- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex играчки
izpolzvate li nqkvi igra4ki kato beleznici napr ili drugo po vreme na seks koito da raznoobrazqt ne6tata :P![]()
![]()
Хах имаше такава тема уеее..
![]()
хах ........ чеСно - не![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ми не, ама искам да си купя проблема е , че ме е срам и който и да накарам никои неще.![]()
Mi 4estno kazano ne mi dopadat mn mn!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не![]()
Оле аз си спомням как влязох в един сексшоп да купувам подарък вибратор. Ей така за бъзика! Никой друг не искаше и мен натириха. А после срам като ми показваха различни и баткото ме питаше какво точно искам! АААААААА Ама срам!Първоначално написано от Котарана
Бих пробвала белезници![]()
Ako jiveeh po-nablizo 6tiah da doida s tebe ili napravo vmesto tebe da otida.Първоначално написано от Котарана
![]()
Ina4e niamam...Tursih si ma v sexshopa v grad4eto mi niama ni6to interesno...![]()
xa daaaa na6ta posledna igra4ka be6e na lifestyle play vibration male tva e tolkova qko . trqq seki da go probvaa
Tazi no6t az pak te sanuvax! trupat ti nosix na race ! ybix te ! ybix te za da te spe4el, dori i sas iztinalo sarce !
Мъжо накупи от щатите разни глупотевинки - 2 зарчета, на едното пише lick, fuck, kiss, etc., а на другото leg, neck, everywhere, etc. Предполагам схващате идеята. Супер забавни са и светят на тъмно.![]()
Взе някакви карти - на всяка има дадена ситуация, теглиш си една и правиш това, което пише (към тях имаше бонусче бондидж, превръзка за очи и едно странно нещо, с което ям бой понякога).
Ъм.. друго, другоо.. аа, имам си и едно малко вибриращо нещо (нещо като пръстена на дюрекс, но за език).
Купи ми също едно.. което е за обличане, но всъщност с него и без него съм все толкова гола , което пък върви с edible panties![]()
Тааа определено си разнообразяваме като ни доскучее.
Сега искам белезници и каишка.. мрън
Собственост на Canis_Dirus
Не , но искам да пробвам .![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
е изплзваме ама са направени от човешки материал и са прикрепени за нас (ако се сещате какво имам предвид)![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Не сме ползвали нищо, но ми се иска да взема от тези вибриращи пръстени на Дюрекс, или както там се води.
анални топ4ета![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
белезници..камшик ,вибратор пфф май само това си имам![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хаха![]()
С партньор все още нищо не сме пробвали![]()
Smile!?
4esno kazano ne ,no dosta puti mi se e slu4valo da me zakliu4at s beleznici i samo da me draznqt![]()
Ne![]()