- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди:( Над 14 съм...
абе щом ти е перфектно тялото кво се притесняваш... пък и за доста момчета( включително мене) дупето е по-важно от гърдите..
+Първоначално написано от anonimna^ood
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
кофти ..аз съм на 14 и имам цикъл, ама и моите още не са пораснали .. смисъл имам нш, ама... все пак
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Не съм много много убеден , но от това което забелязвам тази тема се преобърна във взаймно успокояване на момичетате/тийновете!
ПО ТЕМАТА - ДА НЕ ТИ ПУКА !![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Темата е от 2007, на момичето вече може да са й пораснали![]()
И при мен е същото. 7 клас съм и съм плоска като дъска. Дори бюстие не ми се налага да носяСъученичките ми са кажи речи D чашка и това страшно ме смущава. Не знам какво да правя вече. Да не говоря като ходим на плаж с класа.
Ровя се из интернет за някакъв съвет какъвто и да е.Май тука някъде четох, че ако качваш килограми качваш и в бюста, че бозата и млякото помагат, но айде да ти порасни малко бюста и после да тичаш да сваляш килограми
Надявам се да намеря някаква информация. Мислела съм си за подплънки, но ме е страх, че ще ме хванат съученичките и после да ме спукат от подигравки. Или майка ми да не ме хване пак ще почне че не ми трябвало голям бюст. Моля за помощ ако знаете нещо.
![]()
![]()
![]()
Мда, и аз съм със същия проблем като момичето горе. :[ Адски подтискащо е.
...
Все си мечтая като изкопат такава тема авторът да даде някакъв ъпдейт, да каже какво е станало... уви.Първоначално написано от BlueCat
![]()
Емии така си е значи спомнам си ,че четох ,че гъдите са изградени и от доста мазнини така да кажа.И се загледах и наистина видях 1 слаба жена ,която нямаше кой знае кви цици,а дебеланките имат (повечето) .Като цяло не ми се вярва да видиш слаба жена с хубави слаби крачета и малко стегнато дупенце и големи цици (без няква операция).
^ Сега ще ти кажа какво ти е! :
- Навлизаш в пубертета.. на 13 години не всеки има цици, които да увиси до земята.. Мойте не са нито малки, нито големи - демек нормални. Такива искам да са си..
Ти какво искаш? На 10 още да ти порастнат и сега на 13 да ти тежат, все едно си си завързала 2 камъка?!
Едно момиче от 9 клас в мойто училище е супер слабо, а има цици сигурно G чашка.. дори не знам дали има такаваСупер големи са и и са и стигнали чак до.. нз къде.. увиснали са супер много и е грозно. Предпочитам моите пред нейните! Та тя е на 15 за бога!!
Радвай се на това, което имаш.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1 ..Първоначално написано от elito0o0o0
Една моя приятелка сега е 9-ти клас и преди 2 години носеше чашка D
![]()
Страшно неудобно е .. и както каза елито0о0о.. все едно имаш 2 камъка. Мойта приятелка беше около 160 см. тогава и беше към 40 и няколко кила ..
смятайте какво и е било ..
Аз си имам малко по-малък бюст.. майка ми носи С a аз B.. на 14 съм и имам доста време за "дините"Не се притеснявай .. никой не е умрял, защото няма гърди
Ако е станало .. някой да ме светне
![]()
*сън*
Точно... моя размер мисля, че беше 85B .. идеално си ми е за момента..Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз съм със 70/75 B /зависи от сутиена/ и мисля че е нормално .. хей момичета, вие те първа ще растетеПървоначално написано от elito0o0o0
! Ии.. Don't worry, Be haPpy :P
![]()
*сън*
Вярно е всички ,които познавам с малки гърди имат тела на модели.Аз съм на 12 и някой на същата възраст ми завиждат но съм 3 кг над нормата за годините ми така че няма ,човек с тяло от списание и бюст от playboy .Е може би има ,но те са съвсем малко.Искам да кажа тялото на всеки човек е уникално .И ако толкова се притесняваш сложи малко по-голям сутиен и си готова![]()
Първоначално написано от Nowa
Emm nz pri men ee malko stranno az sum 50 kg i sum 1.68 i grudnata mi obikolka e 93sm
абе цицоман си падам аз ама и с малки не ги връщам така че каквото имапък и много големи не е хубаво максимум C D по големи не да ама има и малки цици които са красиви колкото и да е като са малки пък са по стегнати на повечето по нагоре споменаха за слаби с много големи ами грозно е просто няква слабичка и некви огромни цици Те се казали перфетното тяло е 90-70-90 така че ако сте някаде там повече или по малко значи имате перфетното тяло от горе до долу
ето ви едно забавно клипче http://www.vbox7.com/play:fc76eacd&al=1&vid=3832987
Темата е старичка , но все пак и аз да се изкажа.
Прочетох някой мнения който ... абе нямам думи просто.
Аз не съм фен на големите цици , дори може да се каже ,че е обратното. Гърдите са едно от последните неща дето гледам в една жена.
Ред на погледите:
От пред: Очи -> Усмивка -> Коса -> Нос -> Крака -> Чатал -> Гърди
От зад: Дупе -> Крака -> Талия -> Коса
Хах , общо взето това е реда на хвърляните от мен погледи в една жена.
Определено и аз съм на мнение , че е в пъти по-добре комбинацията от малки гърди с малко дупе , от тази големи гърди с голям задник.
МОЛЯ ВИ СЕ 12-13 ГОДИШНИ ДА НЕ ПИШАТ ЧЕ НЯМАТ НИКАКВИ ЦИЦИ.АБЕ МОМИЧЕТА ВРАЗОМЕТЕ СЕ МАЛКО 12-13 Е НОРМАЛНО ДА НЯМАШ.БОЖЕ МОИ НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТА,А ТВА МОМЧЕТАТ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЧЕ НА 12-13 НАМЯШ ЦИЦИ Е ВЕЧЕ АБСУРДНО![]()
СТИГА БЕ В МОЯ КЛАС ПРЕДИ ПОЧТИ НИКОИ НЯМАШЕ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ
Майка ти ,бабите ти имат ли големи гърди?
Иначе аз познавам едноо момиче сега е на 17 ,до преди 3/4 години нямаше никви гърди и изведнъж и пораснаха..Супер много.Не е заради сутиена ..тя ходеше с бански без подплънки и и бяха също толкова гУУУлеми.А тя е доста слаба ,дали има 40 кл.
Така, че не се притеснявай ще ти пораснат.Има време![]()
Сигурен съм, че ще има момче което да те хареса точно такава. Не го обръщай в комплекс.
може би проблема идва от "перфектното ти тяло"...
awerw♥
Първоначално написано от kotetyyyy
Аз имам същия проблем и съм 7 клас.Всичките ми съученички са доста надарени, а аз съм като 10 годишна пред тях(аз съм и малко по-ниска, но не много).Относно това с надебеляването.Аз съм чела, а и са ми казвали, че като напълнееш бюста ти наистина нараства,но последен,а когато започнеш да отслабваш ,"отслабва" първи.Така че това не е решение.А за бозата и млякото не се обиждай, но тези неща ги дрънкат "възрастните" жени, дори бабата на една моя приятелка и казала да яде наденички, освен бозата![]()
, тоест това са бабини деветини.Съветвам те да не мислиш за подплънки по-добре бъди естествена а и щом не можеш да носиш дори бюстие ще ти бъде малко трудно(но не е невъзможно) .Аз вече се отказах да мисля за това как да си уголемя бюста и реших да не обръщам внимание на "шегите" на съучениците ми.Съветвам те и ти да не мислиш за това(така ще ти е по лесно да свикнеш, докато ти пораснат).И споко имаш още много време за да се развиеш
![]()