- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да няма кръв първия път?
Zna4i iskam da vi popitam normalno li e tova 4e kogato za pyrvi put pravih seks i nqma6e kruv(smisul ne kyrvqh)..Molq vi kajete mi
7-ма точка,заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.
![]()
ЦвЕтИт0![]()
Normalno e.Pri vseki 4ovek e razli4no pri nqkoi ima krav pri drugi nqma.
Здравей,мила.Няма основание да се притисняваш.В някои случаи(какъвто е и твоя) при първия път няма кръв.Така,че релакс...всичко е наред.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ami poprincip te4e kruv za6toto cipata (himena) se kusa, ti moje da si go skusala ako si trenirala ne6to smis fizi4eski trud![]()
taka 4e ne trqbva da se pritesnqva6[/b]
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
споко!Аз съм още девствена ама зн 4е може и да няма кръв!
П.С 4естито- това е важна стъпка в живота!
нормално е споко при всеки е различно![]()
При всеки е различно! При мен също нямаше първия път, така че спокойно![]()
da
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Незнам дали някой го забелязва това нещо ама като,че ли само аз съм тук човекат които не е дал по кратък отговор от 400 синвола което не е никак малко
Що за отговор е "ДА" на въпроса възмоьно ли е да няма кръв.Sorry хора ама детето тука пита да знае за кво става дума не просто да го отрежите и да спечелите една точка към върха за МЕГА ФЕН
Така де.Имал съм такъв случай така,4е е напълно нормално дори е по добре от това да има кръв.Ще ти обесня защо.Когато на едно момиче му се случи да прави секс за първи път и не капне дори и една капчица това говори добре за партниорат и.Тоя я е предразположил явно адски много и от там идва цялата тази работа.Просто тя се е отпуснала от притеснението и напрежението в главата.На 20 съм но съм адски близък с майка ми.Тя ми го каза тай като учи за лекар в момента.Но според мен зависи и от самото момиче как е родено долу.Не мога да ти дам конкретен пример,но мога да ти кажа какво имам в предвид.И тай де искам да кажа,че зависи повече от момичето как се е родила долу.Това е моето мнение
Надявам се вече си спокойна ,ако ти се е случило на теб
Аз първият път търси търсих кръв ама нищо не намерих![]()
Инферно, фукльо. И се пише сиМвола.
Да, нормално е да няма кръв.
И тя пита дали е нормално. А не да й развиваш теории...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На мен целта не ми е "мега фен" ,ами да си подобря рекорда от предишния профил /7300/ ...мишената е 10 000![]()
Tи си много проста бе .. Объркал е думата..ти на всяка манжда меродия..пфуу аман от идиоти ..Първоначално написано от Wrathchild
ей ей айде по спокойно!дали някой е писал цял роман или 2 реда няма голямо значение,важно е написанотои според мен би тряяло да е нормално!и определено зависи от това колко е широко момичето
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Радвай се че не си кървяла![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Да трябва да се радваш,че е нямало има момичета искат да се отворят при генеколог точно поради тази причина да не цапат чаршафите и да не просмучат матраците.Късметлийка си.
Напълно нормално е...и при мене нямаше кръв, както и досега никога не е имало...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Normalno e.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Споконо и при мен нямаше капчица кръв..(дори си помислих че ония галфон не ме е отворил,щото му беше малък) ако си тренирала аеробика или по принцип някакъв спорт може или да се е скъсала или просто да е станала по еластична.. другиятварян макар и малък е да нямаш по принцип дествена ципа .. рядкост е но се среща се пак горе главата няма място за притеснение...
![]()
![]()
Но нека попитам авторката, защо е правила секс ? струва ми се, че не е достатъчно информирана за 1вия път .. а преди да правиш секс трябва да си поне "доста" наясно с тези нещаЧе зависи от организма и от това дали си мн тясна .. дали ще боли, кръв и т.н
направила си го вече и пускаш тема във форума нормално ли е .. не преди това да прочетеш как е нормално! имааа толкооова много теми за 1вия път, които могат да те информират достатъчно .. и не да задаваш толкова елементарни въпроси !
Чувала си, че трябва да има кръв и да боли .. и айде като няма кръв .. вече и проблем може да има ..най-вероятно де .. щото параноята гони яко