.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee
    оо аз също много държа на естествената красота и се гримирам съвсем мъничко, колко да подчертая естествените си черти.
    слагам си само спирала,молив,очна линия, фон дьо тен, пудра, руж, сенки за очи и малко гланц
    САМО?!?

Супер фен
    Град
    Своге
    А бе хора,чета тука некви мнения на 13 и от 3 години се гримира .Толко сте хубави всички за кво е нужно да си горите косите с преси,ма6и и т.н,за кво е нужно да си съсипва6 кожата още от детска възраст,естественото е наи-хубавото особено на тая възраст...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от plami_sladurceto
    az sam na 13 i se grimiram ot 2 godini nqkade nqmam bra4ki za sega no se 4udq dali senkite pod o4ite se polu4avat ot grima ? na kolko si godini?
    О, Боже мой..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Абе тя май питаше не кой от колко години се гримира, а за основните
    хм...понятия в гримирането, ше ти дам малко съвет.
    Никога не прекалявай, това е правило номер едно, ако искаш хората да не се подсмихват зад тебе. Т.е. не си прави прослувутия опушен грим сутрин в 7, преди даскало примерно, това е вечерен грим и ти е още рано за него. Ако имаш несъвършенства по кожата (пъпки, петна, белези...) можеш да слагаш фдт, като се съобразиш с типа на кожата ти (суха, нормална или мазна). Преди да си сложиш фдт си сложи хидратантен крем пак подходящ за кожата ти, като основа и туширай с пудра. Внимавай с пропорциите, ако ти е по- лесно си смесвай крема с малко фдт и нанасяй заедно, не забравяй да си сложиш по врата и деколтето. Относно сенките: по- добре в началото докато се осъвършенстваш слагай по малко, оранжевто и златното подчертават сините и зелени очи, на кфеви очи можеш да сложиш почти всичко, само да не е синьо! Когато си слахаш спирала, слагай само по един пласт, изчакай малко да изсъхне и си сложи втори само на върховете във външните краищата на окото. Ако си със сенки, използвай по- бледо червило или само блясък за устни, и обратното, ако искаш да подчертаеш устните, си сложи само спирала и по- искрящо червило. Никога не си слагай искрящо червило и силни сенки заедно! Ако искаш да подчертаеш скулите, най- добре си вземи перли и подходяща четка, нанасяй ги от посока ушите към посока устни (образно)- усмихни се на огледалото и ще видиш къде точно са ти скулите и къде да нанесеш перлите. Печелиш бонус точки, ако червилото и лака ти са в един тон
    Успех!

Give me your best shot motherfucker!

Оле колко ме дразните повечето тука....още нямали бръчки.Че те да не излизат ведна пфффф.И какви са тея фдт толкова сте малки какво ще оправяте.Те големите жени по 30 си го слагат за да се подмладят пък вие тука си тровите кожата с някви боклуци...Да не мислите че козметиката тука е изобщо качествена - изобщо не е такава.За спирала и молив и някакъв гланц разбирам да си слагате ама пак не от толкова рано...Нищо вие продължавайте да се клепате нали така сте мн готини...

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    аз мн не загрявам смисъла на гримирането имам предвид,че според мене е достатъчно да сложиш един гланц и да си извиеш миглите хем е естесвено,хем не си създаваш излишни грижи да отделяш толко мн време да се гримираш после да си чистиш грима..
    да, и аз така правя...
    един гланц и спирала и съм готова. някой път си слагам и черен молив, ама рядко. все пак съм на 13

Цитирай Първоначално написано от ane_one
    оо аз също много държа на естествената красота и се гримирам съвсем мъничко, колко да подчертая естествените си черти.
    слагам си само спирала,молив,очна линия, фон дьо тен, пудра, руж, сенки за очи и малко гланц
    САМО?!?
    И аз точно за това си мисля..."САМО толкова",та то момичето почти нищо не слага по лицето си...
    A qui

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Как ще имате бръчки на по 13 14 години бе...хаха луда работа

... аз съм на 17 и много рядко се гримирам. Когато ми се занимава може да си сложа черен молив, спирала и гланц, а фдт съм слагала около 10 пъти в живота си, предпочитам коректор.

значиии откъде да започна.. така първо не слушай никой който ти каже че гримът вреди или че се сбръчкваш от него;но трябва всяка вечер преди да си легнеш да го махаш...сега ще ти кажа и стъпките в гримирването: 1. нанасяш коректор но не на цялото лице а само на пъпчици;черни точки;петна и сякакви такива гадинки...2. нанасяш фон дьо тен който е максимално близък до цвета на лицето ти (се пак като си слагаме грим трябва да не личи че имаме такъв)...3.слагаме молив за вежди (това не е задължително)4. нанасяме сенки от топли или студени нюанси зависи от това кое ни отива а ако не можем да определим избираме неутралните цветове които са черно;бяло и сиво и понеже не можем да си сложим черни или бели сенки слагаме сиви...5. слагаме спирала и молив за очи или очна линия...6.слагаме руж..7.червило ......... това са стъпките за един професионален грим
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    аз мн не загрявам смисъла на гримирането имам предвид,че според мене е достатъчно да сложиш един гланц и да си извиеш миглите хем е естесвено,хем не си създаваш излишни грижи да отделяш толко мн време да се гримираш после да си чистиш грима..
    +1
    Bring it on baby.. I taste good!

Ем... аз съм на 15 и започнах да се гримирам на около 14. Първо си слагах само спирала и някакъв гланц...а от скоро си слагам и фон дьо тен . А относно въпроса ти .. гледам че са ти дали съвети \/ ... аз искам само да ти кажа да внимаваш какво си купуваш и да не се плескаш много :P айде успех
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от ane_one
    САМО?!?
    И аз точно за това си мисля..."САМО толкова",та то момичето почти нищо не слага по лицето си...
    Хаха.. и аз така мисля

А относно въпроса ти не мога да ти помогна... Не си слагам пудри, фдт, сенки и някфи си такива екстри! На 13 съм - за какво ли са ми? Слагам си само гланц за устни и черен молив на 2 седмици по веднъж (и спирала на 2 месеца по веднъж ) Препоръчвам ти да не започваш от толкова рано... Аз имам акне и черни точки по лицето и не използвам нищ0 друго освен кремовете за проблемна кожа! :P

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=144116&highlight=

Освен грим и търсачката ли не можеш да използваш?
    леле ама в тая тема е писано страшно "много"

Само да кажа на тези, които споделят, че все още нямат бръчки - ами да, на 13-14 няма как да имаш бръчки освен, ако не тероризираш очите си със сенки цял ден и цяла нощ и после ги триеш със СПИРТ (за да им сложиш друг цвят естествено). Бръчките ще се появят най-вероятно към 17-18, а на годините на майките ви ще изглеждате доста зле (ако прекалявате с грима де).

П.П. А пък, ако и пушите и пиете........ Може и на 15 да получите бръчки, мда!

Off abe da vi imam mneniqta na vsi4ki!Edni mi se fukat ot kolko po4nali da se macat dr 4e bili na 13 i ne prekalqvali emm kak se 4uvstvate??Momi4eto e pitalo za PYRVI STYPKI V GRIMIRANETO ,a ne na kolko e redno da po4ne da se grimira i ne e provelo anketa nali taka?are pi6ete po temata ili prosto nepi6ete!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    според мен фон дьо тен-а трябва да се слага след 25 годишна възраст...

това си е лично мое мнение
    и 13 годишните (не че аз съм много по-голяма ) е смешно да се клепат с кремове,пудри и т.н....

Аз съм на 14 и от около година се гримирвам.Преди си слагах само спирала и гланц а сега вече ползвам и молив за очи,а от време на време-пудра или ФДТ.Една моя приятелка,тя също но 14 ползва-гланц,спирала,молив,сенки,Ф ДТ.Ежедневно.И искам да кажа,че тя преди имаше пъпки но откакто използва ФДТ не и остана нито една пъпчица.

Оф..
    Слагам си пудра, но антибактериална, защото не съм с перфектна кожа и се налага понякога... и давам достатъчно пари за почиствания и качествена козметика.
    Иначе и молив и спирала напоследък... и няк'во балсамче/гланц.
    Ама аз толкова малко си слагам, че то едва си личи...
    Не слагай няк'ъв тежък грим, няма смисъл.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Ти пък на 13 скоро на 14 ми се урваш да се гримирваш...Еее научете се да си бъдете естествени,бе.На 13 гримът не утива,да не кажа,че те прави смешна.Да появяват се бръчки.След полувин година ще искаш и да се боядисваш и косата ти на 17 вече няма да прилича на нищо...Ако пък чааак толкова искаш да слагаш грим си слагай пудра или ФДТ черен молив и това е.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Грим ползвам от 14 годишна,но тогава слагах само спирала и молив,а сега съм на 16 и ползвам фон дьо тен,гланц и спирала с молив или очна линия,такива простотии пудра и тем подобни не ме интерисуват достатъчно е един фон дьо тен да си сложиш иначе приличаш на маймуна като се наклепаш с хиляди неща по лицето,а и колкото по малко неща слагаш толкова по естествена изглеждаш

Аз като по- малка обичах да се клепотя. Напоследък залагам на фон дьо тен и спирала.. и от време на време червило или гланц. Сенките съм ги отписала тотално.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от yozii
    Аз съм на 14 и от около година се гримирвам.Преди си слагах само спирала и гланц а сега вече ползвам и молив за очи,а от време на време-пудра или ФДТ.Една моя приятелка,тя също но 14 ползва-гланц,спирала,молив,сенки,Ф ДТ.Ежедневно.И искам да кажа,че тя преди имаше пъпки но откакто използва ФДТ не и остана нито една пъпчица.
    за кво си говорим въобще ...
    най-малкото вие тотално сте изпуснали "истинската" цел на гримирането - да прикриеш недостатъци за сметка на подчертаване на хубавите ти черти... не виждам смисъла в тва една пикла на 11-12-13 дето още г*за не знае как да си бърше да тръгне да се клепа САМО с фдт, пудра, спирала, молив, очна линия, гланц, червило и квото още има ...

по темата -
    http://www.makeuptip.com/
    ако не разбираш английски .. духаш

Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    за кво си говорим въобще ...
    най-малкото вие тотално сте изпуснали "истинската" цел на гримирането - да прикриеш недостатъци за сметка на подчертаване на хубавите ти черти... не виждам смисъла в тва една пикла на 11-12-13 дето още г*за не знае как да си бърше да тръгне да се клепа САМО с фдт, пудра, спирала, молив, очна линия, гланц, червило и квото още има ...

по темата -
    http://www.makeuptip.com/
    ако не разбираш английски .. духаш
    Само да се видиш отстрани колко си смешна.Правиш забележка на някой,че не пише правилно,а ти говориш като някоя изпусната крава от улицата.

Град
    Roma, Italia
    Е,да то на 11-12-13 години има много неща,които трябва да се прикриват и особено да бъде подчертана ЖЕНСТВЕНОСТТА.Да не говорим,че трябва да се използва и крем против бръчки.

Оф,защо сте такива?Защо си мислите,че на тези години сте зрели и сте вече жени - да се намацаш с грима, да си боядисаш косата, да сложиш сутиена, голямото деколте, късата пола и да отидеш да се наебеш, защото си много зряла и вече имаш цикъл!?!!?Що за мислене е това?
    Пропилявате детството си в това да се правите на големи.Ще съжалявате,че не сте го изживели, но ще е късно.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си