ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..
По-скоро приятел, защото думата "гадже" ми е противна... Хванах го месец преди да навърша 16... Другите забежки от детската градина или 3-4 клас не ги броя - бяха нещо мимолетно... Сега това, което преживявам с момчето, с което съм, значи нещо... И то не само едно, а много, но най-важното от тях е, че съм щастлива с него![]()
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
15![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
12![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
2-ри клас..Ама то т'ва тогава не може да се нарече гадже..
![]()
Първото беше в детската даже се сгодихме с негобях на пред с матеряла кфо да ви кажа
и след тфа на 12 обаче не беше нищо сериозно :P
В детската,на 5-6 някъдено тва бяха лиготии,иначе сериозно на 14
1вото неофициално беше във 2ри клас...
2рото неофициално - в 7ми![]()
и вече 1вото официално - бях на 14... пхах... славни времена...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Моиту 1-во гадже си гу фанах ,когато бях на 5 хихихахахъ... Абе иначе бях на 14 когато се зехме наистина
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 13 години бях. Като се сетя и ми става много смешно![]()
![]()
![]()
>>> House Music <<<
на 14 години иначе и преди това имах![]()
ама за по 1 седмица най-много
На 13 бях![]()
mmmm bqh na 14 godini![]()
хихи еми 12![]()