.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    мен не ме плашеха с Торбалан, а с Баба Яга и аз им вярвах де
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За себе си не помня на колко съм била.Преди няколко дни аз плаших братовчедка си (на 4 годинки..) с него. Уплаши се много найстина но:
    Аз-Иии той събира децата и ги води при него да си изядат вечерята...
    Тя: Е,поне другите деца ще ми правят компания...

Град
    София
    С нищо е са ме плашили.

мисля че бях на 4-5 но не ме плашеха с торбалан а с баба яга (то затова още си ме е страх колкото и смешно да звучи ) ... и вече на 7 някъде разбрах че това са били пълни глупости ...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мен са ме плашели с баба Яга ии до колкото помня с мечката и с вълка ако не се лъжа,, не помня мн добре..

Град
    България
    А сега се сетих,че като малка мислех,че небето е гора и баба Яга лети по небето

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Единствено с торбалан ме плашеха Обаче не им се връзвах много...Иначе аз сама си се плашех като по-малка, защото много обичах да гледам страшни филми (все още обичам) и като лягах да спя ме беше много страх

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    наще не са ама леля ми и баба ми все ме плашеха с баба цуцулана а и си бяха измислили някъв Косматия и ако не съм си легнала рано щяла да дойде баба цуцулана и да ме отвлече в няква торба *чувал* при лошите деца ахахахха и като бях малка си спомням че си представях баба цуцулана като чешмата кранчетата й бяха очите а самото тва дето тече водата май й беше носа абе детска му работа
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Помня как излизах на терасата и почвах да викам " Торбаланеее, ела да ме вземешш "

това ме изкефи
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мен с торбалан не са ме плашили. Казваха ми " ей сега ще извикам баща ти" и аз се кротвах
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Мене с нищо не са ме плашели....

Ами точно с него не,но е един много неправилен начин на възпитание от психологическа гледна точка

оо помня го,даже си мислех че дядо торбалан и баба яга са мъж и жена и живеят в някакво село и торбалан сабира непослушните деца в един чувал.и ги насо на жена си а тя ги готви в един казан,абе мани мани докато един път не бях на 5 и си бях скрил някаква даска под леглото и по едно време дядо ми влиза и аз го ударих с дъската щот го помислих за торбалан.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Помня как излизах на терасата и почвах да викам " Торбаланеее, ела да ме вземешш "

това ме изкефи
    и мен

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    сестра ми ми изкарваше ангелите с г-н Никой... ама после забрайх за пича и той не се е вясвал

Град
    [b][color=red]pLOwDIw mAIna[/color][/b]
    Помня че сестра ми ме душеше с възглавнизата докато нестанах на 10 години.От това се плашех.
    [/url]
    Pfb-GaminG.ovo.bg
    Чуждото мнение след моето погребение ...

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Торбалан...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ...На колко години бяхте,когато родителите ви плашеха с него и на колко сте били,когато разбрахте,4е не съществува...? ...МАма ме плашеше с него,когато бях на...3 или 4...Казваше ми,4е ако не заспя,той ще дойде и ще ме вземе в торбата си... ...Една ве4ер...май бях на 5 или...6 реших да не заспивам и цяла нощ да съм будна,за да видя дали ще дойде...Е,тогава сама разбрах,4е няма такова нещо като Торбалан

Ами от както се помня майка ми е разказвала за вещици, духове, торбалани и т.н. Каза ми, че вещици е имало и още има. Те са жени занимаващи се с непознати за много хора сили наречени магии. Магиите биват лоши и добри. Вещиците които правят добри магии са феи. Торбалан всъщност се наричали бедни хора, бездомни мъже - скитници и пияници. Духове имало - това били душите на починалите хора, които след смърта напускат тялото. Извънземните били същества населяващи други планети и ние за тях също сме "извън земни". Тя ме учеше, че няма от какво да се боя. Никога не ме е лъгала или плашила. Казвала ми е всичко, такова, каквото си е, подходящо за разбиранията на 3 годишно дете. Никога не ме е било страх от духове или извън земни до 1ви, 2ри клас, когато съучениците ми започнаха да ми разказват страшни истории и тогава разбрах, че извънземните и духовете са страшни и лоши. Спомням си, че веднъж на село баба ми ми каза да не гледам в кладенеца, защото вътре има една огромна костенурка, наречена "Баба Гълта" и ако се наведа и погледна тя ще ме глътне. Всъщност баба ми не е искала да се надвесвам и да си играя около кладенеца зада не падна. Когато разказах на майка ми тя се скара на баба ми. Хвана ме и ме заведе до кладенеца и ми каза да гледам колкото си искам и че не саществува никаква "баба гълта". После оправда баба ми и ми каза, че тя е искала да ме изплаши, за да не падна в кладенеца... Така де от малък винаги майка ми ме е третирала като голям, винаги ми е обяснявала и казвала истината... Защото нея като малка, са я плашили така и ми е разказвала за страховете и безсънните си нощи....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    А, сега се сетих! Когато бях на 4 годинки татко донесе един компютър в къщи. От най-старите все пак е било 95-та година. И в този комютър имаше едни "черни буквички" както им виках аз после разбрах, че е бил под ДОС . И като натискаш копчетата (на клавиатурата) се появяват черни буквички и се пускат игри. Имаше игра с коли - формула, игра аладин и една която аз кръстих "кокалестото чудовище". Тя беше много много стара. В нея се играеше с 2 копченца и трябваше да обиваш едни чудовища като лами и като убиеш чудовището освобождаваш момиче. Бях много добър на тази игра. На последното ниво имаше едно много страшно чудовище, нещо като скелет на дракон, което пускаше огън. Мале вярвайте ми толкова ме беше страх от него! Непрекаснато си представях, че идва. Сънувах го всяка вечер. Умирах си от страх из къщата бягах и крещях "кокалестото чудовище идваа"... И сяка вечер мама и тати ме земаха при тях щото много ме беше страх и когато се настанявах удобно м/у тях си спомням че казвах: хайде кокалесто чудовище идвааай! Хахахаха... И това кокалесто чудовище беше единствения ми страх. Накрая татко върна компютъра който беше взел от работата си и доло горе спря да ме е страх от това кокалесто чудовище. Представях си как вечер то само излиза от компютъра за да си отмасти, че съм го убил на играта и винаги когато я играех като стигнех до него го оставях да ме убие Майка ми много се дразнеше и ми казваше, че това са само картинки, нооо... Имало е вечери в които не съм спял само и само да не сънувам "кокалестото чудовище"... ХАХАХ ЛАПЕ....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Не са ме плашили с такива животни.Родителите ми не одобряват този начин за заспиване.Имам малка сестра, нея също не я плашат така.

It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

И мен не са ме плашили с такиви животни.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си