.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Голям фен

"Мръсница" в леглото

Е да,мисля че всички сме чували за слабостта на момчетата към този тип поведение от страна на момичетата.Но ми е интересно,какво означава да бадеш "мръсница" под завивките и до колко освободени сте когато сте с гаджето си
    Аз например(признавам си без бой) съм си доста освободена и нямам табута или задръжки когато съм си с моето момче

Ами и на мен ми е много интересно това.... На мен дори са ми еидн познат на 20 ми е казвал , че много обичали мъжете (като цяло ) да правят секс с курви .... Пък и моя фр направо си умира кгоато извадя такъв поглед докато се натискаме или нещо др....

Ами аз имам такова излъчване и ми е лесно Слагам многоооо къса пола , жартиерки , дълбоко деколте , топирвам си косата , силен грим и ....
    Моя приятел е много доволен като влязда в ролята на стриптизьорка
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

...

Nema takav termin ili po to4no kazano dumata ne e podhodya6ta 6tot "mrasnicite" prosto malcina znayat kakvo mogat taka 4e pak kazvam dumata ne e podhodya6ta po to4no e "perverznica" a kakvi ne6ta mogat samo .... bedna vi e fantaziata osven ako ne ste bili s perverzno momi4e pravyat strahotni raboti ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Ами аз имам такова излъчване и ми е лесно Слагам многоооо къса пола , жартиерки , дълбоко деколте , топирвам си косата , силен грим и ....
    Хм.......мога да ти кажа, че и с дебел пуловер пак мога да бъда мръсница. Просто говоря и действам освободено. И да, не се притеснявам от мъжа си и съм освободена до немай къде пред него...........

50%, че ако не и повече от цялата връзка е и тайната да не ви зарежат е да бъдете мръсници в леглото. ПО-хубаво нещо за нас няма!
    А тия скучни и др такива еднообразни тъпотии.. водят до изневяра с някоя друга мръсница вместо с вас

Важното е да има разнообразие за да се даволни двамата. Понякога ммчето да се дърежи по-романтично с вас на вас да ви е хубаво, после точно обратното

Аз лично издивявам моята като я прихване.. или като й дойде половия период ММмм
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Панацея
    Аз пък не спя с момчета
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Аз пък не спя с момчета
    Това ми прозвуча сякаш нещо съм объркал
    Момче съм и спя само с момичета
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

gotino e

ami ot li4en opit znam 4e e izklu4itelno vuzbujda6to kogato gadjeto ti se durji predizvikatelno i ne se kolebae da pravi rani mrusotiiki :P
    PSD

Ако двама души правят секс, все си мисля, че то е с желанието на двамата, а когато имаш желание за нещо, го правиш хубаво ?

Мразя момичета, които го правят колкото само да задоволят крастата си

Аз лично задръжки нямам, не мисля, че момичето което ще е под завивките ми трябва да има.. то няма лошо ?!

mi mislq che moq si e dovolen ot mene
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

А бе моя няма оплаквания а ние сичко си казваме , така че...

охооо МРЪСНИЦАТА- това определено е моята специалност. Дали сме у тях или на кафенце някаде, хич не ми пука прая си квото си знам и общо взето с мене Сладкишчето ми не скучае. Мога да разкажа доста пикантни историики, но може да има и малки деца, затова мисля да се въздържа
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

Град
    *in a pink dream*
    mi to mai si4kite golemi mrysnici izlqzohme .pri men zavisi ot nastroenieto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Хих

Като ви гледам кви сте сладурани как се питате една друга кво е да си мръсница в леглото и кое му е толкова якото чак ми става смешничко
    Значи позволете ми да ви обесня някой неща от който може да ви стане ясно защо си падаме по дивия секс с к.чки и на кое по точно казваме мръсница.
    Първо ще ви светна,че лично за мен една мацка да е мрасница в леглото тя трябва първо преди да ме почне да ми говори доста мръсни приказки от сорта (искаш ли да ме чу..ш тук и сега и тем подобни)
    Второ трябва да за ми замотае главата само от френската любов.
    И 3-то като ме почне вече да ме хапеее,драска(което обужавам да ме правят) да ме стиска силно с крачета и дори и тя да затяга хвата когато и го вк@рв@м.Съжелявам,че ви говоря с такива подробности ама смятам,че сме големи хора и поне като ще си говорим да е подробно.Да няма после ама не разбрах.
    Така де стана ви ясно за тва.Сега относно това,защо харесваме повече такива зверове в леглото.
    Понеже ви е пределно ясно,че мъжът е по силния пол (физически) и просто грубоста и агресията си му идва от вътре (Да знам,че има и големи изключения ангелчета направо{АЗ ЛИЧНО СЪМ ТАКЪВ} )
    И от там идва цялата работа.Значи ще ви дам пример.Един мъж връща се уморен от работа,но напрежението му в главата го убива и умаря повече от колкото той самич е отпаднал.И като легне какво следва.Едно такова котенце като вас милички с едно друго котенце или както обичам да казвам котенце 2 в 1 и допълзи примамливо до ерогенната му зона на този мъж.Така вие какво мислите,че ще стане ако тя скочи 2 пъти на него измяука като котенце сменят позата тя да гледа в тавана и тва е.Той е свършил бурзо примерно,обаче нещо му липсва (ИСТИНСКИЯ СЕКС) Ами да това тяхното не е секс то е било просто пляскане.
    Сега си представете тоя пич се връща в тях уморен за сън и по едно време се отваря вратата и гледа жена си по жартиери с пусната коса и течен шоколад в ръце си.Какво ще стане чудите се.Ще ви кажа.Ще си сложат по 2 лажици шоколад в устите и като я почне той тя да вика да ррръмжи да драска и да охка като луда.Ми той пича може да няма настроение ама тя като го прави това нещо да ви каза настроението и съмочувстието се покачва МИГНОВЕННО.Пробайте с ваще бебчета.Бъдете кротки и невинни веднъж,а на друя ден драскаите го скъбете го ако трябва и ей по полека нали няма да е садо мазо я аhaha A good one
    Така де разбрахте ме бъдете диви и после го питаите кое му е харесало.
    Аз лично като бях с кротки ми беше добре.Ама като се хванах с една нинфоманка и като ми направи погледа така след 3-тия тек и да видите как после не искам да погледна кротка жена

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Хм.......мога да ти кажа, че и с дебел пуловер пак мога да бъда мръсница. Просто говоря и действам освободено. И да, не се притеснявам от мъжа си и съм освободена до немай къде пред него...........
    Кремче, имах предвид за стриптийза . представям си физиономията на прлиятеля ми ако изляза така на следващия ден ще се усмихвам така :

Задръжки имат прекалено скромните, невинните и твърде моралните момичета..., а аз съм просто възпитана
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Никъделенд

Re: Oks

Цитирай Първоначално написано от ^Galq^
    Ami mrasnica ..mrasnica sam ,dori mi kazva 4e sam ku4ka i se darja super perverzno i tova moq napraqvo go vludqva.

Edno e da si ku4ka, drugo e da si kurva.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Re: Хих

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    Като ви гледам кви сте сладурани как се питате една друга кво е да си мръсница в леглото и кое му е толкова якото чак ми става смешничко
    Значи позволете ми да ви обесня някой неща от който може да ви стане ясно защо си падаме по дивия секс с к.чки и на кое по точно казваме мръсница.
    Първо ще ви светна,че лично за мен една мацка да е мрасница в леглото тя трябва първо преди да ме почне да ми говори доста мръсни приказки от сорта (искаш ли да ме чу..ш тук и сега и тем подобни)
    И 3-то като ме почне вече да ме хапеее,драска(което обужавам да ме правят) да ме стиска силно с крачета и дори и тя да затяга хвата когато и го вк@рв@м.Съжелявам,че ви говоря с такива подробности ама смятам,че сме големи хора и поне като ще си говорим да е подробно.Да няма после ама не разбрах.
    Така де стана ви ясно за тва.Сега относно това,защо харесваме повече такива зверове в леглото.
    Понеже ви е пределно ясно,че мъжът е по силния пол (физически) и просто грубоста и агресията си му идва от вътре (Да знам,че има и големи изключения ангелчета направо{АЗ ЛИЧНО СЪМ ТАКЪВ} )
    И от там идва цялата работа.Значи ще ви дам пример.Един мъж връща се уморен от работа,но напрежението му в главата го убива и умаря повече от колкото той самич е отпаднал.И като легне какво следва.Едно такова котенце като вас милички с едно друго котенце или както обичам да казвам котенце 2 в 1 и допълзи примамливо до ерогенната му зона на този мъж.Така вие какво мислите,че ще стане ако тя скочи 2 пъти на него измяука като котенце сменят позата тя да гледа в тавана и тва е.Той е свършил бурзо примерно,обаче нещо му липсва (ИСТИНСКИЯ СЕКС) Ами да това тяхното не е секс то е било просто пляскане.
    Сега си представете тоя пич се връща в тях уморен за сън и по едно време се отваря вратата и гледа жена си по жартиери с пусната коса и течен шоколад в ръце си.Какво ще стане чудите се.Ще ви кажа.Ще си сложат по 2 лажици шоколад в устите и като я почне той тя да вика да ррръмжи да драска и да охка като луда.Ми той пича може да няма настроение ама тя като го прави това нещо да ви каза настроението и съмочувстието се покачва МИГНОВЕННО.Пробайте с ваще бебчета.Бъдете кротки и невинни веднъж,а на друя ден драскаите го скъбете го ако трябва и ей по полека нали няма да е садо мазо я аhaha A good one
    Аз лично като бях с кротки ми беше добре.Ама като се хванах с една нинфоманка и като ми направи погледа така след 3-тия тек и да видите как после не искам да погледна кротка жена
    Моя запазена реплика е "Слънце искам да ми го на****ш а колкото до оралната любов никога не съм му отказала кефи ме да го гледам как се гърчи от кеф

Град
    Свищов

Re: Хих

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    Вписвам се в представите ти за мръсница.
    Но относно втората половина на поста ти не съм съгласна. Нима съвременните жени си сдим у дома. Аз драги като жена ще бачкам колкото тебе на 8 часов рабонет ден, като се върна ще трябва да ти сготвя, да ти опера мръсните чорапи и гащи, да помогна с уроците на НАШИТЕ деца или да ги нахраня, измия, приспя, ако са по-малки..........и после ми каззваш, че след всичко това трябва и да те посрещна на прага по бельо........айде моля ти се. Най-много да получиш някой удар с черпака по главата, че си забравил да купиш хляб-единственото ти задължение в дома. Извинявай, ама работеща жена, домаякиня, майка и страстна любовница трудно се съвместяват в 16 часа на ден(8 часа слагам за сън и движение към работното място). Ама, че мъже!

No_Limit, не носиш пуловери?
    Айде сега той по домашни дрехи ме е виждал и смята, че съм готина, въпреки, че аз не мога да се трая, ама като готвя и чистя наред не мога да съм супер изискана............
    Ако ще да ме оставя заради пуловера.........аз държа да не се разболея и да не настина. 1 ми е здравето, ама мъже под път и над път!

Харесвам пуловери , но само когато наистина ми е студено Моето слъце ме обожава дори и с кофа на главата

Град
    Свищов
    Тогава наистина не разбрах горния ти пост...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Казвали са ми, че целият ми вид и маниери са такива (без да правя каквото и да е било умишлено).

А в леглото бях такава... сега съм твърде събмисив и мъжо е "кучката". Аз трябва да бъда послушна, изпълнителна и добра.
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    Страхотно е,че повечето тук сме си "мръсници" ,а и мисля,че гаджетата ни го заслужават.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    До сега имаше само 1 пост,който то4но си отговори и до голяма степен задоволи любопитството ми.Хайде и другите да разкажат по-подробно какво то4но им се струва мръсни6ко,за да няма после обърквации.хайде,какво ви харесва,не се стеснявайте с'я

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си