- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
Мен не ме накефи, леко хаотично и некоординирано е според мен =/ Но обложката му беше хубава, хареса ми, поне тя :Д![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е, аз ще я пробвам... нищо няма да загубя... имам достатъчно време да чета.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
То е хуу, че четеш, ебати...)
Аз реших да препрочитам Какавидите и Повелителят на мухите в крайна сметка![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Готина е наскоро я прочетах за втори път!Първоначално написано от dina
Първоначално написано от ScionOfStorm
В момента чета 'Къщата на духовете' на Исабел Алиенде...не е лоша.![]()
^ Книжката е супер добра :Р . Малко бавно се развива действието и на места малко прекалява с описанията, но книгата е хубава.
Само не знам защо не можах да си намеря другите 2 частиобиколих поне 10 книжарници...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
^Има ги в книжарницата в големия мол..аз от там си взех моята и видях ,че има и другите части![]()
Дейвид и Лий Едингс - Изкуплението на Алтал.
-Мръсен старец.
Маминото детенце...баси тъпнята![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Последно четох "Оцвети ме красиво" на Катлийн Тесаро![]()
.:: Когато мечтаеш не забравяй, че и ти си мечта на някой мечтател ::.
В момента съм на Оскар Уайлд: Афоризми. Много забавна книга![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
в момента не чета нищо,но скоро ще започнаУчителката ми по литература похвали 1 книга ``Войната за Вдигнатия капак на тоалетната чиния `` мисля,че така се казваше
Била много интересна,за отношенията на мъжа спрямо жената и обратно..та ако някой е чел тази книга да пише
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Що да е "тъпня"?Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
По темата- В момета чета Илиада- Омир, преди това Прикованият Прометей- Есхил
Последните книги, които прочеотх.
Тъмната половина- стивън кинг
Шестото клеймо - Дан браун
глинени крака - тери пратчет
2-тата тома хроники на стефан цанев
търговец на оръжие - хю лори
Мисля,че това четох от януари досега.
"Дългият път надолу" на Хорнби постоянно я препоръчвам.Много е добра.Първоначално написано от PinkRazor
[size=7][b][u]fosse cos
В момента чета "Фантастична светлина" на Тери Пратчет, а преди това последно четох трилогията "Кръстникът" на Г.Стоев....
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Избрано томче на Радоев.
"Смърт край змийската река" - Нора Робъртс
а и "Три желания" на Барбара Делински .Много ми харесват и двете!Първоначално написано от RaI4etO
"Внимавай какво си пожелаваш" на Александра Потър.Много е интересна,препоръчвам ви я,ако харесвате забавни книги.
[i][b]When it