.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    skitnik sam :P haha

Imam edin dosta dylyg vypros molq za otgovor

Imam sledniq problem....
    Nemoga da sy4etaq vsi4ko i da go pravq kakto trqbva perfektno i po4vam da se 4udq ot vreme na vreme koe da zaeba za6toto da sym izmoren postoqnno ne e rabota ;[ eto i kakvo pravq:
    1)Cykam na kompa prez po golqmoto vreme igraq cs seriozno otbori, turniri gluposti vsi4ko svyrzano s cs ob6to vzeto hobi ;]
    2)Daskalo ;]]] marzi me da u4a ama trqbva ....... se si kazvam 4e 6te u4a a ni6to ne butam i se edni ucenki...... pff
    3)Fitnes bez nego ne moga ;] nqma da se otkaja ot nego za ni6to
    4)Izlizane s priqteli (tuk vkliu4vam i gadjeto ) ;p i bez tva nemoje
    5)Piqnskite ve4eri sled koito ni6to ne pomnq (obiknovenno petyk ve4er nqkoi pyt sybota ama rqdko :P ) ;DDD
    6)4at mirc skype ;]..... gluposti zaribqvki
    7)Gledane na TV FILmi na pc-to mn zaribqva6to kat fana nqkoi serial do kato ne go izgledam ne se otkazvam ;PpP
    mai nqma 8 ;] ob6to vzeto tva e oba4e s toq cs daskaloto zaminava super qko ama i sym zariben po turniri hodim biem ...
    Iskam da ostana anonimen zatova nqma da kaja ni6to pove4e ;]
    Iskam samo da mi kajete na4ina da stana ot vsqkade perferkten osobeno za daskalo 6tot mnnnn me marzi D
    NqKaF si TaM :P

Град
    skitnik sam :P haha
    pls \/ \/
    NqKaF si TaM :P

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    1)az bih ostai parvoto 6tot CS e syper malymna igra.a pak i da igrae6 postoqno
    2)ako imah izbor bih ostail i daskaloto ama ne moje
    6)nqma smisal ot teq zaribqvki po skaype mirc i t.n. ko pe4eli6??
    a pak i to ne e li da si se zapoznae6 s nqkoe momi4ence na jivo da si polafi6 i posle pak da izlezete i t.n.

Господи, защо допускаш такива грешки в работата си!

Няма нужда да се хвалиш с ежедневието ти звучи ми скучно!
    Light The Universe

Град
    40 Miles from the Sun
    Отърви се от компютъра и почвай да учиш. Като станеш на 30 години още ли ще играеш игрички и ще зарибяваш малки наивни пикли в мИРК?!

Град
    ... Some happy place ...

:)

1)Спри да изграеш ВСЯКАКВИ глупави игрички от сорта на cs или wow така може би ше се намира място за нещо полезно в главата ти

2)зае*и 4атовете и мирк тъпо еее айде скайп става щото общуваш с някви дето познаваш ...

3)спри да гледаш по 10 филма на ден на компа ти или некви сериали за глупави блондинки ... тъпоооо е

4)намери си истинско хоби като някой истински спорт например не фитнес щото в него няма нищо инт само ти пили мозъка има мн яки спортуве ако се поинтересуваш малко или пък се захвани с нещо за което се изисква талант напр пеена (малко не точен пример ама са не се сещам)

айде успех дано ти влезне нещо в главата
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    По гетата...
    nqkafsi_tam, ежедневието ти наистина е много тежко. Съчувствам си... А щом искаш съвет - вземи 1 бръснач и се цели във вените 100% ще те отърве от мъките

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    А иначе като цяло съм в почти същото положение...
    само дето не играя цс...ами друга игра
    НЕ го прави (приятелски съвет) Имам приятели, толкова зациклили, че играят по 48 часа без почивка, и дори да ги викам да ги черпя нещо, само и само да ги извлека от тях ме гледат все едно съм ги напсувал. Циклят УОУ и повярвай ми, тия остават без живот, да не говорим соц контакти. За това ако няма с кой, свиркай и ще пием по бира, само не се зарибявай... Особено по горепосочената игра

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    А иначе като цяло съм в почти същото положение...
    само дето не играя цс...ами друга игра
    НЕ го прави (приятелски съвет) Имам приятели, толкова зациклили, че играят по 48 часа без почивка, и дори да ги викам да ги черпя нещо, само и само да ги извлека от тях ме гледат все едно съм ги напсувал. Циклят УОУ и повярвай ми, тия остават без живот, да не говорим соц контакти. За това ако няма с кой, свиркай и ще пием по бира, само не се зарибявай... Особено по горепосочената игра
    Имам един много добър френд,дето и той така - цъка няква малоумна игра по цифра време и след определен период като го замъкна наън на разходка...и се оглежда супер смешно..странно му е,че в действителността няма дракони и разни подобни келеши
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Не ги слушай тия, прави т'ва, което ти доставя удоволствие, т'ва което ти искаш.
    Радвай се, че имаш толкова свободно време сега, щото точно след като свърши "гадното" даскало ще го духаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си