- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов от пръв поглед?
и ако има как усештате че е така?
Редактирано от ^npocTo^а3^f^
1 точка от правилника!
razbira se, 4e ima. use6tam go kato po4ne sar4iceto da mi bie mn barzo kato vidq lubimiq 4ovek![]()
Ima, ima. Kak use6ta6 -kato po4nat da purxat peperudi v stomaxa i xop bingo- lubov
естествено, че има. всеки учовек си има аура(излъчване) което се долавя... като доловиш такова което те привлича и просто се усеща. няма правила за това как да разбереш.. всичко е на подсъзнателно ниво [-o<
има беее има и от прав =Р като гледаш на право кво е ?Първоначално написано от cappy123
![]()
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Da ima =)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да е супер мно !!!!
от пръв поглед , само желание за физическа фръзка има ! нищо пойче .... а тва че на някой им е връзвало да е ставало по сериозно е щото са касметлии ...или са зле !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
и от прав и от пръв има...
Има има и още как!!А как да разбереш виждаш човека подкосяват ти се краката,сърцето ти бие силно,постоянно мислиш за него и ти иде да го нацелуваш!! :P [-o<
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Това са глупости. Няма любов от пръв поглед... и въобще не може да стане дума за подобно нещо.
Вие въобще знаете ли какво е да обичаш?
За да кажеш, че обичаш някого, трябва да си го опознал много добре (а от един поглед трудно би могло това да се случи), да си живял с него, да си направил хиляди компромиси в името на връзката ви, да си се променил заради него, да искаш да си майка/баща на децата му...
Другото е просто "паднах си по някого" или "кефи ме". Дечица, вашите въздишки и пеперудки в корема не са любов.
Съжалявам, ако ви развалям идиличната представа, но това е истината.
Собственост на Canis_Dirus
Мисля, че има, но е базирана само на заслепение от външността и излъчването. А от това не може да се прецени много за самия човек...А иначе като тръпка е вълнуващо.
![]()
Не
или ако се случи, това са единични случаи, което пак не е баш от 1 поглед
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ba6 ot prav pogled ne.kogato re6ihme da tragnem sas sega6nata mi priqtelka be6e vtorata ni sre6ta.i do sega sme si syper ve4e 6 meseca hodim.
Нема такива работиииииииии.![]()
Няма.
Може да има привличане, химия ..., ама любов.. тц!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ЪъЪъЪ, вярваш ли в любовта от пръв погледа или да мина пак?![]()
Ами, според мен съществува нещо като привличане от пръв поглед. Ноо както каза Къдли любовта се заражда в по-късен етап от познанството между мъжа и жената ( да се надяваме, че между тях :P ), така че... май няма.
По-скоро привличане,което в подледствие се превръща в любов![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Няма..Това за първия поглед бих казала,че като видиш за пръв път момчето ти харесва навъншен вид,но после като го опознаеш се разочароваш....Любовта от пръв поглед е просто харесване или че момчето ти е симпатично...
London Tipton
Бе, не знам дали е от пръв поглед, но веднъж ми се случи любов от пръв "сериозен" поглед.Само едно "приятно ми е, аз съм Пешо(?)" беше достатъчно. И преди бях мяркала Пешо(?), ама никво внимание.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...