Предполагам, че има много такива теми, но от дотук прегледаните, никоя не успя да отговори на въпросите които ме мъчат. Те са следните:
Не съм правила секс, а и не смятам скоро да го правя, защото напоседък съм малко по-нервна и това ми се струва допълнително натоварване на психиката, и все пак ми се иска на приятеля ми да му е приятно, нищо, че не мога да му доставя удоволствие по всички възможни начини (също не съм и много "за" свирките ) Забелязвам, че когато целувам приятеля си по врата или по-страстни, когато му пусна език в ухото или евентуално започна да го облизвам по зърната на гърдите и по някои части на корема, той започва да диша наистина малко по-тежко и дълбоко и понякога прави неволни движения с цялото си тяло. Искаше ми се да знам дали наистина му е толова приятно, или само се преструва, за да не ме нарани някак си, ако си помисля, че не му е приятно. Другият ми въпрос е дали ако понякога си отърквам ръката в пениса му през дрехите би му било приятно и възбуждащо?
Извинявам се наистина за глупавите въпроси, но съм нова по това отношение. Благодаря предварително за обърнатото внимание и ще се радвам на сериозни отговори