.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бляяяяя много мразя да мисля какво трябва да подарявам особено на приятеля си харесала съм му един закачлив сувенир,ама не знам

Мега фен Аватара на iiirish
    тоя ужасен въпрос го мисля вече втори ден и колкото и да си блъскам главата все нищо подходящо не намирам като идея

Ако е за годишнина снощи ми мина през главата рамка със наша обща снимка а иначе за рожден ден не се сещам какво мога да подаря

Град
    София
    За 1вия месец и аз подарих рамка с наша обща снимка,много тривиално,ама като не можах да измисля нещо друго

За 6тия месец му взех от MALL-а висящо нещо,което мирише много хубаво за стаята . Ето линк към сайта им:

http://www.casyopea.com/index.php?m=71&lang=1

Сега,за Коледа, смятам да тръгна по магазините и да оглеждам...обикновено така стават покупките за празниците Никви идеи..
    Smile!?

Фен
    Град
    Софеа
    Чакам да ми каже първо какво иска тя и тогава ще го мисля. Макар, че имам някаква идея, но ще видим в последствие
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Още не съм го доизмислила.. Мислих си някаква блуза или пък шапка (той много обича шапки) мм.. също така ми се върти идеята из главата за една кутия бонбони "Мерси" + още нещичко.. Ще се мъча да измисля нещо оригинално .. все пак е за НЕГО
    И аз съм се спряла на бонбони "Мерси" Но за другото още се чудя, не искам да е нещо ей така, като дреха, шапка и тнт... Искам да е нещо по-интересно, което не всеки получава, за да му покаже, че е специален, може би нещо изработено от мен...
    И аз си мислих за това ... но какво например да е това нещо направено от теб самата?
    Ами може би нещо като дневник... Да му опиша какво чувствам, да му разкажа за най-хубавите ми моменти с него... Може да се питам да му направя медальон, ключодържател... А и съм му обещала палачинки (нищо, че никога досега не съм правила ) И друго съм мислела... Да събера в диск някои по-хубави песни, които се харесват или биха се харесали и на двамата и да му напиша посвещение
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    това за диска и аз си го мислих,но не ми харесва като вариант за коледен подарък!

Град
    София
    Какво бих купила на любимият човек...?
    Ами всъщност дори не съм се замисляла.. Утре стават една година откакто се познаваме, но ние годишнини не празнуваме и без това... 6 месеца и без това никога няма да ходим.. Обаче при нас са по-различни отношенията...
    Според неговите интереси бих му купила нещо като гривна... Всъщност гривна.. Някоя весела... И няма да му я подарявам направо, защото той ще каже, че не това са лигавщини.. Ами както обикновено ще му покажа неговата гривничка на ръката... И ще го питам дали я харесва.. Ако я харесва съм сигурна, че ще каже, че я иска... И сам ще си я свали и ще си я вземе.. Винаги прави така...
    Или може би нещо с някакво весело личице... За да не ми се оплаква, че пак му е гадно настроението... А да си гледа човеченцето и да се усмихва, се едно сме заедно...
    Вие на хероин ли сте бе?

ami az ve4e muu vzeh pisalka na parker

:P За него и красивата му душа съм намислила една хармоника.Той им е страшен фен,но все не може да се получи ,така че да си вземе ии аз ще го направя щом има вероятност да видя щастие изписано на лицето му благодарение на мен
    Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!

Мисля да го накарам да напише писмо до Дядо Коледа и да го скрие някъде
    Иначе имам няколко идеи за подаръци:
    мека хавлиена кърпа (в любимия му цвят), самобръсначка(електрическ там... незнам дали така се казва точно), машина за мляко с какао, Флаш памет, комплект STR8 (целия = тоалетна вода, афтършейв, дезодорант, део-стик, душ гел и ако има нещо друго там), домашно направени сладки или торта, оригинална топка (волейболна или футболна), един хубав аннцунг, топъл пуловер, нова шапка (без значение зимна или с козирка), книга (луксозно издание), комплект спално бельо и т.н.
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Град
    sofiq
    djapanki bulmerang (tfa sa oniq siniite nai prostata djapnaka na sveta) relax top4eta te sa si po 2 mm taka kato e mn nerven na top4eta 6te go karame ...
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си