.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

ами аз се разбирам перефектно с наште и много си ги обичкам.Разбирасе има и отделни в случей в който просто не ги издържам но с редки.

Разбирам те напълно..всяка вечер в къщи е така...както да речем тази вечер се скарах с маика ми за супер глупости..баща ми го няма(в Сибир е) по работа е там....често пъти ми е идвало да избягам от дома...преди около 1 месец по голямата ми сестра претърпя катастрофа в която по чудо оцеля и понеже на всички им беше изнервено аз го отнесох..бях стигнала до таква степен че не можех да си кажа името....незнам аз ще те посъветвам да си мълчиш...говори си всичко на ум знам че е трудно,но се налага.... успех

С баща ми съм в перфектни отношения. Не се караме често (освен, ако не съм виновна).
    Виж обаче с майка ми не се траем. На скоро отново имахме лют скандал и останах без кола (тя я кара сега). За нас няколкото часа, в които се виждаме са перфектния повод да се хванем за косите (да все още говоря за майка ми). От доста години не можем да се понасяме и говорим само по специални поводи и от едното добро възпитание. Не мога да я възприема (а и не искам) като пример за добра майка и любяща съпруга, вероятно защото не е. Както и тя отдавна е решила, че аз не съм любимата й дъщеря, която ще я гледа на старини (за нея това е сестра ми, понеже с брат ми са в същите отношения като с мен). То от цялата фамилия само баща ми и сестра ми май се имат с нея. Сестра й не й говори от същия период, от който и аз, а роднините на баща ми така и не я приеха за невероятната снаха, за която се има.
    Семейна идилия.

XeS-GirL, надявам се с времето да спрете споровете и да те приемат като равноправен член (баща ти да ти зачита мнението).

Град
    Хасково
    имаме различни разбирания за всичко с наще и затва сяка вечер има спорове
    ... no comment ...

Град
    Марс & Сатурн
    Добре
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Мега фен Аватара на iiordanova
    TwoSmokingBarrels .. няма ли да престанеш да пишеш в стари теми ?!
    Извадил/а си толкова много неактуални в момента теми.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Разбирам се и то добре..
    П.П. Темата е стара ( писна ми да го пиша на всяка 2-ра тема )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си