Ами....работата е там, че аз съм нещо като аутсайдер в класа(не точно но близо до това) та...на скоро се скарах с най-добрия си приятел и са сме първи врагове. И тои постоянно гледа в даскалото да ми направи нещо(ние сме в един клас)...в смисал обикновени неща като да ми подложи крак да ме спъне,да ме обиди пред класа или в междучасието пред даскалото, да ме замеря с разни наплюнчени и изстреляни през разглобена химикалка хартийки.А аз не мога да му отвърна, защото ако стане бой...аз сам по-слаб от него и...А пък имам и здравословни проблеми и един хубав бой може да ме вкара без проблем в болница...Та въпроса ми е как да му го върна...как и аз да го злепостава без да съжалявам после за това.
До скоро бяхме бест френдс и аз знам доста неща за него, които той няма да иска да изезат наяве като например, че по негови думи "просто от любопитство" е правил свирки на няколко момчета, но така ще злепоставя и тях. А и не вярвам някой да ми повярва, тъй като изобщо не изглежда и не се държи като гей.
Хора кажете плс какво да права защото вече не издържам в даскалото. Така като ви разказвам може би си викате какво толко никой не е умрял от малко заяждане с него обаче това наистина вече не се издържа. То ако беше малко и само от време на време разбирам обаче този тормоз и това унижение нещо става всяко междучасие и дори често и в часоветв

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3