.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Hybrid View

Майка ти ,бабите ти имат ли големи гърди?
    Иначе аз познавам едноо момиче сега е на 17 ,до преди 3/4 години нямаше никви гърди и изведнъж и пораснаха..Супер много.Не е заради сутиена ..тя ходеше с бански без подплънки и и бяха също толкова гУУУлеми.А тя е доста слаба ,дали има 40 кл.
    Така, че не се притеснявай ще ти пораснат.Има време

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сигурен съм, че ще има момче което да те хареса точно такава. Не го обръщай в комплекс.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    може би проблема идва от "перфектното ти тяло"...
    awerw

Re: Нямам гърди:( Над 14 съм...

Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    И при мен е същото. 7 клас съм и съм плоска като дъска. Дори бюстие не ми се налага да нося Съученичките ми са кажи речи D чашка и това страшно ме смущава. Не знам какво да правя вече. Да не говоря като ходим на плаж с класа. Ровя се из интернет за някакъв съвет какъвто и да е.Май тука някъде четох, че ако качваш килограми качваш и в бюста, че бозата и млякото помагат, но айде да ти порасни малко бюста и после да тичаш да сваляш килограми Надявам се да намеря някаква информация. Мислела съм си за подплънки, но ме е страх, че ще ме хванат съученичките и после да ме спукат от подигравки. Или майка ми да не ме хване пак ще почне че не ми трябвало голям бюст. Моля за помощ ако знаете нещо.

Аз имам същия проблем и съм 7 клас.Всичките ми съученички са доста надарени, а аз съм като 10 годишна пред тях(аз съм и малко по-ниска, но не много).Относно това с надебеляването.Аз съм чела, а и са ми казвали, че като напълнееш бюста ти наистина нараства,но последен,а когато започнеш да отслабваш ,"отслабва" първи.Така че това не е решение.А за бозата и млякото не се обиждай, но тези неща ги дрънкат "възрастните" жени, дори бабата на една моя приятелка и казала да яде наденички, освен бозата , тоест това са бабини деветини.Съветвам те да не мислиш за подплънки по-добре бъди естествена а и щом не можеш да носиш дори бюстие ще ти бъде малко трудно(но не е невъзможно) .Аз вече се отказах да мисля за това как да си уголемя бюста и реших да не обръщам внимание на "шегите" на съучениците ми.Съветвам те и ти да не мислиш за това(така ще ти е по лесно да свикнеш, докато ти пораснат).И споко имаш още много време за да се развиеш

Голям фен Аватара на reperw
    По стара тема не можах те ли да изкопате ?

Да не ти пука! Така ще знаеш, че момчето те обича не заради циците ти!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе щом ти е перфе тялото значи едните гърди...не са кой знае къв проблем...аз не съм от надарените(за съжаление) но пък затва се старая поне останалата част от тялото ми е де добре(и го постигам )
    четох някъде че след 20-годишнината се наливат не само гърдите но и останалата част от тялото защото тогава жената е най-добра за разплод и затова трябва да е във върхова форма...за да отгледа поколението а тва с бозата недей го прави уголемява всичко не само гърдите по-добре си пази фигурата

Намажи ги с йод ефикасно е

Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко. Спри се, че някои те взимат насериозно...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от ViVi Smile Виж мнението
    Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко. Спри се, че някои те взимат насериозно...
    мале че съм и аз не видях датата мноу съм зле

Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.

Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Абе вие искате да се родите с 90 санта гръдна обиколка баси ..

2007??? Айде стига сте отваряли толкова стари теми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си