- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
Не съм... По спомени понеПървоначално написано от ™G-Baby™
. Препоръчваш ли ми нещо?
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз я четох наскоро и много ми хареса.Гледах и филма.Определено си струва да я прочетеш.Иначе сега чета "Истината" от Тери Пратчет и също много ми харесва.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Прочетох "Случай с дъх на Шанел"(някакъв чешки автор,но не му помня името :/),а в момента чета "Хомо Фабер" на Макс Фриш.
Еми да можеш да видиш Сенки от миналото.Много ми харесаПървоначално написано от GbSy
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Значи, последно дочетох преди 1 ден На John Grisham- The Summons. Не знам как е превода точният, защото я чета на английски.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Чета "Пътеводител на галактическия стопаджия".
Вдъхнових се от темата за тази книжка. Но на мен лично не ми допада много, в смисъл не ме грабна.
Чета я, но и време нямам...
аз сега чета "Тримата мускетари",а последната която прочетох беше "Пътеводител на галактическия стопаджия"
В момента чета Зеления Път на Стивчо(Стивън Кинг)
И книгата и филма са СТРАХОТНИ!![]()
Аз сега чета "Сидхарта" на Херман Хесе, а иначе последно прочетох "Под игото" на Вазов...ВЕЛИКА![]()
Born with nothing die with nothing
''Сексът и градът'' на Кандис Бушнел .. ама ми е време да намеря тия за даскалото
just a kid۵
Вчера дочетох "Вино от глухарчета" на Рей Бредбъри и днес започнах "Ярко Сияние" на Стайнбек![]()
Брокерът-Джон Гришам, супер книга както и всичко на Гришам![]()
"Болни мозъци", Кати Коджа... това чета в момента...
А вече приключих с "Трафик" Майкъл Конъли...
В момента чета Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Джон Дарнтън - Конспирацията на Дарвин.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Хъмм... до февруари трябва да прочета бая класическа детска литература + Властелинът..., Хари Потър, Нарния, Пратчет....
Днес изрових Мечо Пух, набавих си и Философският камък...
Шестото Клеймо от Дан Браун
Последната прочетена "Торба с кости" на Стивън Кинг,а в момента чета "Дон Кихот" съдба ...
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Последната прочетена-Макбет на Шекспир
В момента чета Зазоряване на Ницше и Престъпление и наказание на Достоевски
I believe only in death itself
Убиецът в зелената гора на Пол Дохърти , а сега чета Търговецът на оржие на Хю Лори.
Последните които завърших бяха " Богат, Беден " и " Отнесени от Вихъра 1 " А сега съм на " Отнесени от Вихъра 2 "![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .