- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жените прекарват три години от живота си в приготовления за
Жените прекарват три години от живота си в приготовления за излизане
На мъжете определено не им върви - цели три месеца от живота им преминават в чакане тяхната нежна половинка да се приведе в "подходящ вид", сочи изследване.
Средностатистическата жена прекарва близо три години от живота си в приготовления за излизане, твърди британският вестник "Дейли мейл".
На мъжете определено не им върви - цели три месеца от живота им преминават в чакане тяхната нежна половинка да се приведе в "подходящ вид", сочи изследване, проведено по поръчка на козметичната компания "Nephria", чиито продукти се продават в Северна Америка и в Европа.
Според него на една дама са нужни час и дванадесет минути, за да се нагласи за нощно излизане - да нанесе последните щрихи от грима, въртейки се пред огледалото, ровейки в чантата си и т.н.
Като се добави времето, за което средностатистическата жена се приготвя за работа всяка сутрин - около 40 минути, излиза, че в контене минават две години и девет месеца от живота на всяка дама.
Преди да излязат да се забавляват жените отделят средно 22 минути за душ и бръснене на краката, седем минути за нанасяне на кремове и фон дьо тен, 23 минути - за сушене на косата и нагласяне на прическата.
За грима на нежния пол са необходими средно по 14 минути, а за обличане - изненадващо - едва шест минути.
Според проучването ако мъжът се готви да отиде някъде с приятелката си, той трябва да се мотае цели 17 минути, чакайки я. Докато тя пазарува пък, той трябва да отдели поне час и две минути на всяко излизане.
"Дейли мейл" отбелязва, че според статистиката всеки десети мъж скъсване с половинката си именно заради вечната необходимост да я чака, докато се приготвя или пазарува.
По-рано учени изчислиха, че човек "проспива" средно 24 години от живота си, а за тоалета по различни данни са му нужни от половин до три години.
Soy tu gitana, tu compa
pozvoli mi da ne se saglasq s teb :PПървоначално написано от Verminaard
mMm.. daaaaПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Do you see how mutch I need you right now ?
повече са![]()
Tva e ni6to!!!!
Ami moeto gadje kakvo da kaja sled kato po malko ot 15 min ne zakusnqva za sre6ta s men.Prosto ne 3 ami nz kolko godini moita polovinka prekarva pred ogledaloto.I samo iskam da pod4ertaq,4e tq si slaga samo 4eren moliv i glanc vuv dvijenie i to.Otdelq cqloto vnimanie za drexite i kosata si.Zvunq ni i v 10h primerno i sre6tata ni e v 12 i 30h i tq zakusnqva s 15 dori ponqkoga sum q 4akal i 40 min
Napravete iz4islenie az puk po kolko vreme 4akam
Ama q obi4am takava kakvato e kvo da q pravq
Закъснявам поне с половин час за среща.. времето никога не стига!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Еее, губенето на време може да си струва, ако е важен човека, за когото се приготвяш.![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
пффф, тва ми уби желанието да те викам на бира в събота![]()
бтв, вече няма повод, който да ме накара да се приготвям повече от 20 мин, изключвам моментите, в които трябва да си суша косата
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Преди да излазя вънка ми трябват около 2 часа... с къпането, сушенето, мазането, имайки предвид, че почти не се гримирам... много съм тутава.И пак закъснявам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^Мда,и аз съм така.
Глупаво е 1 час да стоиш пред огледалото...Е,зависи от случая,но за среща с приятел или приятелка не е необходимо.
Първоначално написано от alice sw
хахаха.. айде, айде.. ще дойдеш и ти с половин часово закъснение![]()
Шемет съм просто .. и не умея да си разпределям времето!![]()
Всъщност,ако наистина много държиш на някой,няма да закъсняваш за среща,за да се контиш у вас.Първоначално написано от koalka
Защото ако харесваш някой,няма да имаш търпение да го видиш и даже ще подраниш на срещата.
Крадете време от баниците на пфф забравих на кой бяха![]()
we give it all.
в такъв случай в събота след 12.30 - 13.00 съм в Плевен и съм свободна![]()
Идеално! Дано и аз съм си тук! Ще мръднем към ла бума, нали? Не ми се ходи по кадифета, канапета и подобни.Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
а? тва не съм го и чувала![]()
Точно това му е хубавото - малко хора са го чували. Мисля, че ще ти хареса.Първоначално написано от alice sw
П.С.
Намира се над часовника, срещу полицията
влиза се в едно като тунелче и има фризьорски салон?!?
я дай някви координати на ЛС скайп, нещо, че сега трябва да заминавам на училище![]()
Такива "проучвания" не са верни.. вече и момчетата и момичетата се бавят доста пред огледалотоА хората , които закъсняват са несериозни ..
Първоначално написано от ArTanDra
Миналата година виждам двама от моя випуск.. единия мъкне нещо в пликче, а другия:
- Взе ли ми пресата?!
- Да бе, нося я.
- Доволен ли си? Мен много добре ме изправя..
- Мисля да си купя същата!
(Мисля, че не е нужно да споменавам, че бяха с перфектни косици)![]()
А още по-тъпо се чувствам, когато седя на една маса с "мъже", които имат по-малко косми от мен... а, повярвайте, проблемът не е в мен, смея да твърдя, че съм перфекционист в това отношение.
По дяволите, защо повечето изпедерастяха?![]()
определено на мен ми трябва доста време1 час минимум ако ходя на центъра...а ако си мия и косата осъмвам ....
30 мин къпане 15 сушене и 15 оформяне на прическа .... но въпреки това рядко закъснявам и то да е макс 10-15 мин... просто почвам 4 4аса преди срещата да се оправям
а относно това, че е женски синдром...вече не е така... вчера бях в един приятел и решихме да излизаме при което аз почнахме да се оправяме по едно и също време... за времето, в което аз се гримирах, оправих косата (странно защо има 3 пъти повече продукти за коса от мен) и изпуших 2 цигари,той си оправи косата... след това имаше 15 мин измерване на гардероба и "тоя суитшърт отива ли си с таа блуза...а тоя колан с маратонките" .... и като за капак по целия път мрънкаше как не му стигнало времето да си вдигне хубаво боцките...
Но смея да твърдя, че изобщо не е изпедерастял, просто мъжете осъзнаха, че е много по хубаво когато се грижат за външния си вид... и момичетата харесват повече барнати момчета със яка прическа и готин стил на обличане... а и като знаеш, че си отделил 2 часа за да се наконтиш имаш доста по- високо самочувствие...
+1Първоначално написано от Verminaard
![]()
Обаче не съм съгласнаПървоначално написано от merilin_
Странно ми е как едно момче, един мъж, може да седи пред огледалото повече от една дама!
Пред огледалото всъщност седя не повече от 15 минути![]()
Закъснявам макс с 5-10 мин, ноооо винаги тъгвам в последния момент..винаги тичам до определеното място и в повечето случаи стигам точно навреме деНо все пак съм страшна мотла
![]()
What you give is what you get!