- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелите на Йехова
Тоя цитат се отнася за мене..Първоначално написано от Мулиган-чу
Fuckin'Hostile Чичиман, не мисля че точно ти трябва да ми водиш сметка за живота..Има доста по-висше стоящи от теб в йерархията тъй, че си мълчи. А т'ва квото съм казал мисля, че си нося отговорност за думите и не искам да се толелират секти подобни на тази!
Мисля, че това ще е за доброто на всички от което следва, че действието ми е полезно на обществото от което следва, че може да ме плюеш колктоо искаш... Обичам да ме плюят хората, защото разбирам колко жалки са.
А защо не цитира изказването ми за Свидетелита на Йехова?!
Приятен ден. \/
По темата: И у нас са идвали, на центъра са ме спирали и са ми говорили за това.
Fuckin'Hostile вместо да се заяжаш с "фалшивия растафар" можеше да цитираш това.. Мисля, че ще е полезно и не правете грешката да поемате по пътя на тази секта.Jah идващ от Jеhova се споменава и в друго движение, по-скоро секта. Свидетелите на Йехова. И те проповядват любов към природата, запазване на чистата кръв и т.н.
Но защо не съм ги избрал тях?! Защото преди години дъщерята на една приятелка на моето семейство членува в тази секта и умря, защото при диагноза "Плевмония" тя се разхождаше боса из ливадите без да приема нужните медикаменти за отстраняване на болеста...
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.