.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    In a bathtub full of ether......

Почивката.....

Кой е предпочитаният от вас начин за релаксация ? Част от моите са коз + легло + лаптоп + интернет + нещо за пиене.......Или пък коз + легло + книга.....Или пък слънце + природа + липса на хора + коз(може и без) + зелена поляна.......

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Секс,Наркотици и Рокендрол....
    Мани го тоя коз бе,аз вече година и 2 месеца съм въздържателка...
    А пък иначе един пикник на Побити Камъни е друго нещо ..

Град
    Сори за двоиния пост.....

Град
    Що да го махам...нито пия нито пуша....други неща не ползвам освен няколко пъти годишно(и то натурални)......едничкото нещо което разчупва реалността ми остана.....

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе друго си е след козчето да запалиш една фаска и да глътнеш една водчица.. виж ся,аз няма да ти се бъркам като някой други хора,че си била наркоманка и такива подобни,your choice всеки прави каквото сметне за добре

Град
    Ето един разбран човек.....
    По принцип мразя цигари и алкохол........Цигарите защото не хващат и няма абсолютно никаква полза от тях(само вреда), аромат на лайна и цялостно празноглавие свързано с употребата им а алкохола защото има прекалено много странични ефекти и ми е прекалено труден за прием(отвратителен вкус) в количествата нужни за постигането не ефекта който искам.....Също така после има последствия които никак не ми харесват......

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Път,море,път

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Почивката.....

Цитирай Първоначално написано от Special K
    Кой е предпочитаният от вас начин за релаксация ? Част от моите са коз + легло + лаптоп + интернет + нещо за пиене.......Или пък коз + легло + книга.....Или пък слънце + природа + липса на хора + коз(може и без) + зелена поляна.......
    Път,море,път
    до тук изброените ми влиаят особено дуре ...
    иначе за пролетта най-най-любимото ми е ...коз+тепенце+най-дурата ми френдка...и се получава нещо от сорта 1 час гледане в небето и планините и градът като цяло ....е няма такав релакс и спокойстве ...а ако може и хора да не минаат покрай нас ..
    хмм толкова ми е сиво ежедневието последните 3-4 седмици , че едно различно нещо да направя пак ще е вит релакс !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Варна, морето, сините вълни...

Re: Почивката.....

Ти по-важни интереси от козчето (и разни други боклучета) нямаш ли?

Град
    Имам да....Ако нещо те интересува бих се радвала да ти отговоря......Интересувам се от доста области на познанието и живота като цяло.......

Почивката ми включва море...музика...храна ии сгодна компаниика

Да съм сам със семки, нещо за пиене и хубав филм.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

ами...много зависи

понякога имам нужда от огромна доза спокойствие, тишина, хубава книга и питие примерно
    а друг път искам точно обратното - искам хора, около мен да има много, много хора, да е шумно и весело
    а има случаи, когато просто сядам на някоя пейка с бира в ръка и да гледам хората, колите, сградите, небето..и изобщо как около мен животът тече с пълни сили, а за мен сякаш времето е спряло

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Да съм сам със семки, нещо за пиене и хубав филм.
    Хахах.....напомни за другата ми страст - слънчогледа......

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Интересувам се от доста области на познанието и живота като цяло.......
    То това ми звучи много общо и неясно.

А на мен целия ми живот е релаксация. Толкова е релаксиращо, че направо се уморявам от толкова много почивка.

Град
    Осъзнавам че е неясно и всичко произхожда от невъзможността да се обобщят всичките ми интереси в кратка форма.....Затова те подканих да попиташ ако нещо те интересува.....

Дясната ръка ... нещо за пиене , спане , музика , приятели , ама дясната ръка е назаменима
    we give it all.

Град
    гр. Монтана
    Релаксирам, като слушам музика най-вече. Чрез комедиен филм, книга, разходка на чист въздух и много добре релаксирам с пазаруване! Предполагам за повечето момичета последното важи с пълна сила.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а) сън
    б) компютър
    в) кафенце
    г) биричка с приятел/ка
    д) безцелно мотаене из квартала
    е) обикаляне на магазини - понякога
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

лелеее как пропуснах..
    скитане из квартала рулз! ама в моя случай е невъзможно да се правят големи мизерии, щото случи ли се нещо - знае, се, че сме ние.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии забравих едно от любимите ми .... подсетих се от един пост на 1вата страница ..относно бира пейка и как живота тече, а времето за теб спира ... тва го обичам толкова много ... другото ми много успокояващо нещо е да си слушам музичка и да си ходя, да седна в градцката на кибик ...напоследъ даже като ходя някъде излизам 30 мин даже с целта да седна някъде да блея !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си