Здравейте !
Надявам се да не съм сгрешила с поставянето на темата... а ако е така предварително се извинявам !
Много ми се искаше да пиша тук , защото знам , че сайта се посещава от много от нас ... и като нас ! Искам да обменим по няколко изречения относно подаръците , коита всеки мисли да подготви за любимият човек , семейството , приятелите във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници... Въпросът е в това , че аз съм от дълго време с моето момче и вече буквално съм се изчерпала с идеите , тъй като било то с повод или без повод съм приавила какви ли не изненади и подаръци !
Кажете вие как мислите да зарадвате половинката си ? Аз се опитвам да изчерпам информация от къде ли не и от кого ли не , но като цяло почти нищо не ме устройва , защото съм прекалено романтична и винаги държа подареното от мен да е съвкупност от положителни чувства,емоции и най-вече любов и романтика ...
Надявам се да успея да прочета идейка , която искрено да ме развълнува . Благодаря ви предварително
подари му нещо направено от теб,нещо което да показва колко го обичаш държиш на него,нещо което ще му покаже,че неможеш без него и че е единственият за теб
хехе подарък.. много трудно нещо е да се избере подходящият подарък за любимият човек. И аз съм в подобна ситуация като твоята.. Вече 2 години и половина съм с моето момче и... за рожденият му ден му подарък една кутиика която на капака беше като малка рамка за снимка,слойих една наша снимка и вътре напълних кутийка с разни пожеланийца,облепих я със сърчица и така а коледа нямам мн идеи .. мислех да правя нещо като наш общ албум,ама няма толкова много снимки друга идея имам за тези керамичните чаши,където се появява наша снимка,като се затопли,но не знам дали ще мога да намеря в моя град..
Аз си мисля за възглавничка с наша снимчица и някакви сърчица но е скъпичко....Еми подарявала съм му и ключодържателче които вико АЙ лов ю и такива подобни!