- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли на кого да се обадите в 4 сутринта?
mi mislq si 4e ima, da! prez noshta she zvanna i shte reva(ne naistina) shte vidq kakvo shhte stane!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
В 4 часа бих могла да се обадя само на родителите си, но засега спят в съседната стая и няма нуждателефона ми е вечно изключен когато съм вкъщи, така че и да искат, няма да могат да се свържат с мен... аз пък по това време спя дълбоко и да реша да звънна на някой, няма да е тогава... така че за обаждане не разчитам, но затова пък ми се е случвало да ме викнат да караме колело в 6 сутринта, при това в планината (странното в случая е, че се съгласих)
Има , ама след като се обадя може вече и да няма![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Има и то не един, от което съм безкрайно щастлива.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Имам 2ма човека, на които мога да се обадя.. в момента случая е точно такъв.. не мога д спя, кашлям ужасно и ме боли главата.. мн ми е зле.. но предпочитам да прекарам тези моменти от нощта сама..(puke)
ами да има .. еествествено отначалото малко ще протестира все пак му прекъсвам сладките сънища, но ще ме изслуша :P
Приятеля ми на 1-во място ....и като се замисля има поне още 4-5 човека които няма да ми откажат да си поговорим![]()
Мм... Да, има на кого да се обадя![]()
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
emi da mislq ,4e ima edin ....,koito bi me izslushal i nqma da mi zatvori tela po koeto i da e vreme na denonoshtieto da zvanna (stiga da ima tel+karta)
...nadqvam se,4e vse oshte me tarpii me obi4a
![]()
za cherinka
Кво говориш.Първоначално написано от МИЧКА
Ти направо ще дойдеш до нас![]()
![]()
![]()
Дам.. аз рядко досаждам на хората по телефона(дори и когато казват, че не им..)Първоначално написано от slun4ice
П.П.Иначе обичам да си споделям проблемите с приятели.![]()
nai-veroqtnoПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
мисля че има![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз след като веднъж вече се наложи, звъннах и не получих никакъв адекватен отговор и то от хора, които твърдяха "аа, как бе, на мен можеш да ми звъннеш", за пореден път се убедих, че няма смисъл човек да има доверие на някого и смело заявявам не, няма на кой да звънна при нужда в 4 сутринта. оправям се сама, голяма съм
Съществуват двама-трима човека, на които бих могла да се обадя, да. Може би има и други, които не биха имали нищо против и са готови да ме изслушат, но на мен не би ми било достатъчно комфортно да го направя.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да - има, за което се радвам искрено![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.
Ако стане някакъв проблем - да, но иначе така само за споделяне в 4 - не