- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето,което харесвам е хомосексуалист...
моля ви се помогнете мимного съм объркана напоследак всичко около мен се срутва
наскоро разбрах че май имам някакви чувства към най добрия ми приятел, който е абсолютно напълно страхотен, но за жалост и 100% гей. от доста време се познаваме и си споделяме всичко. наскоро той ми призна нещо ужасяващо ... каза ми, че си пада по един общ приятел
много се притеснявам че ако направя някоя погрешна стъпка с приятелството ни е свършено, а аз наистина много го харесвам ...моля ви се кажете ми че има някакъв изход от ситуацията и ми дайте савет какво да правя, защото вече ще се побъркам
Редактирано от-ЦвЕтИт0-1-ва и 7-ма т.![]()
A be 4ukaite se![]()
![]()
povqrvai mi nqma mom4e,(dori gei) koito da ne iska tova
![]()
ahaha taka edin vid 6te badete gadjeta bez toi da znaeПървоначално написано от serenity3
![]()
Ако наистина ти е най-добрия приятел и си споделяте всичко ... не мисля,че ще спре да ти бъде приятел,ако му откриеш чувствата си и му кажеш какво изпитваш към него.Дори и да те отхвърли като момиче (имам предвид секс или гадже) ако наистина ти е добър приятел,ще ти каже в очите какво мисли и пак ще си останете приятели въпреки всичко.Според мен му кажи какво изпитваш,кофти е когато чувствата се подтискат,а и ако имаш макат и минимален шанс,ще успееш само ако признаеш какво имаш към него,ако си мълчиш ... дори и да имаш шанс нищо няма да стане.Представи си,че и той изпитва нещо към теб,но се притеснява да ти каже,защото може да го отхвърлиш и да развалите това приятелство.И пак ти казвам,ако ти е истински приятел,ще те разбере и няма да се свърши с приятелсвтото.А той гей ли е (сори за израза) или си пада и по жени и по мъже??Защото,ако е второто..имаш някакъв шанс,а ако е първото ... сори,мацко,но опитай с друг.
Е,успех от мен!И помни ... НИКОГА НЕ ПОДТИСКАЙ ЧУВСТВАТА СИ,каквото и да ти коства това!![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Пффф...нещо странно ми звучи цялата историяПърво-на колко години си ти и най-добрият ти приятел?Как така той вече е решил,че е гей или по-точно ти си го преценила за такъв?В пубертета доста неща започват да ти се струват интересни и те превличат,което не означава,че след определено време пак ще ти харесват-може би неговото заглеждане по момчета е нещо моментно или просто им се кефи,завижда,радват го с външен вид...знам ли?Това не означава,че е гей май,нали?
Абе за сега не предприемай нищо-нека реши той по кой път иска да поеме-левият или десният
Помисли си и ти дали си струва да си жертваш приятелството,за да се мъчиш да изграждаш връзка,за която все още не си сигурна дали желаеш да съществува...
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
Mene ako pitash ...........shtom e gei .......nqmash shans![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
tazi tema mi se struva 4e malko po-ve4e za lubov ane za sex!![]()
ami sled katy ste best fr mu kaji kfo 4ustva6 i 2mata re6ete ko da praite.Uspeh!
сбийте се
![]()
Ми... Избъзикай го примерно за вас и после помисли над отговора му.Знам ли?Наистина мн интересна ситуация!!!
Мии не знам поразпитйа го отново дали има чувства към общия ви приятел и т.н. Ако смяташ за добре му кажи чувствата си :P
Офф...Била съм в същото положение... Нищо не направих за да съм с него...Сега още сме приятели но не толкова близки![]()
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
По добре не се забърквай с него и не му казвай че го харесваш човека си е избрал своя път и няма смисъл да се опитваш дали![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от momchence_89
![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
amiiiiiiiiiii 4estno da ti kaja po dobre ne opitvai 6toto ako naistina nqma 4uvstva kam teb 6te stane dosta kofti a ako tolkova darji6 na nego i 4uvstvata mu go pitai po zaobikolen na4inmn gadna situaciq sa4uvstvam ti
![]()
![]()
Налази го без да го питаш и глей как ша са одърви![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Първоначално написано от Flooder
И това е вариант. Згащи го някаде, кажи му, че искаш да пробваш нещо и го целуни, и по реакцията ми ще видиш
, ако не се отдръпне радвай, а ако го направи му кажи, че си имала мерак да целунеш гей
![]()
Или просто можеш да му кажеш, ако ти е фр няма да се отдръпне![]()
![]()
това ми напомни за една песен -> Рискувам да те имам - КариZмаПървоначално написано от sladursko_tigar4e
da eno ot nai golemite ne6tatstiq v lubovta e da se vlubi6 v 4ovek s druga seksualna orentaciq az ti predlagam 6tom e gei da ne razvalq6 priqtelstvoto si s nego i da ne go razvalq6
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Решението е тройка с общия ви познат. Колкото повече - толкова по-весело.