.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 114

Град
    Велико Търново
    to i grim da ne znae6 ve4e kak se slagaaa....
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от BM65LP
    изглежда аз съм дефектна, защото скоро ще правя 18 а грим използвам много рядко
    Nema strashno az nablijavam 22 i sym kato tebe

Abe samo ne mi e qsno,zashto sa vi tiq pudri,fondioteni ot 11 godishna vyzrast???Kakvo tochno prikrivate,podchertavate i prochie na tazi vyzrast?
    A qui

Момиче под 15 с нещо повече от гланц и спирала е смешна картинка.

Грижете се за кожата си с почистващи лосиони и кремчета, за декоративна козметика има време.

Боже , аз на тяхните години само балсам и толкова . З пръв път ме гримираха на прощалната ми в осми клас . Смятай само пудра , ФДТ и гланц и спирала ! Ами че като клоуните се намажете бе то техния грим не е много

Зависи за какъв грим става дума . Спирала и гланц няма да те "сбръчкат" ,но некачествен фон дьо тен и пудра със съмнителен аромат в комплект с грънясал руж биха могли да направят кожата ти "прекрасна" за нула време ! Не знам за какво ти е да се гримираш , ако нямаш нужда ! Ако наистина не се нуждаеш недей !

i az toq mesec 6te pravq 19 i si slagam samo glanc,ponqkoga spirala ili 4eren moliv.pove4e se xaresvam estestvena pyk i mn se bqh napla6ila predi vreme kato vidqx edno momi4e,kolko se e sbry4kalo ot toq grim,a e samo s edna godina po-golqma ot men ta i tiq typi lapeta neka prodyljavat i 6te vidqt rezultata

az zapo4nah na 14 da se grimiram bilo e otdavna

Абе вие луди ли сте да се гримирате всеки ден.Точно когато треа да сте младолики и в разцвета на красотата си,точно тогава ще сте сбръчкани и състарени.Ще съжалявате,бъдете сигурни.Има кога да се гримирате,но защо треа да е от толкова рано?А знаете ли,че момчетата като видят някоя нагримосана и натруфена,не проявяват интерес,защото просто не знаят какво ще заварят под тази маска.Бъдете естествени!!!!!!

Znachii az s1sht0 s1m na mnenie che ne e nujn0 0shte ot 10-12 g0dishni da p0chvat vsichki da se grimirat i t.n... Zasht0t0 naistina e smeshn0 da vidish da rechem edn0 m0mi4e na 12 g0dini i tq da e nqkfa syper napydrena .. i nqkf0 m0mi4e na 18-20 g0dini det0 e sam0 s glanc (a m0je i bez nishty ) ii izgLejda mn0g0 p0-estestven0 i p0-svej0 ot 12 g0dishn0t0 m0mi4e .. naLi .. ? + tfa namiram za p1Ln0 d0stat1chn0 spiraLaa i gLanc ... v1preki che i s t0va ne trqbva da se prekalqva ... lichn0 az sam0 spirala i glanc p0Lzvam ii t0 ne ejednevn0

Ami zna4i moeto mnenie...mislq 4e ako nqkoi nqma nujda i ima gladka koja nqma smisyl da se grimira a i ne mislq 4e 11-12 godi6ni momi4enca imat nujda ot grim ... horata s problemna koja ne trqbva da se macotat s kakvoto im padne i ne da tyrsqt ka4estven grim s koito da prikriqt defektnosta a da otkriqt ne6to s koeto da go otstranqt (kozmetik kremove maski i t.n) ne sym mn po golqma na 14 sym grimiram se no ne se macotam s senki spirali ii t.n samo po-nqkoga no vinagi si po4istvam liceto
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Хах, другите се гримирали и ти да не останеш назад...
    По-добре си гледай задълженията и после почни да използваш 'гримови'.

хмм аз съм на 15 и гримът ми се състои в черен молив и балсам за устни Nivea

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз слагам спирала, гланц и много рядко молив. Това ми стига!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз не помня ден в който да съм излезнала без грим.
    Гримирам се всеки ден, в продължение на 3 години и
    нямам нито една пъпка по лицето,още по-малко бръчки...
    Винаги ми е било гладко и чисто.

За всекидневен грим използвам - пудра,руж,молив,очна линия,гланц...и понякога сенки,съобразени с повода и дрехите.

Но при всеки е различно предполагам.

Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    az sam na 14 i se grimiram ot kakto se pomna i to vseki den i moga smelo da kaja 4e ne se polu4avat nikakvi bra4ki a tova za tova 4e e vreden grimat da taka e no si zimai po ka4estveni grimove skapi4ki sa no gi dava6 1 pat na 1 2 meseca primerno a tva za predpazvaneto izob6to ne e vqrno
    О, Боже, колко си тъпа! По дяволите!
    Не се получавали бръчки.. След 5 години дали ще мрънкаш същото?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Erica

Abe samo ne mi e qsno,zashto sa vi tiq pudri,fondioteni ot 11 godishna vyzrast???Kakvo tochno prikrivate,podchertavate i prochie na tazi vyzrast?
    не сте сами Дами и аз съм с вас само дет ся правя 16 и мн ама мн рядко слагам грим и то какъв грим малко черен молив и спирала горките ний дефектните
    OnLy God CaN Judge Me !

Лелел то не беше руж, не беше ФДТ, то не бяха чудеса...
    После се чудя защо като изляза и видя някоя девойка ми прилича на мой набор, а то се оказва, че е с 5-6 години по-малка от мен.
    Не казвам, че е лошо да се гримирате. Даже напротив. Правилно и умерено сложения грим допринася за добрия външен вид.
    Но аз дето съм на 20 се гримирам по-малко. Ако имах избор изобщо нямаше да го правя, но не мога да отида на работа само с балсамче.

На тези години по-добре инвестирайте в кожата си. Повече бяла козметика - гелове, почистващи млека, лосиони. Една спирала, гланц и може би молив са абсолютно достатъчни. После ще имате цял живот да се гримирате.

аз съм на 16 и половина и си слагам само черен молив,спирала и гланц... така най-много се харесвам,а и мисля,че е достатъчно

Лелееее колко много сме изпуснали от живота ... чудя се как сме живяли до сега без фон дьо тен, пудра, руж, сенки, молив, 5 вида спирали, 8 вида гланц ии 12 червила ... Ужас ... веднага отивам да си купя

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    abe te nqma da te sbru4kat za 2 ili 3 god,ama sled 5 ve4e ......
    osven tova po dobre ne si slagai pudra i fondioten,6tot te sa nai vredni za kogata i si po4istvai grima vsqka ve4er za da nqma6 problemi s kogata
    az naprimer se grimiram ot 13 nqkude ama po4ti nikoga ne sum si slagala pudra,a ina4e imam 50 hilqdi grima

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    emm az po4nah na 12 i si slagah 1 pat v meseca moliv! vii ste mn zle ot 11 godi6ni da se hlepate tuka ne stava za 2 godini i a za 5-6 primerno vsi4ko 6te se vurne..po4nah po serizono s grima na 14 i sq sum si na tolkova i slagam vsi4ko vsevuzmoijno po mene .. ama kvo da pravq taka si sviknah i taka si se kefq... a pak ina4e znam 4e fotnduitena predpazva pove4e ot slun4eza6titnite faktori prez lqtoto i t.n.. a sega da ti preporu4am nqkoi grimove izprobvani li4no ot mene...1vo na 1vo si vzimai ka4estveni produkti...izpolzvm fondioten na maybeline new york(13lv),pudrata mi cover naturale na manhatan(10lv),spiralata mi e na manhatan su6ty(8lv),pak ina4e senki rujove molivi 4ervila i t.n sa mi po nqkvi eftenki ;] oba4e znai 4e kato po4ne6 da si slaga6 pudri i fonditeni ..6te ti se poqvqt dvoino pove4e trun4eta daje i troino .. a ako kojata ti e mazna stava o6te po zle..zatova trqbva mn dobre da se grije6 za kojata si (ne samo kato izpolzva6 grim a izob6to) az izpolzvam pqna na jonsons baby za izmivane na grima kakto i toaletno mqlko..maska i eksfoliant na garniet pure naturals 3 v 1 ..emi tva e za grima ..btw ako ima6 hubavo iz4isteno lice ne si slagai pudri i t.n po licety..emi tva e za grim4ety..tehnikite ti 6e si gi usvoi6 s vremety..
    И ако си мислиш,че козметиката на Манхатън и Мейбълин е качествена .............................

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    Цитирай Първоначално написано от Erica

не сте сами Дами и аз съм с вас само дет ся правя 16 и мн ама мн рядко слагам грим и то какъв грим малко черен молив и спирала горките ний дефектните
    По-скоро перфектните Иначе няма да се сбръчкате на 15-16,ама като станете на около 25,ще съжалявате,че сте се мацале с некачествена козметика!Когато съм на училище слагам един коректор и нищо друго.Когато ще излизам го комбинирам със спирала и гланц.Единствено и само за Хелоуин бих се намацотила като вас с 2 тона грим...Елена,а кой грим смяташ за качествен?Не защитавам Манхатън
    Bring me to life...

оо аз също много държа на естествената красота и се гримирам съвсем мъничко, колко да подчертая естествените си черти.
    слагам си само спирала,молив,очна линия, фон дьо тен, пудра, руж, сенки за очи и малко гланц

мии и аз тепърва навлизам в това..наскоро за пръв път си сложих молив [на 13 съм] можеш да си купиш няколко модни списания..потърси неща в интернет..има мн съвети и е показано как се гримира
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Град
    In your pink dreams.. :]
    Абе вие луди ли сте на 13-14 год да слагате ПУДРА или фдт?!
    Аз през живота си пудра не съм пипала а пък фдт само няколко пъти..Когато ми излязат пъпки им слагам коректор и толкова!
    Молив за очи и гланц е достатъчено!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си