- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- вагинално кървене
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Niakoi znae li na kakvo moje da se dulji neobi4ainoto vaginalno kurvene? V neta namerih samo 4e e simptom na spontanen abort ma pri mene ne e.Triabva da mi doide na 29.11 a prokurvih na 24ti i na 27mi...6te hodia na lekar dneska sledobiad ma ako niakoi znae ne6to pls da kaje za da sum podgotvena za tova koeto moje da mi kaje ginekologa...
Нищо не мога да ти кажа. Но имаш моята подкрепа и ти пожелавам успех!

абе аз ли съм на пред с времето, или неска не е 28колкото до твоя проблем, еми случва се на някои да им дойде по рано... приеми го нищо ти няма

Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Другото е раничка, на шийката на матката..Това се получава при всяка жена. Не е опасно, ако се хване на време- гори се и толкоз.
I az pro4etoh za tova dneska.Nadiavam se vsi4ko da e nared...Първоначално написано от Patetu

Трябва да ти дойде на 29, а си прокървила на 24. Не мислиш ли, че може просто да ти е подранил цикълът ти с няколко дена. А това, че ден- два след това прокървяваш отново- може би просто не може да "избие" толкова рано, и така... постепенно ти идва.Ако не мислиш, че това прокървяване е цикъла ти, тогава може от много неща да е- стрес, диета, бременност-периодът на имплантация, по време на овулация също се среща, раничка на матката.
Emi pomislih si go ma ne mi se e sly4valo predi i za tova dosta sum se napla6ila.Sled polovin 4as 6te hodia na lekar(v4era ne yspiah) i se nadiavam vsi4ko da e nared...Първоначално написано от fiama

Не се тревожи, много е възможно това да е действително цикъла ти. Все пак отиваш на лекар, той ще ти каже. Дано всичко да е ОК
Temata moje da se zakliy4i ako nikoi dryg niama da kazva ne6to.
Na men ni6to mi niama.V4era hodih na lekar i kaza 4e dobre 4e sum oti6la i 4e moje6e naistina da e ne6to po-seriozno.Mda ot cikula mi be6e nai-veroiatno zaradi promenite vuv vremeto tyka...
Tva e

Браво