- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нечовешката глупост
Е, не, това преля чашата!
http://naughty.dir.bg/_wm/gallery/?df=17
Пошло, чалгаджийско, фьешъъъън, глупаво до мозъка на костите.. , блещукащо от всички страни.
Просто трябваше да го споделя с вас.
Пък може и да се намерят фенове, като знам, че 2/3 от форума е пълен с малки неориентирани заблудени душици.
Нека се прекръстим.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
За пръв път се ровиш в дир-а, нали?
Saatana vittu perkele hate crew!
'момчетата' са същински педали, а мацките дори не са и готини..
единия с розова блузка ( то май сичките са облечени в розово!?) прилича на уникално дебело емо.![]()
аз стигнах само до 3тата страница, не исках да гледам повече снимки.![]()
![]()
еми да... тъпа работа.
няма какво повече да се каже
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Даааааааа, обещавам , че НИКОГА, АМА НИКОГА повече няма да се ровя в дир.бг. Опетниха нежната ми душа. Нанесоха ми травма. Форевър енд евър..Първоначално написано от Boot
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Баси тъпата песен е оная "Пръста няма да си мръдна".![]()
Оо,личи,че се ровиш за пръв път...
колко по-брутални има...![]()
![]()
като влезеш още в началото са наслагани 1000 блещукащи мечо пухчовци,марихуани,розови нокти,мм..написано емо стайл ис дъ бест, музика-мишо шамара и алисия....
+т'ва всичко се повтаря...всички глогове са абсолютно едни и същи..във всички има "хвани си гадже според зодията","какво говори първата буква от името ти" и тем подобни....
Първоначално написано от bungle
![]()
Много е зле работата и става все по-зле,както се убеждавам с всеки изминал ден...![]()
Вижте, мъж на хоризонта...![]()
Защо трябваше да споделяш![]()
Аз се кръстя като мина покрай сбирка на метъли, наливащи се като прасета с бира в промишлени количества и пушещи като комини насред центъра на някой парк или градинка. Смърдежа разнасящ се наоколо е 3 пъти по-отвратителен от някой евтин парфюм на тия парвенюта от снимките, а това означава МНОГО отвратителен.
Нищо особено... Нищо интересно.. Нищо невиждано, како Бънгъл..![]()
Все едно не ги гледате всеки ден по улиците... а има и по-зле от тези.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
тя простотията по хората ходи, ама не е като да не сме виждали - от училище, по улиците, по интернет - с една дума навсякъде...
ама да оставим хората да се забавляват - никому нищо лошо не правят![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Много се радвам, когато някой се прави на образцов, критикувайки този тип младежи, щото, видиш ли, е мноо якоо.И някви мелодрами от рода на.. "О, очите миии", "Защо ми причиняваш това, сега съм травмиран форевъъър" и бля-бля.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да, оствете хората да си живеят живота, може би ако не им обръщате такова огромно внимание няма да бъдат в устата на всеки.Първоначално написано от malka_sladuranka
аз съм по-красив от тях..
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
А кой е по-красив от теб?!Първоначално написано от _SL_
Иначе с такива ми е пълно училището...на мене ужаса ми беше като почна да свири...не за друго, просто се стреснах!![]()
basson, къде ги намери тия сбирки на пияни наливащи се с промишлени количества бира и пушещи като комини метъли бе...Аз никога не съм виждала такова нещо...Освен може би на някой концерт...но...концерта си е концерт!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Борисовата - на патки. Бира, Черно Фередже и звучно "Йебанеееее", следвано от "С подфърганиееее" и накрая "И повдиганиеее" на секи 5 минути, аз к'во съм праил там... аххахахахахаПървоначално написано от brain_stew
е, много сте зле
честно!
->сега е моментът да си зададем въпроса : "Кое е по-голямата проява на простотия - самите "чалгари", "фяшъните" или "яките", който ги коментират вече с по 10 теми на страница" ?