- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма истински приятели...
Ем аз мисля,че истински приятели ИМА! ..Просто понякога ни се ще да избягаме от реалността...и когато сме в труден момент и някой ПРИЯТЕЛ/КА просто неможе..ама наистина неможе да ви помогне и ние си казваме "А тая пък или тоя пък уж ми е много добър приятел, пък неиска да ми помогне за еди какво си.." сега някой ще каже.."ми нали за т'ва са прителите - да ти помагат, когато имаш нужда от това и да са винаги с теб..." ми добре ок съгласна съм, но пък ако наистина обичате някого като истински приятел обаче някой ден той ви се обажда и ви казва примерноо.."скъсах с гаджето незнам какво да правя помогни ми...неискам да живея... " ии ти си на майната си в този момент.. неможеш да отидеш казваш че си зает и се извиняваш с цялото си сърце ! обачее.... тази приятелка на другия ден си мисли, че ти си използвачка...незнам т'ва е мойто мнение...примерите ги давам от личен опит,защото съм го изпитала на собствен гръб..Т'ва е общо взето ...истински ПРИЯТЕЛИ ИМАА !!!!!! Стига и ти да си приятел..
![]()
[[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]