- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години си хванахте първото гадже?
govorim za parvoto seriozno nali?6toto parvto mi kaje be6e v 1 klas,no ne6tata bqxa detska radost,a serioznata mi parva vrazka be6e na 13 god.![]()
nikoga ne sum imala gadje![]()
ПушиМе БяЛО...ПушИме КашИш ....ПуШиме Го ДОкаТ СпиШшШ
Em ako e za ne6to uj seriozno bqx na 13 ina4e v detskata gradina i 1 do 4 klas bezbroi ama se detski izpulneniq
to i az taka :P :PПървоначално написано от Funky Fresh
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
На 13.. Беше що годе добра връзка..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
4esno kaznao , ako stava na vapros za seriozno gadje , na 14.... a ina4 epredi tva decka mu rabota .....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Да Ви кажа бях май на 9 (не знма точно ), но тогова е като игра не знаеш какво правиш точно малко тапо е![]()
I love Teodora
на 13 или 14 не съм сигурна... хах какво задръстено дете бешееее само ми ходеше по нервитеама ебаааси красавеца изтичаха ми лигите по него
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
bqh na 15![]()
На 12![]()
В детската градина...![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Em znachi purvoto mi gadje beshe oshte v detskata gradinaAma tfa ne go broq shoto togava sam bila mnoy malka i edva li sam razbirala smisala na dumata LUBOV
Ama inache v 5 klas si xvanax seriozno gadje i taka :P
Когато бях лапе (не,че сега не съм) имах много гаджета за по 1 седмица,но първото си сериозно гадже на 13![]()
Първоначално написано от koalka
още не съм....
15 и половина
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ми на 14 ,но не беше нещо интимно.Сериозно гадже имах на 15 и половина чак![]()