- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години трябва да правим секс???
..zavisi kakvo ima6 predvit pot sebeuvajava6tu se..no spored mene 15 16 godini no vsi4ko si zavisi ot 4oveka s koito iska6 da go napravi6 ii dali si sigorna ..nqkoi gu pravqt na 12 a drugi na 16 17 taka 4e ti sama trqbva da si preceni6Първоначално написано от Kremito
![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
Попринцип най-добре е когато се чувстваш наистина готов, но това да е 14+. Най-добрата възраст според мен е 16-17.
oh sakyn ako ne se ebne6 , nqma da si sebeuvajava6ta se macka , otot taka TRQBVA ... nqmam dumiПървоначално написано от Kremito
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Homunuculus
Браво бе ти страхотно го написа
Ми то по твойта логика даи и на 13 да го направи понеже акъла и ще е повече от на 9 годишна
Аз съм убеден,4е много голяма част от момиченцата днешно време се дават още на 15 годишна възраст и така да ви кажа си е доста добре понеже,ако ми чака до 18-20 години трябва да има изумителна красота,че някой пич да иска да е с нея не чак толкова заради секса.Я да ти дойде едно девойче на 20 където от 15 годишна практикува секса ще те направи да гледаш ей такаКоето аз лично обужавам да ме оставят да гледам така след див секс.
Всеки го прави, когато се чувства готов, но според мен преди 16-17-годишна възраст не е толкова правилно. Лично мнениеАз пък съм на 16, имам си човек, който наистина изпитва много дълбоки чувства към мен, но все пак не се чувствам готова да го направя, а и не вярвам в близките 1-2-3 години да се почувствам. Според мен това е допълнително емоционално натоварване, а ако има още някои, които са си запазили още детските емоции, както мен, не е препоръчително да започват да се праскат...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Според мен над 16 годишни за момичетата,но все пак който когато е готов но не одобрявам тези кадедо са се прое**ли на 12-13 години![]()
+1Първоначално написано от Ice_Diamond_F
Защо пък момичетата почнали на 18-20 да не са разкрепостени? Извинявай, ама тя може да прави секс от 15 годишна и да лежи с отворени крака, чакайки всичко да свърши ири пък да е истински страстна, нищо че зад гърба си да няма койю знае какъв опит. 15 е прекалено, ужасно рано!Първоначално написано от INF3RNO
Защото вече сме стари чанти и не се котираме на пазара.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Трябва да се плющиш от 14годишната, да те минат определен брой 'партньори' и тогава ще бъдеш 'факирка в леглото'...![]()
Ех, деца, деца...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Явно е така...Това ми напомня на 1 моя колежка, която като ме видя облечена в костюм на лекции, измънка дали не съм се оженила и да съм бързала вече, че на тая ми възраст нямало кой да ме вземе. Като я гледам тя все сама си седи, а аз не.............ама човешката злоба е голямо нещо. Взех да се чувствам стара![]()
Какво ще рече "себеуважаващо се момиче"? Не вярвам, че някоя ще каже, че не уважава себе си![]()
16-17![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Първоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
Много хора живеят с мисълта, че сексът е само за младите. Наистина с напредване на годинките сексуалните възможности намаляват, но това е поради развитието на болести, много от които днес се лекуват напълно успешно.
При мъжете най-честата причина, която ограничава половата активност, са заболяванията на сърдечносъдовата система. Тъй като ерекцията изисква достатъчно еластични и проходими кръвоносни съдове, естествено е тяхното увреждане да води до т.н. еректилни дисфункции. При здравословен живот обаче, напълно възможно е един мъж и в напреднала възраст да е със здрави съдове, което обикновено означава и запазени сексуални възможности. Според съвременни проучвания, около 30% от мъжете в индустриално развитите страни запазват половата си активност и след седемдесетгодишна възраст. Условие за това е както умелото справяне със стреса /главен виновник за хипертонията, диабета и други психосоматични болести/, така и навременното и ефективно лечение на въпросните заболявания. За съжаление част от медикаментите, предписвани за понижаване на кръвното налягане, могат допълнително да затруднят ерекцията.
Следващ по значение фактор за загуба на мъжките сили и нелекувания диабет. Чести негови усложнения са съдовите и неврологични нарушения, които естествено засягат и сексуалните функции. Много изследвания обаче показват, че при добре компенсиран диабет, повечето мъже запазват потентността си.
В миналото се считаше, че намаляването на сексуалната активност с възрастта се дължи на хормонални причини. Днес с категоричност вече знаем, че продукцията на тестостерон, която е от значение за младите мъже, практически е без особено значение за по-възрастните. В този смисъл немотивираното предписване на полови хормони за повишаване сексуалната активност при хора в напреднала възраст е не само безсмислено, но дори и опасно.
Много по-съществена роля за сексуалното дълголетие имат добрите взаимоотношения между партньорите. Установено е, че самотните възрастни мъже по-бързо загубват сексуалните си сили, в сравнение с тези, които макар и по-рядко имат контакти с постоянна партньорка.
Понякога погрешно се счита, че сексуалната активност в напреднала възраст крие заплаха за здравето. До колкото пълноценното интимно общуване е един от най-мощните източници на радост и удовлетворение, присъствието му в живота и на хората от третата възраст съществено допринася за по-доброто самочувствие и тонус. Често се пренебрегва и факта, че двама партньори, които се чувстват добре заедно, могат да си доставят сексуална наслада и по начини, не изискващи чак толкова интензивни телесни усилия.
Възрастта сама по себе си не е причина за отпадане на сексуалната активност. Вероятността от появата на заболявания, ограничаващи половата изява, естествено нараства с годините, но своевременната и компетентна медицинска помощ може да запази радостта от секса до късна възраст.