- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди:( Над 14 съм...
Майка ти ,бабите ти имат ли големи гърди?
Иначе аз познавам едноо момиче сега е на 17 ,до преди 3/4 години нямаше никви гърди и изведнъж и пораснаха..Супер много.Не е заради сутиена ..тя ходеше с бански без подплънки и и бяха също толкова гУУУлеми.А тя е доста слаба ,дали има 40 кл.
Така, че не се притеснявай ще ти пораснат.Има време![]()
Сигурен съм, че ще има момче което да те хареса точно такава. Не го обръщай в комплекс.
може би проблема идва от "перфектното ти тяло"...
awerw♥
Първоначално написано от kotetyyyy
Аз имам същия проблем и съм 7 клас.Всичките ми съученички са доста надарени, а аз съм като 10 годишна пред тях(аз съм и малко по-ниска, но не много).Относно това с надебеляването.Аз съм чела, а и са ми казвали, че като напълнееш бюста ти наистина нараства,но последен,а когато започнеш да отслабваш ,"отслабва" първи.Така че това не е решение.А за бозата и млякото не се обиждай, но тези неща ги дрънкат "възрастните" жени, дори бабата на една моя приятелка и казала да яде наденички, освен бозата![]()
, тоест това са бабини деветини.Съветвам те да не мислиш за подплънки по-добре бъди естествена а и щом не можеш да носиш дори бюстие ще ти бъде малко трудно(но не е невъзможно) .Аз вече се отказах да мисля за това как да си уголемя бюста и реших да не обръщам внимание на "шегите" на съучениците ми.Съветвам те и ти да не мислиш за това(така ще ти е по лесно да свикнеш, докато ти пораснат).И споко имаш още много време за да се развиеш
![]()
Да не ти пука!Така ще знаеш, че момчето те обича не заради циците ти!
абе щом ти е перфе тялото значи едните гърди...не са кой знае къв проблем...аз не съм от надарените(за съжаление) но пък затва се старая поне останалата част от тялото ми е де добре(и го постигам)
четох някъде че след 20-годишнината се наливат не само гърдите но и останалата част от тялото защото тогава жената е най-добра за разплоди затова трябва да е във върхова форма...за да отгледа поколението
а тва с бозата недей го прави уголемява всичко не само гърдите по-добре си пази фигурата
![]()
Намажи ги с йод ефикасно е
Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко.Спри се, че някои те взимат насериозно...
Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.
Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.
Абе вие искате да се родите с 90 санта гръдна обиколка баси ..