.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ескапел ? Въпрос ? Бързо ?

Значи няма нужда да обяснявам как е станал гафа... Важното е че е станал. И ходих сега купих Ескапел. Но сега чета тука някви глупости за заболявания в следствие на ползването му т.н. И искам компетентни хора да ми кажат има ли някакъв риск от ползването му и и какъв е и до колко е сигурно това хапче.
    п.п. приятелката ми го изпи 3-4 часа след като стана гафа.
    Мерси предварително и се надявам на бързи отговори.
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Град
    Пловдив-София
    няма нищо страшно приятелката ми го пи на 36 час.. нищо и нямаше като странични ефекти.. само да кажеш на приятелката ти ако и дойде да не се притеснява.. нормално е след употребата на това хапче да и дойде, тъй-като съдържа хормона "прогестерон"" който отключва менструацията...

забележка: може да има силно кръвотечение, но да не се плаши айде спи спокойно тая вечер
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

мерси мн човек 6тото тя се шашна супер много и като прочете опътването и там още повече шашкат и затова викам да питам хора които са го ползвали мерси пак
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

хах аз за тфа си имам едно правило никога да не чета листовката, шот иначе няя да го изпия хапчето или там квото е лекарство...
    айде и успех ; )
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    няма нищо страшно приятелката ми го пи на 36 час.. нищо и нямаше като странични ефекти.. само да кажеш на приятелката ти ако и дойде да не се притеснява.. нормално е след употребата на това хапче да и дойде, тъй-като съдържа хормона "прогестерон"" който отключва менструацията...

забележка: може да има силно кръвотечение, но да не се плаши айде спи спокойно тая вечер
    и моя приятелка пи
    и ко стана ? - нищо , всичко е ок
    но тия хапчета не трябва да се пият по принцип не са полезни
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Inside the temple
    Това, което е написано върху листовката, винаги звучи страшно. Защото хората са длъжни да ти кажат ако има дори миниатюрна вероятност някой страничен ефект да се прояви.

Това хапче е много, много силно, защото трябва да действа при екстремна ситуация. Напълно е възможно ако мацката ти е имала редовен цикъл досега, той да се обърка - след няколко менструации хормоналните нива ще се балансират отново и няма да има проблем. Може да й тече по-силно или по-слабо от обичайното, може да има много аномалии - но не е задължително те да се проявят.

След като го е пила, вероятността да забременее е наистина пренебрежимо малка. Добре е, че сте реагирали навреме.

Но все пак и аз съм пила спешен контрацептив, само че тогава беше все още Постинор. И определено е по-добре да изтърпиш известен дискомфорт, причинен от силни хормони, отколкото нежелана бременност.
    When I love, I love.

Щом момичето го е пило няколко часа след факт, 99% сигурно е, че ще подейства. За действието му не се тревожи. Макар да не съм пила Ескапел, чела съм и знам, че хапчета от подобен вид са "хормонална бомба". Разбъркват ти целия организъм, цикълът месеци след това може да е нерегулярен. Но пред алтернативата аборт е много по-доброто решение. Има момичета, които нямат отрицателни последици, след употребата на Ескапел- всичко е въпрос на организъм. Не се тревожете- колкото и разбъркан да е цикъла след това, ще се нормализира. Просто се постарайте в близките 6 месеца да не се налага повторно да се пие- тогава става кофти. Надявам се всичко да е ОК при вас

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от mistral
    хах аз за тфа си имам едно правило никога да не чета листовката, шот иначе няя да го изпия хапчето или там квото е лекарство...
    айде и успех ; )
    q desi ti li si ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си