- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли на кого да се обадите в 4 сутринта?
Аз точно заради такива пияни с безплатни минути си изключвам телефоните докато спя.
Има да! Поне за един човек съм сигурен че ще изслуша моите тревожни мисли.Също така бих бил слушател.За сега не ми се е налагало нито да споделям с някого в 4 часа сутринта нито да бъда слушател.Лека вечер!![]()
Има, но никога не бих звъннала... само на приятеля си съм звъняла към 4 примерно, за да му кажа, че го обичам.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Има, разбира се. Най-добрата ми приятелка...макар да смятам тия "титли" за леко тъпясали, тя на мен ми е твърдо такава. Не би ми се обидила от подобна постъпка (абе, ще се разпсува за шоуто, аз си я знам)....нито аз на нея.
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Mда,освен мама смятам,че има.Сега се сещам само за един път когато ми се е случвало..и то беше пак заради някакви драми че си бях тръгнала от най-разочароващото и депресиращото място и се оказах съвсем сама без никакви пари на майна си райна в 3 сутринта та звънях на гаджето за да ме убеди,че не е чак толко лошо...Обичам да се прибирам пеша след парти ама мразя да го правя сама,...Ии така после ходих 3 часа пеша до нас...май тряа да се изселя в центъра.
Не ми се е налагало да звъня в толкова часа на когото и да било.
Но има 2-3ма, на които мога да разчитам.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
За щастие имам не само на кого да се обадя,но и при кого да отида,незаисимо от часа![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Пфф...има..както каза Локума има на кой да се обадя, има и при кой да отида...въпроса е, че трябва да се е е случило нещо наистина голямо за да го направя....
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Веднъж съм изкарвал човек от леглото, за да се видим. Тогава имах нужда и му благодаря, че го направи. Сега също има няколко човека, на които мога да се обадя, ако имам нужда от помощ. Принципно не бих тръгнал да звъня на някой да му се оплаквам по телефона, аз попринцип не обичам да говоря мн мн по телефона, вместо да излизам със самите хора, камо ли да го правя по никое време. Но в хипотетичната ситуация да нямам пари в 4 часа да си платя сметката в някое заведение има 8 човека, които със сигурност биха дошли и още около 5, за които не мога да гарантирам.
ами,да има за щастие,на приятеля ми..малко ще го посъбудя,но ако се наложи..н пр.. и на брат ми също той е пич![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Има, да, и се радвам много за което![]()
има, но едва ли ще го направя
Има,но не бих безпокоила приятелителите в тези часове на нощта.
Има 3 човека, на които мога да звъня по всяко време!
Най-добрата ми приятелка, с която се познавам от детската градина и сме заедно всеки ден.
Гаджето ми, с което ходим вече 5 години.
Една приятелка, с която си пишем и още не сме се виждали на живо, но въпреки това се познаваме много добре и винаги ми е утеха.
Да, познавам толкова хора, уж имам много приятелки, но повечето не са ми реално такива. Оставяли са ме в трудни моменти, предавали са ми доверието. Само 3 човека, на които мога да разчитам, но са ми напълно достатъчни.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Има! И съм сигурна, че биха ме изслушали и помогнали. Но аз не бих могла да ги безпокоя по това време.
Имам една приятелка от друг град, на която по което и време да и се обадя винаги ще ми обърне внимание и ще е до мен.![]()
Пффф fake, boot предателки...мислех ви за приятелкиОтписвам ви от списъка на хора, на които мислех, че мога да звънна в 4 сутринта!!
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Еее смотаняк, колкото и да бях неадекватна в 4 часа, се сетих, че само ме тестваш и просто доволно си заспах.
После ми стана гузно де и мислех да ти звънна, ама заспах преди да реша.
Saatana vittu perkele hate crew!
АХАХАХАХАХААХАХАХ! Нечовеци сте ей![]()
мисля че е има много хора ,които ще ме изслушат и дадат съвет по което и да е време,но на колко от тях бих се обадила....2ма
има обаче бих звъннал само ако има нещо спешно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Има доста хора на които да се обадя.....аз самата съм такава.....По принцип спя през деня а нощем съм активна......