- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чуствам се като в тунел без изход,какво да направя??
1 zdraveite na vsi4kisajalqvam 4e pi6a na latinica,no v momenta nqmam drugo
Eto go i moq pproblem-predi okolko 2 meseca se
celuvah s edno mom4e i tancuvah s nego v diskotekata(poznavam go ot dosta vreme no beglo i dr pat sme tancuvali no samo tova)i go haresah....I taka re6ih da mu pi6a sms,i 1 toi ne mi varna,sled vreme zapo4na i toi da mi pi6e i mi vra6ta6e na saob6teniqta.Dade mi nadejdi za6toto i toi mi pi6e6e 1,no nakraq ni6to ne stana...kogato go vijdah v diskotekata toi si sede6e i samo me pozdravi...posle mu se obadih za kafe i toi kaza"da moje 6te ti s eobadq",no taka i ne zvanna
Na men mi stana mn gadno za6toto mn go haresvam i iskah da se polu4i mejdu nas pak i toi mi pi6e6e no nakraq ni4o ne stana,Problema e 4e kogato se napie vinagi idva,no ako ne e piqn e mn sramejliv i ne govori osobeno mnogo...sled kato mu zvanqh za kafeto go vidqh i pак ni4o ne stana ot togava ne mu pi6a nito pak toi
ve4e nqma qvno smial da go pravq vie kak mislite?1 ми даде надежди а после нищо не стана какво да правя ?
![]()
уоу как стана тожа с бг букви като аз нямам маико
МОЛЯ ЖИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКЖО ДА НАПРАВЯ а забравих д акажа че последния пат в дискотеката тои гледаше кам мен и когато гопогледна и аз се обращаше защо ли го правешв как мислите?(той е от града до нашия-20км)
T.7.
devil_girls_
Според мен, не че е свенлив.. Напротив. Нищо му няма. Само дето очевидно няма особена мотивация да завърже нещо повече от приятелство с теб и затова идва при теб само, когато пийне, когато преценката му за последствията не е много трезва.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Em az taka sum dosta 4estolubiva i bix gozarqzala,no ako tolkova mnogo go xaresva6 mi bori se be mili4ka.Aide kusmet4e![]()
не си ли чувала ,че когато някой е пиян прави това ,което наистина иска![]()
vij golqma rabota ,4e pi6e6 na latinica.Az otgovarqm na mnogo xora za tva pi6a na latinica tai kato pi6a po burzo.Ina4e tq se smeq tam kudeto pi6e6 tema.
Zadurja6 ctrl i sled tova natiska6 nqkolko puti shift-a nqma zna4enie lqv desen i 6rifta ti se meni ot site
Taka sega za problema ti.Ami vij men kato me tursexa momi4eta s koito i az sum tancuval po diskoteki prosto posle kazvax,4e 6te im zvunna ama 6tom vse mi izliza6e ot glavata zna4i tolkova mi se e zanimavalo s tqx.Tvoq 4ovek sum sigoren 4e e taka.6tom ti sama kaza,4e kato piine idva e smqtai.Mi to po toq na4in 6te trugnete primerno da kajem 6te se skarate ne6to toi 6te piine uj da izlee mukata i ai xop na purvata koqto vidi v diskoto da se celuva i svalq.Mi ne stava taka toq prosto e nekakuv teen bezxabernik slu6ai me.Ne vinagi ploda e tolkova sladak kolkoto izlejda na vid.
emi 4uvala sam ama na sledva6tata diskoteka samo me pozdravi i ni6to i nz dali trqbva da mu pi6a za6tot ako si kaje "taq pa kvo iska ne razbra li 4e 6tom ne i pi6a ne iskam ni6to"i zatova me e strah i nz kakvo da pravq![]()
![]()
Da mu pishesh ne e reshenie, ako iskash da razberesh kakvo stava, po - dobre pogovori s nego lichno. Taka pone shte si sigurna, che shte ti otgovoriMoge bi oshte ne znae kakvo iska.. ne znam dali ima chuvstva kum teb, no ti sama mogesh da se uverish. Ostanaloto zavisi ot nego, ti sama shte razberesh. Uspeh
![]()
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
Има кирилизатор в сайта...
Абсолютно съм съгласна с Паму4ното коте
Човек кат е пийнал прави глупости.. Сорка колкото и да го харесваш ше се наложи следващия път кат е пиян да го отблъснеш..
Животът е адът описан в Библията!
офф ами знаеш ли какво му се мъти в главата.. може да се прави на недостъпен (за момче едва ли... трудно е ако харесваш момичето до теб).. може пък простоо да не изпитва нищо към теб, всмисъл може да не му е до връзка в момента или както казах да не изпитва нищо към теб и да неиска та ти го каже в директно изречение. има една поговорка "с твойте камъни по твойта глава" тфа ми е съвета към теб.. мисля, че ме разбираш на къде бия![]()
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
За него е било просто забавление, за танца, ей така...Не те е харесал толкова, че да иска да стане нещо повече между вас.Ясно говори това, че ти й е казал, че ще ти се обади, а не го е направил.Най-добре го остави и не го търси повече, ставаш нахална...