.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Възрастта от значение ли е?

към мацките в тоя сайт бихте ли тръгнали с момче, което е по -малко от вас или не ви интересува толкова възраста
    15 год м - 17 год. ф

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Град
    Плевен бе!
    samo ako mnogo me e vpe4atlil ;] ina4e si padam po po-golemi
    Do you see how mutch I need you right now ?

Az hoda s momche po malko ot men s edna godina Vyzrastta niama znachenie.. Mnogo po vajno e kakvo chuvstvash i dali si shtastliv s tozi chovek nezavisimo dali e na 15 ili 50 .. pyk ostanaloto - vajnoto e da stava kupon , da se veselish i da ne mu mislish mnogo mnogo.. vednyj se jivee

Град
    не там където ми се иска..
    не... просто не не ми се е случвало и в тийн-годините, когато възрастовата разлика е от дооста голямо значение с по-малък не бих тръгнала
    love hurts, but it's worth it =)

Цитирай Първоначално написано от zlateto
    samo ako mnogo me e vpe4atlil ;] ina4e si padam po po-golemi
    И аз така ако00о0о0 много ме е впетчатлил

то всяка мацка си пада по по-големи батковци .. но така и няма да разбера дали ще стане нещо .. шот съм много срамежлив

aaa .. opredeleno ne..togaa ili mom4ety trqbva da e super izrasnalo du6evno .. ili momi4ety trqbva da e o6te golqmo lape
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

а и + тва си мисля, че въобще не я интересувам само се споглеждаме и тва е ( били сме си гаджета преди )

Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 10:23 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

aaa .. opredeleno ne..togaa ili mom4ety trqbva da e super izrasnalo du6evno .. ili momi4ety trqbva da e o6te golqmo lape

бих казал че доста разумно и умно мисля за възраста си

е не забравяй че всичко зависи и от момчето и от момичето.ако момчето на 15 се държи като дете ме съмнява момичето да прояви интерес.мога да ти дам даже нещо като пример или по-точно нещо подобно момчетата от моя клас питаха момичетата защо си хващаме все по-големи момчета,всички им отговорихме"защото по големите момчета много по добре се държат с нас,разбират те и можеш да си говориш на всякакви теми с тях (е ест всичко си има своите изключения)та въпросните момчета от моя клас при първия сняг излязоха да се целят пред училището(те са на 16)

аз не бих излязъл да се целя с топки обача в това няма нищо детско да се целят щом им харесва . Важното е как се държат с хората е не как се забавляват

Mi az si padam po po-golemi ,no nima vuzrastta moje da spre lubovta

Аз в момента си падам по момче от шести клас (аз съм осми). Не мисля, че има нещо лошо

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Приятелят ми е една година по-малък от мен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от Miracle-Heroe
    аз не бих излязъл да се целя с топки обача в това няма нищо детско да се целят щом им харесва . Важното е как се държат с хората е не как се забавляват
    съгласна,обаче те са наистина като деца,държанието им е такова.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако наистина го обичам, няма да има значение за мен, но ако само го харесвам - едва ли..нз..не ми се е случвало още и нз как бих реагирала в такава ситуация...

Ми аз не си се представям с по-малко момче,то на този етап не си се представям с което и да е друго момче освен мойто си....но пък чувствата не ги грее кои на колко е..то кат доиде не пита
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

YsMykAh Li tI kR1v4icAtA, A ??? AXAXAXA битката на хапещите

zavisi si ot samite hora
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зависи от човека.Аз лично не бих се чувствала особено добре с по-малко момче.

ami nqma zna4enie razlikata v godinite no vse pak si pisal na 15 a az ne bih trugnala s nqkoi na 15 6toto tezi koito poznavam nemogat da me zaintrigyvat s ni6ty s koeto moje edin primerno 20 godi6en.no vse pak vuv vsqko ne6ty si ima izklu4enie i ako si dobre razvit i na fizika i na psihika ne vijdam pri4ina momi4eto i da e po golqmo ot teb da ne bude s teb ti probvai puk 6a vidi6...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Естествено,че бих.По принцип възрастта няма значение,щом човекът е печен и бих тръгнала.Бтв на 14 съм.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен
    я па ги тия курви, не искат да излизат с по-малки, щото немало с кво да ги заинтригуват...
    после не били курви момичетата, не хич! са като съм батко с кола и работя за да изкаравам пари ми се лепят некви малки курвички, преди като бях по-малък не ми обръщаха особено внимание
    ама сега не курвите избират, а аз избирам тях въпреки че сега си отмъщавам и показвам почти нулево внимание - много е готино да видиш как сами се свалят и ти да се правиш на кретен и да не обръщаш внимание да знаете - всичко се връща, както се пееше в една песен!

айде мир и любов вам

Ми по принцип неподходящите годинки не могат да заповядат на сърцето да не се влюбва във даден човек... И аз мисля, че възрастта не е от значение, стига да не се получават некви подобия на педофилия или герунтофилия...

Ако има тръпка и любов,въэрастта няма никакво эначение.Но понякога ,ако раэликата е доста горяма има раэминаване в раэбиранията и интересите,което не е добре.Но ако двама човека са щастливи эаедно,обичат си се и се раэбират,годините нямат эначение.
    Само съм против връэките мужду малолетни момичета с момчета (вече мъже) на по 25 и нагоре..
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си