- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
В момента чета "Мъртвите сибирски полета", а преди това "Гробище за домашни любимци"
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
"Стършел''- Етел Лилиан Войнич
туп-туп
не мога да я отворя за мъничко, просто си оставам така, докато очите ми се затворят<3
Последната книга, която успях да прочета изцяло, е "Дума Ки" на Стивън Кинг. Много е хубава, препоръчвам ви я. В момента чета "Три царства" на Ло Гуанджуон, обаче на английски и по Интернета. Ето я, ако някой е заинтересуван, иначе трудно може да се намери: http://threekingdoms.com/ (на дъното на сайта е, изброени са Chapter 1, 2 и т.н. Не знам защо, като се влезе в сайта първо се появяват някакви работи за Обама. Игнорирайте ги.)
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Еми сега чета Го рин но шо на Миямото Мусашил Много ми е интересна заслужава си внимание![]()
Вечно щастие? пф не съществува
"Смърт край Нил"-Агата Кристи. А сега "Клетка" на Стивън Кинг (царя)![]()
"Дългата разходка" Стивън Кинг![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
"Погнусата" на Сартр, преди това - малко фантастично отклонение - "Фондацията" ("Прелюдия за Фондацията", "Битката за Фондацията", "Фондацията", "Фондация и Империя")
Отмъщението на мъртвия Инка
"Лабиринтът" на Валтер Шеленберг ми е към края. Следващата - Исландска Митология.
Скайп: doombringer2006
днес започнах Fucking Берлин
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Синдромът Портной: Филип Рот. Това чета в момента! Уникална книжка...няма такава.
В момента чета ,,Гераците,,-Елин Пелин(не е книга,а повест).А последната книга,която прочетох е ,,Не пипай тази книга,,-Ян Ван Хелсинг.![]()
Задната къща - Ане Фанк
Следващи трябва да са двете части Гай- джин на Джеймс Клавел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В момента чета част втора от "То" на Стивън Кинг. Преди това прочетох първата част. А преди това мисля, че беше "Завръщането на Казанова".
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
софи кинсела - пожелай ми слънчогледи![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Последната,която четох беше на Виктор Юго-Клетниците.Уникална книга,наистина.
Сега чета цикъла от романи на Емилио Салгари-Антилски пирати и в момента съм на книгата "Последните флибустери" .![]()
Последно четох "Мизъри" на Стивън Кинг, а сега чета "Роуз Мадър", на същия автор ..
Поручик Бенц от Димов, малко след като прочетох Тютюна
![]()
ще почвам нещо с 13тия апостол бля бля ... не запомних нито заглавието нито автора >.< ужасен четец съм
Прочетох "Кошмарните мерки" от поредицата "Жестоката математика" и сега ще почвам "The rainmaker" от Джон Гришам.![]()
Male