.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ПреДиМно За мъЖеТе

Имам страхотен мъж до себе си !Желая да опозная повече мъжката природа,мъжете са наистина интиресни,когато не са изцяло под влияние на хормоните си или ,когато срещнат момиче,което до този момент са смятали ,че не саществува на тази самотна и развратна земя-Но нека си признаем,ние хората сме я направили такава каквато е сега... : И така срещаш жена мила,с огромна душевност ,вяра и топлина,с които те обгръща отвсякъде.Случва се рядко,но се случва ако си заслужил, заслужавава си наистина чакането!. Същото се отнася и за жените,наистина има такива тъпанари,че просто няма да ми стигнат всички думи да опиша,само ние си знаем...Но нека не забравяме, че на света има шест милиарда души, половината от които са мъже. Истинският Той е някъде там. Няма смисъл да си губим времето с бледи подобия.!!! сега и конкретните ми вапроси към Вас мъже 1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? 2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",курва и всичко там дето изпозвате като речник? 3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г 4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? 5Девствените момичета са...? 6 Чувствителните момичета са....? 7.Лесните жени са...? 8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... 9.Идеалните физически мерки за жаната са...? 10.С какво може да ви впечатли една жена? 11.Руса,чернокоса,ниска или висока? 12.Спортно облечена или предизвикателна? 13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете? 14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас? 15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ? 16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу? 17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква? 18.Къде мечтаете да правите любов (секс)? 19. Могат ли мъжете без жените и обратното ? 20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени? 21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си? 22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате? 23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? 24. Свободен вапрос и отговор... Тук можете да споделите нещо още нещо за вашата тайна природа,което съм пропуснала питам,сигурна съм, че има такова! Благодаря за вниманието! Наздраве за вас мъже,каквоо неее....да не си помислихте,че за всички мъже,нее не всеки,който има пенис в гащите и кинти в джоба може да се нарече истински мъж,истинккият мъж е много повече от това!

Град
    Русе
    здравей перфектния мъж го има но той рядко се намира има ги интелигентния тип (като мене който търси само любов да бъде обичан и той да обича) но ги има и загорелите...в смисъл искат да изпорят някое момиче възможно най бързо да се изгъзари на френдовете си как еб.л някое момиче...едно момиче ако го е направила на 14-15-16 години не я прави к...а а просто явно е била любопитна или иска да си преебе живота за девствените момичета имам само малко минуси няма да ги коментирам оставям си ги за мен...едно момиче което е девствено на 18 няма проблем даже е добре че започва половия си живот в женския оптимум смисъл 17-20 г. но сега да намериш момиче в тези времена е супер трудно..и то да търси любов не да тя да те опъне и да ти бие шута..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Усещам, че ще чета бисери...
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? Мнението ми е че повечето жени днес не знаят какво искат не обичат истински и че използват мъжете за собствена изгода.Мнението ми за себеподобните ми (т.е мъжете) е че се интересуват само от секс гледат само собствената си изгода и естествено да не стоят на сухо!
    2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",к***а и всичко там дето изпозвате като речник? Зависи от самото държание на момичето а именно дали парадира с това или дали просто е свикнала да бъде наричана курва и дали фактите наистина сочат това! От друга страна зависи и дали е направила първия си полов акт толкова рано със своето съгласие и все пак на колко години!
    3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г Нищо особено! Просто е нямала възможност не е искала или е решила да го направи когато се чувства напълно готова или се е пазила за правилния човек.Мисля че няма нищо срамно в това!
    4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? Ако обичам много момичето мога да изтрая доста дълго време но не мога да кажа точно определен срок!
    5Девствените момичета са...? .....също хора! Не трябва да делим хората на девствени и недевствени!
    6 Чувствителните момичета са....?......по-романтични според мен.
    7.Лесните жени са...?....жени с които не бих искал да имам никакъв контакт!
    8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... ....момичета които не са за мен! Според мен с такива момичета не може да има нормална връзка
    9.Идеалните физически мерки за жаната са...?.....не съм много компетентен по въпроса но все пак ще се опитам да изразя мнение! 170 см висока около 54 кг
    10.С какво може да ви впечатли една жена?...с държанието си и характера и естествено част от външния вид
    11.Руса,чернокоса,ниска или висока?....предпочитам висока да е но това не ме спира да бъда и с ниско момиче! Височината на една жена за мен не е определящ фактор!
    12.Спортно облечена или предизвикателна?......спортн -елегантна предпочитам.
    13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете?.......не съм мислил по въпроса.
    14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас?.....по врата...мен ме възбужда също по врата
    15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ?....Твърдо ЗА сериозната връзка! Когато има чувства секса е по-пълноценен според мен!
    16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу?.....Зависи от самия мъж и предпочитанията му в любовната игра и секса!
    17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква?.....Да важна е според мен! Не е важно каква е целувката важно е да е изпълнена с чувство и нежност
    18.Къде мечтаете да правите любов (секс)?......На върха на Айфелувата кула (предизвикателно оригинално и малко или много ЕКСТРЕМНО!)
    19. Могат ли мъжете без жените и обратното ?.....Противоположностите се привличат! Човекът е така устроен че да не може да устои на даден индивид от срещуположния пол!
    20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени?......Има наистина много интелигентни момичета но те са рядкост! Обществото ни все повече деградира а и като гледам сегашното поколение мисля че са малко изключенията които да са истински интелигентни
    21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си?....Има я! Много хора са плод на любовта на двама души! Според мен любовта е едно опияняващо чувство което те кара да летиш и да се чувстваш по-щастлив от всякога! Любовта си заслужава само когато е истинска и когато двама дущи са сигурни че това е тяхната половинка и че всяка жертва направена за другия е била от значение.
    22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате?......В момента си нямам половинка!
    23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? Не мисля че има кой знае каква разлика м/у мъжката и женската изневяра! И в двата случая боли ако е имало любов м/у двама души.Причините за изневяра са различни така че не мога да обясня защо точно двама души си изневеряват-различни двойки различни причини за изневяра! Бих простил но ако съм сигурен че момичето повече няма да направи тази грешка и че не ме лъже в съжаленията и разкайванията си.Според мен изневярата е и вредна и полезна защото може да нарани половинката но пък и полезна за самият изневеряващ поради факта че намира разнообразие 24. Свободен вапрос и отговор...нямам!

Лека вечер!

Град
    Пловдив-София
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    здравей перфектния мъж го има но той рядко се намира има ги интелигентния тип (като мене който търси само любов да бъде обичан и той да обича) но ги има и загорелите...в смисъл искат да изпорят някое момиче възможно най бързо да се изгъзари на френдовете си как еб.л някое момиче...едно момиче ако го е направила на 14-15-16 години не я прави к...а а просто явно е била любопитна или иска да си преебе живота за девствените момичета имам само малко минуси няма да ги коментирам оставям си ги за мен...едно момиче което е девствено на 18 няма проблем даже е добре че започва половия си живот в женския оптимум смисъл 17-20 г. но сега да намериш момиче в тези времена е супер трудно..и то да търси любов не да тя да те опъне и да ти бие шута..
    мн интелигентен аватар имаш...
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones

Re: ПреДиМно За мъЖеТе

Цитирай Първоначално написано от hera
    1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? 2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",к***а и всичко там дето изпозвате като речник? 3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г 4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? 5Девствените момичета са...? 6 Чувствителните момичета са....? 7.Лесните жени са...? 8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... 9.Идеалните физически мерки за жаната са...? 10.С какво може да ви впечатли една жена? 11.Руса,чернокоса,ниска или висока? 12.Спортно облечена или предизвикателна? 13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете? 14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас? 15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ? 16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу? 17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква? 18.Къде мечтаете да правите любов (секс)? 19. Могат ли мъжете без жените и обратното ? 20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени? 21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си? 22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате? 23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? 24. Свободен вапрос и отговор... Тук можете да споделите нещо още нещо за вашата тайна природа,което съм пропуснала питам,сигурна съм, че има такова!
    1. Всичките са различни, нямам общо мнение за едните или другите.
    2. Не, все пак всеки сам взима решения. Не смятам, че аз точно съм човека, който може да съди чуждите решения.
    3. В отговор на въпрос номер 2 е отговора и на този.
    4. Чаках близо 7 месеца, не усетих кога мина времето. Но когато се случи беше хубаво.
    5. Хора като всички останали.
    6. Какъв е този въпрос ? Зависи колко са чувствителни, че понякога това ме дразни.
    7. Нужни са лесните жени.
    8. Идеални обекти за бъзик, включвам и момчетата.
    9. За мен няма такива, но не си падам по пълни момичета.
    10. С естественото си държание.
    11. В момента повече ми харесват по-високите момичета, е не по-високи от мен де.
    12. Без значение.
    13. Ако трябва да отговарям трябва много да пиша, точно в момента не ми се занимава, може би ще си коригирам поста когато имам желание.
    14. По принцип цялото тяло ми хареса. Но женското дупе най-вече.
    15. Както дойде, ако съм сам и госпожицата не ми харесва много, много само една вечер.
    16. На мен много ми харесва.
    17. Целувката си е важна, само да не ме лигави много и всичко е точно.
    18. Поне за момента съм правил на местата, които съм искал. Когато ми хрумне друго място и там ще го направя.
    19. Известно време може без жена.
    20. Приятно съм изненадан. Напоследък като се запознавам с нови момичета все са интелигентни.
    21. Сигурно я има. Ако я има значи си заслужава.
    22. Всичко без изключения.
    23. Не обичам да ме лъжат, затова предпочитам човека до мен първо да ми каже, че не иска да е с мен и след това да прави каквото иска.

Стига толкова.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    nqkade tam
    1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? ---и следствие на ли4ен опит ще запазя коментара за себе си
    2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",к***а и всичко там дето изпозвате като речник? ---в пове4ето слу4аи да
    3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г ---ми ли4ен избор (а при нас не е мноо ли4ен но друга тема )
    4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? ако ми харесва достата4но бих я 4акал достата4но
    5Девствените момичета са...? ---сладурани (в пове4ето слу4аи)
    6 Чувствителните момичета са....?сладурани (във вси4ки слу4аи)
    7.Лесните жени са...? ---по-добре без коментар
    8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... ---лигли
    9.Идеалните физически мерки за жаната са...? ---леко съм зле с математиката така 4е
    10.С какво може да ви впечатли една жена? ---с държание подобаващо на здравомислещ 4овек + поне малко от малко визия (е не може без тва сиа няма лъжа тука)
    11.Руса,чернокоса,ниска или висока? определено висо4ка косата е без зна4ение
    12.Спортно облечена или предизвикателна?---да и отива на нея добре
    13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете? ---пак да си имам гадже
    14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас? ---няма кажа
    15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ? ---Отг:а)
    16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу? ---ми на мен едва ли би ми доставило вархоооовно удоволствие но секи с вкуса си
    17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква? 100% е важна
    18.Къде мечтаете да правите любов (секс)? в даскалото да им го на4укам на си4ки
    19. Могат ли мъжете без жените и обратното ? ---не
    20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени?---за сажаление интелигентните са малко
    21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си?---има я но рядко си заслужава (но ако е истинска си заслужава)
    22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате? ---си4ко предполагам
    23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? ---НЕ
    24. Свободен вапрос и отговор...из4ерпах са сори
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ами какво да ви кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички,които сте писали по темата ми! =D> Останах доста приятно изненадана от яснотата и изчерпателните отговори на повечето сладури от вас! Вярно, че темата е доста обща,но все пак няма романи да пишем,въпреккки,чеее си признавам,че обичам да съм напълно наясно с нещата И смятам,че когато нещо ме притеснява е по-добре да питам,когато става въпрос заа мъжки и женски взаимоотношения вместоооо да се отдавам на предположенията на моето въображениее,което си е доста големичко,всее пак съммм зодияя рибоции и съм на 18 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си