- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Волюм Експрес
Чудя се дали да си я взема и реших да ви попитам какво ви е впечатлението от тази спирала. Чакам мнения![]()
Аз съм с нея, сегашната ми е втората такава.На мен ефекта ми харесва, обаче определено не е като на рекламата![]()
ЕстественоПървоначално написано от sladku_bebzi
То ако беше като на рекламата...
![]()
[b]Извинявайте,че се отклонявам от темата,но искам да попитам,възможно ли е от качествена спирала да окапят миглите.Моите мигли,принципно са доста извити,но със спирала стават неустоимо привлекателни.![]()
Предвид горните си упасения,си слагам 1-2 пъти седмично спирала,а ми се иска да бъда с нея всеки ден.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз от години си слагам спирала. Няма начин да ме видиш без спирала простои ми няма нищо на миглите
[да чукна на кухо]
аз си взех една нова на avon казва се uplifting и е стра6на $9.90 \/
No matter where you go, there they are...
За да не отварям нова тема да ми предложите спирала за удължаване и обем до 25 лв?Знам че мога да видя какво ще ми предложат в магазина но искам нещо изпитано =)
много ми я хвалят и мисля да си я взема![]()
Аз я имам тази сприрала и съм много доволна от нея само, че ползвам тази която е водоустойчивата и е много хубава
Ежедневно ползвам нея и съм много доволна!!
Дрги,които мога да ви препоръчам са на Mascara - "Yes to volume, NO to clumps". Тя е на BOURJOIS. Плътна, дълготрайна, главно за ресторанти и подобни мероприятия. Скъпичка е,но си заслужава..
На Max Factor - Dramatic look. Също е мн добра!!
Smile!?
На мен не ми харесва спиралата![]()
Спиралата си е много яка!!!Аз имам водоустоичивата и днеска си зех още една пак на Волюм Експрес ...За водоустоичивата (синята) мога да кажа,че нямам НИКАКВИ оплаквания,нито веднъж НЕ се размаза,а сега за черната предполагам,че пак ще е много добра
Купи си,мисля че ще си мнооого доволна \
/
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
mn qka!!!!samo neq polzvam ama si vzemi chernata!!!shte te posavetvam da ne vzimash voduustoichivata che shte q mahash 1h ot ochite si !!!chernata i tumno sinqta sa nai-qki!!!
И аз снощи ползвах черната и се присъединявам към Kpacu7o много е яка!!!!Много ми хареса и е с намаление![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
всичките спирали на ЛореалЗа да не отварям нова тема да ми предложите спирала за удължаване и обем до 25 лв?Знам че мога да видя какво ще ми предложат в магазина но искам нещо изпитано =)![]()
SMILE FOR ME NOW
И аз я ползвам и мога да кажа,че съм много доволна!!!!![]()