.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    абе щом ти е перфектно тялото кво се притесняваш... пък и за доста момчета( включително мене) дупето е по-важно от гърдите..

Цитирай Първоначално написано от anonimna^ood
    Един бански с подплънки на гърдите, дори и малки, много помага.
    +
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

кофти .. аз съм на 14 и имам цикъл, ама и моите още не са пораснали .. смисъл имам нш, ама... все пак
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Не съм много много убеден , но от това което забелязвам тази тема се преобърна във взаймно успокояване на момичетате/тийновете !

ПО ТЕМАТА - ДА НЕ ТИ ПУКА !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Темата е от 2007, на момичето вече може да са й пораснали

Повече от фен Аватара на kotetyyyy

Re: Нямам гърди:( Над 14 съм...

И при мен е същото. 7 клас съм и съм плоска като дъска. Дори бюстие не ми се налага да нося Съученичките ми са кажи речи D чашка и това страшно ме смущава. Не знам какво да правя вече. Да не говоря като ходим на плаж с класа. Ровя се из интернет за някакъв съвет какъвто и да е.Май тука някъде четох, че ако качваш килограми качваш и в бюста, че бозата и млякото помагат, но айде да ти порасни малко бюста и после да тичаш да сваляш килограми Надявам се да намеря някаква информация. Мислела съм си за подплънки, но ме е страх, че ще ме хванат съученичките и после да ме спукат от подигравки. Или майка ми да не ме хване пак ще почне че не ми трябвало голям бюст. Моля за помощ ако знаете нещо.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Мда, и аз съм със същия проблем като момичето горе. :[ Адски подтискащо е.
    ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Темата е от 2007, на момичето вече може да са й пораснали
    Все си мечтая като изкопат такава тема авторът да даде някакъв ъпдейт, да каже какво е станало... уви.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Смени си шльокавицата, че дразни

Емии така си е значи спомнам си ,че четох ,че гъдите са изградени и от доста мазнини така да кажа.И се загледах и наистина видях 1 слаба жена ,която нямаше кой знае кви цици,а дебеланките имат (повечето) .Като цяло не ми се вярва да видиш слаба жена с хубави слаби крачета и малко стегнато дупенце и големи цици (без няква операция).

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    ...
    ...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ^ Сега ще ти кажа какво ти е! :

- Навлизаш в пубертета.. на 13 години не всеки има цици, които да увиси до земята.. Мойте не са нито малки, нито големи - демек нормални. Такива искам да са си..
    Ти какво искаш? На 10 още да ти порастнат и сега на 13 да ти тежат, все едно си си завързала 2 камъка?!
    Едно момиче от 9 клас в мойто училище е супер слабо, а има цици сигурно G чашка.. дори не знам дали има такава Супер големи са и и са и стигнали чак до.. нз къде.. увиснали са супер много и е грозно. Предпочитам моите пред нейните! Та тя е на 15 за бога!! Радвай се на това, което имаш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

- Навлизаш в пубертета.. на 13 години не всеки има цици, които да увиси до земята.. Мойте не са нито малки, нито големи - демек нормални. Такива искам да са си..
    Ти какво искаш? На 10 още да ти порастнат и сега на 13 да ти тежат, все едно си си завързала 2 камъка?!
    Едно момиче от 9 клас в мойто училище е супер слабо, а има цици сигурно G чашка.. дори не знам дали има такава Супер големи са и и са и стигнали чак до.. нз къде.. увиснали са супер много и е грозно. Предпочитам моите пред нейните! Та тя е на 15 за бога!! Радвай се на това, което имаш.
    +1 .. Една моя приятелка сега е 9-ти клас и преди 2 години носеше чашка D Страшно неудобно е .. и както каза елито0о0о.. все едно имаш 2 камъка. Мойта приятелка беше около 160 см. тогава и беше към 40 и няколко кила .. смятайте какво и е било ..
    Аз си имам малко по-малък бюст.. майка ми носи С a аз B.. на 14 съм и имам доста време за "дините" Не се притеснявай .. никой не е умрял, защото няма гърди Ако е станало .. някой да ме светне
    *сън*

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe

+1 .. Една моя приятелка сега е 9-ти клас и преди 2 години носеше чашка D Страшно неудобно е .. и както каза елито0о0о.. все едно имаш 2 камъка. Мойта приятелка беше около 160 см. тогава и беше към 40 и няколко кила .. смятайте какво и е било ..
    Аз си имам малко по-малък бюст.. майка ми носи С a аз B.. на 14 съм и имам доста време за "дините" Не се притеснявай .. никой не е умрял, защото няма гърди Ако е станало .. някой да ме светне
    Точно... моя размер мисля, че беше 85B .. идеално си ми е за момента..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Точно... моя размер мисля, че беше 85B .. идеално си ми е за момента..
    Аз съм със 70/75 B /зависи от сутиена/ и мисля че е нормално .. хей момичета, вие те първа ще растете ! Ии.. Don't worry, Be haPpy :P
    *сън*

Фен
    Град
    bg
    Вярно е всички ,които познавам с малки гърди имат тела на модели.Аз съм на 12 и някой на същата възраст ми завиждат но съм 3 кг над нормата за годините ми така че няма ,човек с тяло от списание и бюст от playboy .Е може би има ,но те са съвсем малко.Искам да кажа тялото на всеки човек е уникално .И ако толкова се притесняваш сложи малко по-голям сутиен и си готова

Цитирай Първоначално написано от Nowa
    Емии така си е значи спомнам си ,че четох ,че гъдите са изградени и от доста мазнини така да кажа.И се загледах и наистина видях 1 слаба жена ,която нямаше кой знае кви цици,а дебеланките имат (повечето) .Като цяло не ми се вярва да видиш слаба жена с хубави слаби крачета и малко стегнато дупенце и големи цици (без няква операция).

Emm nz pri men ee malko stranno az sum 50 kg i sum 1.68 i grudnata mi obikolka e 93sm

абе цицоман си падам аз ама и с малки не ги връщам така че каквото има пък и много големи не е хубаво максимум C D по големи не да ама има и малки цици които са красиви колкото и да е като са малки пък са по стегнати на повечето по нагоре споменаха за слаби с много големи ами грозно е просто няква слабичка и некви огромни цици Те се казали перфетното тяло е 90-70-90 така че ако сте някаде там повече или по малко значи имате перфетното тяло от горе до долу
    ето ви едно забавно клипче http://www.vbox7.com/play:fc76eacd&al=1&vid=3832987

Темата е старичка , но все пак и аз да се изкажа.
    Прочетох някой мнения който ... абе нямам думи просто.
    Аз не съм фен на големите цици , дори може да се каже ,че е обратното. Гърдите са едно от последните неща дето гледам в една жена.
    Ред на погледите:
    От пред: Очи -> Усмивка -> Коса -> Нос -> Крака -> Чатал -> Гърди
    От зад: Дупе -> Крака -> Талия -> Коса

Хах , общо взето това е реда на хвърляните от мен погледи в една жена.
    Определено и аз съм на мнение , че е в пъти по-добре комбинацията от малки гърди с малко дупе , от тази големи гърди с голям задник.

МОЛЯ ВИ СЕ 12-13 ГОДИШНИ ДА НЕ ПИШАТ ЧЕ НЯМАТ НИКАКВИ ЦИЦИ.АБЕ МОМИЧЕТА ВРАЗОМЕТЕ СЕ МАЛКО 12-13 Е НОРМАЛНО ДА НЯМАШ.БОЖЕ МОИ НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТА,А ТВА МОМЧЕТАТ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЧЕ НА 12-13 НАМЯШ ЦИЦИ Е ВЕЧЕ АБСУРДНО СТИГА БЕ В МОЯ КЛАС ПРЕДИ ПОЧТИ НИКОИ НЯМАШЕ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ

Майка ти ,бабите ти имат ли големи гърди?
    Иначе аз познавам едноо момиче сега е на 17 ,до преди 3/4 години нямаше никви гърди и изведнъж и пораснаха..Супер много.Не е заради сутиена ..тя ходеше с бански без подплънки и и бяха също толкова гУУУлеми.А тя е доста слаба ,дали има 40 кл.
    Така, че не се притеснявай ще ти пораснат.Има време

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сигурен съм, че ще има момче което да те хареса точно такава. Не го обръщай в комплекс.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    може би проблема идва от "перфектното ти тяло"...
    awerw

Re: Нямам гърди:( Над 14 съм...

Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    И при мен е същото. 7 клас съм и съм плоска като дъска. Дори бюстие не ми се налага да нося Съученичките ми са кажи речи D чашка и това страшно ме смущава. Не знам какво да правя вече. Да не говоря като ходим на плаж с класа. Ровя се из интернет за някакъв съвет какъвто и да е.Май тука някъде четох, че ако качваш килограми качваш и в бюста, че бозата и млякото помагат, но айде да ти порасни малко бюста и после да тичаш да сваляш килограми Надявам се да намеря някаква информация. Мислела съм си за подплънки, но ме е страх, че ще ме хванат съученичките и после да ме спукат от подигравки. Или майка ми да не ме хване пак ще почне че не ми трябвало голям бюст. Моля за помощ ако знаете нещо.

Аз имам същия проблем и съм 7 клас.Всичките ми съученички са доста надарени, а аз съм като 10 годишна пред тях(аз съм и малко по-ниска, но не много).Относно това с надебеляването.Аз съм чела, а и са ми казвали, че като напълнееш бюста ти наистина нараства,но последен,а когато започнеш да отслабваш ,"отслабва" първи.Така че това не е решение.А за бозата и млякото не се обиждай, но тези неща ги дрънкат "възрастните" жени, дори бабата на една моя приятелка и казала да яде наденички, освен бозата , тоест това са бабини деветини.Съветвам те да не мислиш за подплънки по-добре бъди естествена а и щом не можеш да носиш дори бюстие ще ти бъде малко трудно(но не е невъзможно) .Аз вече се отказах да мисля за това как да си уголемя бюста и реших да не обръщам внимание на "шегите" на съучениците ми.Съветвам те и ти да не мислиш за това(така ще ти е по лесно да свикнеш, докато ти пораснат).И споко имаш още много време за да се развиеш

Голям фен Аватара на reperw
    По стара тема не можах те ли да изкопате ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си