- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
"8 години заложница на кадафи.." покъртително..
обичкам си наскоОо!!
![]()
Винаги съм предпочитала фентъзи,но в момента чета 10 малки негърчета на Агата Кристи
Когато съм на кеф, влизам в фен фикшън точка нет и което се сета - там.
А понякога пиша![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
В момента чета на Рани Маника "Оризова майка".
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Последната,която прочетох е Хари Потър и даровете на смъртта.Супер книжка!!!В момента чета Пътеводител на галактическия стопаджия,ама нещо не върви .
![]()
Аз чета Бел Амина Мопасан мисля, че беше извинявам се ако бъркам. Доста е интересна
![]()
Пилето
и много се вживявам!А един приятел го имитира толкова добре.![]()
Пирамиди на ПраТчет
Ооо, тя е страхотна! Мопасан е един от любимите ми автори! =D>Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Собственост на Canis_Dirus
"Тайната на Рицарството" - Виктор-Емил Мишлет![]()
Мопасан въобще не върви при менВзех да чета Бел ами то след Граф Монте Кристо и останах много разочарована
От тогава не съм го хващала и едва ли ще седна да го чета изобщо. Не ми харесва стила му.
Memento moriendum esse!
Е, "Граф Монте Кристо" е велика книга, признавам.Първоначално написано от ThunderGoddess
Но пък Бел Ами... някак си е толкова сладък. Как един мъж от нищото, правейки секс с подходящите жени, се издига... евала! =D>
В момента нищо не чета. Последната книга,която четох беше "A Christmas Carol" , четох я точно по Рождество Христово.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Предложете някоя книжка...ще изляза тея дни да си избера някоя и искам съвет![]()
What you give is what you get!
Какъв жанр?! Аз съм луда по криминалните романи на Майкъл Конъли. Направо ги изяждам с корицата. Един такъв от около 300-400 стр. го прочитам за 3-4 дни без да си давам зорПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Миналата седмица свърших "Изкуството на войната" на Сун Дзъ, а сега чета "Окултният Хитлер" на Антон Первушин, като я свърша минавам на вълна световна икономика.![]()
Мога да ти кажа какво не харесвам ;D фантастика..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Мислех си за "Списъкът на Шиндлер", но още не ми се чете.. "Цар Плъх" обаче доста ми допадна /няма да спра да я хваля тая книга/ Не съм критик и мисля, че много работи биха ми харесали (:
Последните, които прочетох бяха "Железният светилник" и "Преспанските камбани". Започнах "Илинден", обаче нещо ми доскуча, а за "Гласовете ви чувам" не съм си мислела, защото в момента чета нещо, което ме грабна от първия път - "Убийство на игрището за голф" - Агата Кристи. Малко е объркана, но вече съм почти на финала и мн ми допадна точно това. С удоволствие бих я препрочела![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
последно четох 2 едновременно едната в даскало другата в къщи.... "чудовищна команда "на Прачет ,иииииииииии "Мълчанието на агнетата"
Допадна ми книга звучаща повече като доклад ,не е за вярване!
По принцип чета доста ,поради липсата на друго забавление и за пръв път ми се случва да харесам нещо подобно
ти муира халла...следваи съдбата си
"Списъкът на Шиндлер" е велика книга. =D>Първоначално написано от Desi_etnies
ВероятноПървоначално написано от _Cuddly_
Гледах филма, но мисля, че все още няма да мога да и схвана смисъла на книгата![]()
В момента чета "Единайсет минути" на Пауло Коелю
"Човек се дави не защото е скочил,а защото е останал под водата!!!"
Вчера започнах да чета "Ингрид Бергман - Моят живот"
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Георги Войнов - Геноцидът и Холокостът над Българите.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз съм на "Тютюн"... Дълго време отлагах прочитането и, защото всички казваха, че е много скучна. Да, ама на мен ми е интересна, незнайно защо. Чета я с огромен интерес когато имам време.![]()
I`m trying to make your dreams come true...