- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става когато правим секс а момичето е в цикъл
Какво става когато правим секс а момичето е в цикъл?
Mi ko da staa samo se capash!Ni6to drugo,a moje i jenata da polu4i infekciq,zatova ne e preporu4itelno! :P
Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!
6te stava edna......... 6e perete mn izcapani 4ar6af4eta mi sa vijda![]()
става мазало..ма казват че помагало ако я боли много корема...знам ли може да пробвате и с тампон..enjoy![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
osven 4e 6te se izcapate ako svar6va6 vatre ima variant da ne zabremenee no ima i takav v koito moje da zabremenee aka 4e vnimavaite kakvo pravite![]()
![]()
![]()
Нищо притеснително!
Ххахах..слага се старо одеало и се почвате..Струва ми се,че е малко дискомфортно и гнусно,ма ко да се прави..има такива които не могат да стискат 5-6 дни без секс..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
кви варианти бе? точно по време на цикъл НЕ може никога да забременее ?????Първоначално написано от roska_rusokoska
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
По време на цикъла са най-яките оргазми..ама си е цапаница
Може би в банята е найдобре,под душа![]()
Smile!?
Първоначално написано от mistral
Напротив, може.
Собственост на Canis_Dirus
Какво става ли... хубаво ти става. Сексът не е по-малко хубав, само че трябва да не е много продължителен, че поне мен ме заболява след 30-тата минута.
ами тя трябва да изпие един блистер витамин це,и ще и намалее.и като правите секс ще сложите една кърпа отдолу и няма проблеми.много по-готино е чувството
Strahotno e!Dori ve4e ne slagame ni6to pod nas,poneje znaem kak bez da capame![]()
Ми не е по-различно от сексът когато не е в цикъл.Знам ли,чувала съм,че дори и за жената било по-приятно,защото в дните,когато е в цикъл е по-чувствителна,така че карайте я по-нежничко тогава \
/
На мен и без менструация след 30-тата минута са жестоки болки........Първоначално написано от shadow4e
еми нищо аз сам го правила докато съм била в цикъл..праиш го в банята и няма проблемиПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
един блистерами тя трябва да изпие един блистер витамин це,и ще и намалее.и като правите секс ще сложите една кърпа отдолу и няма проблеми.много по-готино е чувството![]()
![]()
![]()
, или една таблетка? И защо, аз доколкото знам от витамин це започва да тече по-силно
SMILE FOR ME NOW
kogato sum neraspolojena tva samo ni dava povod za o6te po-ve4e sex pod du6apuk i nqma mn kruv ako 4ovek se podmie hubavo predi tova! dokazano e 4e oblek4ava pms-a! MOJE DA SE ZABREMENEE po vreme na cikul
![]()
![]()
6ansa e po maluk no su6tesvuva!
За да не правя друга тема ще ви питам тук.
Не помня къде точно, но четох накъде, че до 4 дни след края на цикъла, няма опасност от забременяване, дори и да се прави секс пез презерватив и да се свърши вътре....? На мен ми се стори малко странно и затова се обръщам към вас.. Вярно ли е?
Мерси
poly4ava6 surtsebiene pri vida na kruv
xaxa men puk mi bqha kazvali 4e moi da ti se obrine UQ ako ebesh nqkoq v cikul kolko e vqrno nz xaxama az ne bih proala nqa da mi e komfortno ;Pp
Говориш ебати простотийте и се изказваш неподготвена -> смешно е.. Та по темата.. Не само, че става мазало - и чаршафи и ти и тя се омазвате на сичкото отгоре я боли (в повечето случай) а да + тва МОЖЕ да забременее..Първоначално написано от mistral
Животът е адът описан в Библията!