.
Затворена тема
Страница 3 от 22 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 542
    "8 години заложница на кадафи.." покъртително..
    обичкам си наскоОо!!

Винаги съм предпочитала фентъзи,но в момента чета 10 малки негърчета на Агата Кристи

Когато съм на кеф, влизам в фен фикшън точка нет и което се сета - там.

А понякога пиша
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    В момента чета на Рани Маника "Оризова майка".
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Последната,която прочетох е Хари Потър и даровете на смъртта.Супер книжка!!! В момента чета Пътеводител на галактическия стопаджия,ама нещо не върви .

Аз чета Бел Ами на Мопасан мисля, че беше извинявам се ако бъркам. Доста е интересна

Пилето
    и много се вживявам!А един приятел го имитира толкова добре.

Пирамиди на ПраТчет

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Аз чета Бел Ами на Мопасан мисля, че беше извинявам се ако бъркам. Доста е интересна
    Ооо, тя е страхотна! Мопасан е един от любимите ми автори! =D>
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    "Тайната на Рицарството" - Виктор-Емил Мишлет

Мопасан въобще не върви при мен Взех да чета Бел ами то след Граф Монте Кристо и останах много разочарована От тогава не съм го хващала и едва ли ще седна да го чета изобщо. Не ми харесва стила му.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Мопасан въобще не върви при мен Взех да чета Бел ами то след Граф Монте Кристо и останах много разочарована От тогава не съм го хващала и едва ли ще седна да го чета изобщо. Не ми харесва стила му.
    Е, "Граф Монте Кристо" е велика книга, признавам.

Но пък Бел Ами... някак си е толкова сладък. Как един мъж от нищото, правейки секс с подходящите жени, се издига... евала! =D>

В момента нищо не чета. Последната книга,която четох беше "A Christmas Carol" , четох я точно по Рождество Христово.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Предложете някоя книжка...ще изляза тея дни да си избера някоя и искам съвет
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Какъв жанр?! Аз съм луда по криминалните романи на Майкъл Конъли. Направо ги изяждам с корицата. Един такъв от около 300-400 стр. го прочитам за 3-4 дни без да си давам зор

Град
    София
    Миналата седмица свърших "Изкуството на войната" на Сун Дзъ, а сега чета "Окултният Хитлер" на Антон Первушин, като я свърша минавам на вълна световна икономика.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Какъв жанр?! Аз съм луда по криминалните романи на Майкъл Конъли. Направо ги изяждам с корицата. Един такъв от около 300-400 стр. го прочитам за 3-4 дни без да си давам зор
    Мога да ти кажа какво не харесвам ;D фантастика..
    Мислех си за "Списъкът на Шиндлер", но още не ми се чете.. "Цар Плъх" обаче доста ми допадна /няма да спра да я хваля тая книга / Не съм критик и мисля, че много работи биха ми харесали (:

Последните, които прочетох бяха "Железният светилник" и "Преспанските камбани". Започнах "Илинден", обаче нещо ми доскуча, а за "Гласовете ви чувам" не съм си мислела, защото в момента чета нещо, което ме грабна от първия път - "Убийство на игрището за голф" - Агата Кристи. Малко е объркана, но вече съм почти на финала и мн ми допадна точно това. С удоволствие бих я препрочела
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

последно

последно четох 2 едновременно едната в даскало другата в къщи.... "чудовищна команда "на Прачет ,иииииииииии "Мълчанието на агнетата"
    Допадна ми книга звучаща повече като доклад ,не е за вярване!
    По принцип чета доста ,поради липсата на друго забавление и за пръв път ми се случва да харесам нещо подобно
    ти муира халла...следваи съдбата си

Мислех си за "Списъкът на Шиндлер", но още не ми се чете.. "Цар Плъх" обаче доста ми допадна /няма да спра да я хваля тая книга / Не съм критик и мисля, че много работи биха ми харесали (:
    "Списъкът на Шиндлер" е велика книга. =D>

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    "Списъкът на Шиндлер" е велика книга. =D>
    Вероятно
    Гледах филма, но мисля, че все още няма да мога да и схвана смисъла на книгата

"Декамерон"
    we give it all.

В момента чета "Единайсет минути" на Пауло Коелю
    "Човек се дави не защото е скочил,а защото е останал под водата!!!"

Град
    Blondeland
    Вчера започнах да чета "Ингрид Бергман - Моят живот"
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Георги Войнов - Геноцидът и Холокостът над Българите.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Аз съм на "Тютюн"... Дълго време отлагах прочитането и, защото всички казваха, че е много скучна. Да, ама на мен ми е интересна, незнайно защо. Чета я с огромен интерес когато имам време.
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си