.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разликата между спам и флууд

Писна ми някой само да разправя по теми стига сте спамили
    спам означа:
    Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите, най-често под формата на електронни писма. Понякога повече или по-малко шеговито, със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата. Тук ще имаме предвид само спам под формата на нежелана електронна поща.
    На който му се чете още ето: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Spam

А това да пишеш глупости по тема, му се вика flood (буквално наводняване) на темата.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ако намекваш мене не ме учи какво е спам.Достатачно повече работи знам от тебе
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ако намекваш мене не ме учи какво е спам.Достатачно повече работи знам от тебе
    що мислиш, че си специален
    ако го знаеше тва нямаше да го пускаш за добро утро.

и кво повече знаеш може ли да чуя?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Повечето хора не правят разлика между двете. И аз не правих докато преди 3-4 месеца не прочетох каква е разликата.

Forslor
    Guest
    Вярно е ,че много хора не правят разлика между спам и флууд и това ме дразнеше до определен период от време (ден и половина) .... но ми писна да поправям всеки 5 ти (е някои си взеха поука)...

Така ,че призовавам всички юзърченца да му хвърлят по едно око ,а и модераторите също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си