- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква трябва да съм,за да бъда харесвана?
Явно такава не те харесват... бъди някой друг![]()
Ами, ако проблемът е в това, че е "себе си"?Първоначално написано от _SL_
![]()
То трябва да се промени самата тя.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Говоря попринцип, защото конкретно става дума за 13 годишно дете и тук проблема е във възрастта.
ami da moje bi problema e vav vazrasta mi,e ima i nqkoi ne6ta ot haraktera,koito trqbva da promenq,no ob6to vzeto si rzbarh kakav mi e problema"malka sam" :P ami 6te po4akam da porasna aide byee na vsi4ki i pak misi![]()
![]()
Бе мацка какво ти пука какво си мислят другите за теб?ХОРСКОТО МНЕНИЕ СЛЕД МОЙТО ПОГРЕБЕНИЕ!!!Дръж се естествено, не се прави на някой друг само защото те кефи държанието му и т.н. Опита идва с практиката!![]()
![]()
Ама дитието иска да е готено!![]()
Light The Universe
Най-добре и най-лесно е наистина да си бъдеш себе си (знам че звучи изтъркано). Така де, първо, не може човек просто ей така да си смени характера - лягаш си един а се събуждаш съвсем различен. Второ - искаш или не истинското ти "аз" рано или късно се проявява...
По-добре е да те харесват по-малко хора, но такъв, какъвто си. Аз ходя по мачове и разни нарко партита, друсам, пия, пуша, бия се чат пат, винаги си казвам мнението открито, дори да не се харесва на всеки, правя какви ли не глупости, и ми е ясно че много от хората с които движа не ме 'аресват особено. Но не ми дреме, защото просто съм си такъв. А който ме харесва какъвто съм - още по-добре![]()
"Бъди себе си"... Предполагам, че авторката щом задава такива въпроси, не е на много години. А собствен стил се изгражда с годините. Плюс това, "тълпата" си е стадо говеда, които просто трудно приемат различията и по принцип промяната. Да имаш собствена идентичност е трудно на днешно време. Малко хора знаят, че да си нормален не струва, защото самите те не са.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...